Battlefield: Bad Company 2
-
Fortune
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Battlefield: Bad Company 2
ja som si nedavno kupil tiez bad company z tesca za 10€ (no nedalo sa to tam nechat) a musim povedat, ze ma to bavi, ale oproti BF2 je to o dost jednoduchsie a vsetko je akosi splnitelnejsie, holt dakedy bola herna obec narocnejsia 
Ja mam hru od zaciatku a som lvl 48 a k tomu este nemam vsetky vyznamenania ci co to je 
asi hraje len singlac 
-
Fortune
Light Professional
ano urcite
staci ked si porovnam gameplay BF 2 a tohoto tu, a ked si namatkovo porovnam badges, ribbons a awards...
staci ked si porovnam gameplay BF 2 a tohoto tu, a ked si namatkovo porovnam badges, ribbons a awards...
-
2janci2
Medium Professional
Ludia, kupil som si cez Summer sale na Steame BC 2 pack, a zakladnu hru nepotrebujem, lebo ja uz mam krabicovu verziu... Takze ak by ste niekto chceli tuto hru, napiste mi SS.
poradte dakto este servery
zatial mam
bobici.cz
flying angelos
svk-army
Slovania SK/CZ
[CZ] Ranked
Legend
*SVK* clan
Ententeich
najlepsie daco sk/cz ale moze byt aj ine, hlavne s aktivnimi adminmi
a nech to neni moc s blaznami lebo napr na svk-army si ani nestrelim
zatial mam
bobici.cz
flying angelos
svk-army
Slovania SK/CZ
[CZ] Ranked
Legend
*SVK* clan
Ententeich
najlepsie daco sk/cz ale moze byt aj ine, hlavne s aktivnimi adminmi
a nech to neni moc s blaznami lebo napr na svk-army si ani nestrelim
ked hravam conquest tak ja napr hladam taky server ktory ma 1000 a viac tickets - maju to priamo v popise a vacsinou je to heavy metal 
idem skusit najst ten svk-army
idem skusit najst ten svk-army
-
MichalkoOo
Zablokovaný
@stuka
co su to vlastne tie tikety?
co su to vlastne tie tikety?
-
Runes
Addict
ak sa nemylim je to to kolko krat sa reborne vehicle
good questions 
podla mna skor je to kolko krat clenovia teamu mozu byt zastreleni, nie len technika, to by trvalo este ldhsie
tj 1 kill sa rovna minus jeden ticket.
snad ma niekto opravi ak to tak nie je
podla mna skor je to kolko krat clenovia teamu mozu byt zastreleni, nie len technika, to by trvalo este ldhsie
tj 1 kill sa rovna minus jeden ticket.
snad ma niekto opravi ak to tak nie je
no dobre ale ked sa "minu" tikety tak co? unika mi zmysel
tak vtedy hra konci, napr pri conqueste na zaklade poctu vlajok sa deje tento proces mozno trochu rychlejsie/pomalsie a v pripade rushu je to pocet pokusov kolko ma team na obsadenie stanice. ci?
toto som k tomu nasiel:
Útočníci majú na dobytie staníc limitovaný počet ticketov (ticket = jeden život ktoréhokoľvek vojaka), ale na rozdiel od MAGu, kde som podobnú situáciu s časom kritizoval, v BC2 sa s ticketmi narába inak. Akonáhle totiž útočníci dobyjú práve aktívny komunikačný post, ich tikety sa obnovia. Inými slovami, oplatí sa bojovať až do posledného dychu, lebo stačí chvíľková nepozornosť obrany a aj posledný útočník môže svojím skillom rozhodnúť o posune na ďalší front.
(zdroj sector.sk -recenzia na tuto hru)
toto som k tomu nasiel:
Útočníci majú na dobytie staníc limitovaný počet ticketov (ticket = jeden život ktoréhokoľvek vojaka), ale na rozdiel od MAGu, kde som podobnú situáciu s časom kritizoval, v BC2 sa s ticketmi narába inak. Akonáhle totiž útočníci dobyjú práve aktívny komunikačný post, ich tikety sa obnovia. Inými slovami, oplatí sa bojovať až do posledného dychu, lebo stačí chvíľková nepozornosť obrany a aj posledný útočník môže svojím skillom rozhodnúť o posune na ďalší front.
(zdroj sector.sk -recenzia na tuto hru)
-
Fortune
Light Professional
tickety oznacuju kolko krat