dost chaby argumentt0m4s3 napísal:aby som sa mal na kom zabavat...
USA
Ked sa mi hodi co?! Bud budes konkretny, co nie si takmer nikdy, alebo radsej nepis nic, aby si sa nemusel dalej strapnovat. Ja sa na rozdiel od teba nicomu vyhybat nezvyknem... Naviac by si uz konecne mohol prestat byt osobny a radsej sa zacat VECNE vyjadrovat K TOPICU. Ako som ti uz napisal, odznelo tu viacero zaujimavych skutocnosti, ku ktorym by si sa mohol vyjadrit... miesto absurdnych jalovin, ktore tu vypisujes. Ak mas nejaky problem so mnou alebo s niekym inym, vyuzi na to SS. That´s allLes napísal:strasne zaujimave... Mas "navrhy" len ked sa ti to hodi. Mimochodom toto sa nestalo este ani na jednom fore, kde chodim a to upozronujem, ze chodim zvlast na slovenske a ceske. Takato nevrazivost...
Heh klud!!! Nerozumie, ako moze z obyacjnej debaty o nazoroch vzniknut debata, v ktorej sa uraza, kida a neviem co jeden na druheho... A este k tomu admini s moderatormi... Dakujem pekne... take forum... pche.
//hojko: Urcite poznas stare-zname, ked sa ti nepaci, tak sem neloz. Alebo necitaj diskusie a nezapajaj sa do nich.
//hojko: Urcite poznas stare-zname, ked sa ti nepaci, tak sem neloz. Alebo necitaj diskusie a nezapajaj sa do nich.
trafil si to. Totiz, takto sa to zacalo a stale pretrvava, ked som zacal pisat svoje nazory ohladne bud Slovenska, alebo Ameriky a stale sa ich drzim. To ich velmi sere a ja to viem. No moj problem to nieje.Retsko napísal:Heh klud!!! Nerozumie, ako moze z obyacjnej debaty o nazoroch vzniknut debata, v ktorej sa uraza, kida a neviem co jeden na druheho... A este k tomu admini s moderatormi... Dakujem pekne... take forum... pche.
-
quasimoto
Star
- Kontaktovať používateľa:
teraz som si precital tuto debatu a nechapem z coho prameni zaujatost hojka a tomasa proti Lesovi. Ma to nejaku pricinu v minulosti, alebo o co ide? Zeby naozaj "len" o to ze ste velki Slovaci a vadi vam ked ma niekto radsej inu krajinu?
Myslim si ze kazdy musi objektivne uznat ze urovnou sa nemozme porovnavat so ziadnym zapadoeuropskym statom, nie to este s USA. To, aki su kde ludia je uz ina vec, ale ja s tymi na Slovensku nie som vobec spokojny. Xenofobia, zavist, nevrazivost, netolerantnost a mnoho ineho. V kazdej krajine su taki ludia, ale u nas ich je ovela viac v porovnani zo zapadnymi krajinami. Staci ist len do rakuska a uvidite aki su ku kazdemu ludia priatelski, po navrate naspat vas caka kulturny sok zo spravania nasincov. Zial je to tak. Mentalita Slovakov je nieco za co sa hanbim a tak skoro sa to zial neznemi.
Nie som ziaden fanusik USA, a keby ste sa ma spytali ci chcem zit tu alebo tam tak by som asi vahal, ale to hlavne kvoli tomu ze vsetci znami, rodina a priatelia su tu. A este preto ze USA su proste ina kultura - no ale to plati aj pre napr Japonsko alebo hociaku vzdialenejsiu krajinu. A ked som v USA nebol tak nebudem hovorit ci by som zil radsej tam alebo tu. No pravdepodobne by som si urcite vybral zapadnu europu kvoli blizsej kulture. Vy ktori vkuse napadate Lesa ste tam pravdepodobne tiez nikdy neboli. Dost ma zaraza vas fanaticky postoj ku slovensku, keby ste boli anglicania, nemci, ajponci alebo nori tak chapem ze sa da diskutovat o takych to veciach ale porovnavat slovensko a usa...
Myslim si ze kazdy musi objektivne uznat ze urovnou sa nemozme porovnavat so ziadnym zapadoeuropskym statom, nie to este s USA. To, aki su kde ludia je uz ina vec, ale ja s tymi na Slovensku nie som vobec spokojny. Xenofobia, zavist, nevrazivost, netolerantnost a mnoho ineho. V kazdej krajine su taki ludia, ale u nas ich je ovela viac v porovnani zo zapadnymi krajinami. Staci ist len do rakuska a uvidite aki su ku kazdemu ludia priatelski, po navrate naspat vas caka kulturny sok zo spravania nasincov. Zial je to tak. Mentalita Slovakov je nieco za co sa hanbim a tak skoro sa to zial neznemi.
Nie som ziaden fanusik USA, a keby ste sa ma spytali ci chcem zit tu alebo tam tak by som asi vahal, ale to hlavne kvoli tomu ze vsetci znami, rodina a priatelia su tu. A este preto ze USA su proste ina kultura - no ale to plati aj pre napr Japonsko alebo hociaku vzdialenejsiu krajinu. A ked som v USA nebol tak nebudem hovorit ci by som zil radsej tam alebo tu. No pravdepodobne by som si urcite vybral zapadnu europu kvoli blizsej kulture. Vy ktori vkuse napadate Lesa ste tam pravdepodobne tiez nikdy neboli. Dost ma zaraza vas fanaticky postoj ku slovensku, keby ste boli anglicania, nemci, ajponci alebo nori tak chapem ze sa da diskutovat o takych to veciach ale porovnavat slovensko a usa...
-
quasimoto
Star
suhlasim, je to dost zarazajuce, ale take je slovensko, tak sa necuduj, aspo n vidis aki su najvacsi slovaci.Retsko napísal:Heh klud!!! Nerozumie, ako moze z obyacjnej debaty o nazoroch vzniknut debata, v ktorej sa uraza, kida a neviem co jeden na druheho... A este k tomu admini s moderatormi... Dakujem pekne... take forum... pche.
2 hojko: ale ved on tu nemusi chodit kvoli tym co take pisu a preco by tu mal prestat chodit kvoli zopar ludom ,ktori sa mu nepacia? Nech si kazdy povie svoj nazor a argumenty, ale niektore urazky by tu fakt nemuseli byt.. ja fakt nechapem co mate proti Lesovi, vzdy ked sa on do niecoho zapoji tak sa do neho pustite
"keby mal trochu rozumu"t0m4s3 napísal:ma dve moznosti. Bud bude pisat to co pise a moze stale cakat rovnaku odozvu alebo keby mal trochu rozumu tak sem nechodi a ma pokoj...
Ja som vedel, ze sa tu niekto najde okrem mna, Certa a par ludi, ktori naozaj napisu, ze je to na Slovensku naozaj tak a nebudu sa bat odozvy, ktora vacsinou rychlostou blesku sa na mna privalila
-
t0m4s3
Admin
vsak ty sa v tom vyzivas tak o co ti ide? Ja som ti napisal plusy a minusy Slovenska, aj beriem ze je to tak ako je. A co teraz? Ty si v Amerike, si velky king vsetko mate nadherne a super a my mozme kydat hnoj nie? To iste mozme ist pisat na fora do afriky dpc ak tam nejake maju ze aky su kkti ze nemaju ani co jest a ako sa my mame fajnovo lebo aj pocitace tu mame a oni nie.. no zbohom. A necakaj ze sa to tu ukludni, pokial budes pisat v duchu akom pises doteraz tak odozva specialne odomna a hojka urcite bude, pretoze nas to NAOZAJ BAVI!Les napísal:"keby mal trochu rozumu"
Ja som vedel, ze sa tu niekto najde okrem mna, Certa a par ludi, ktori naozaj napisu, ze je to na Slovensku naozaj tak a nebudu sa bat odozvy, ktora vacsinou rychlostou blesku sa na mna privalila
no ja som ti zase napisal, ze s tebou suhlasim v tych plusoch a minusoch, tak naco to zase vytahujes? Ja mam nazory specialne na Slovakov a system, ktory je na Slovensku... Teba to provokuje lebo tvoju krajinku "urazam"... A tiez ta provokuje a aj zavidis, ze sa niekto iny ako TY ma dobre ! Duplom, ked je v USA ! Tie rasisticke reci, ktore si pisal, ze si s bin Ladenom a, ze by si odpalil este raz nieco v USA hovoria samo za seba. Ano viem, ze si si dal basu... Lenze si ju ani nedodrzal a "odomkol" sa...t0m4s3 napísal: vsak ty sa v tom vyzivas tak o co ti ide? Ja som ti napisal plusy a minusy Slovenska, aj beriem ze je to tak ako je. A co teraz? Ty si v Amerike, si velky king vsetko mate nadherne a super a my mozme kydat hnoj nie? To iste mozme ist pisat na fora do afriky dpc ak tam nejake maju ze aky su kkti ze nemaju ani co jest a ako sa my mame fajnovo lebo aj pocitace tu mame a oni nie.. no zbohom. A necakaj ze sa to tu ukludni, pokial budes pisat v duchu akom pises doteraz tak odozva specialne odomna a hojka urcite bude, pretoze nas to NAOZAJ BAVI!
Les: Uz som to sice spominal, no co si myslis TY napr. o tom, ze v USA moze prakticky mentalne zaostaly clovek nosit zbran (pokial nebol trestany), no na druhej strane su tie iste USA vseobecne zname silnym puritanstvom, ktoreho nasledky byvaju mnohokrat smiesne (tanga, odhalene bruska, vylucenie dietata zo skoly za namiereny banan a pod.), no bohuzial aj tragicke (vid. uvodny prispevok topicu- cast o samovrazde mladeho sexualneho "delikventa"...)? Za vecnu odpoved vopred dakujem!
ja som mlady a skarade a o amerike si nemyslim nic pozitivne teda okrem toho aku maju peknu prirodu a narodne parky a v mnohom sa stotoznujem tuto s panom hojkom a tomasom "pravy" Americania su arogatny a nafukany bol som v amerike niekolko krat a sa majeden od vas spytal odkial si?a ja zo slovenska a on heej?a ako dlho si siel vlakom?toto o niecom svedci neviete co sa deje ste pomerne nevzdelany nase stredne skoly preberaju to co vy na vyske cest vinimkam a neohanaj sa skolami ako Harward bo ani to nie je nic extra okrem mena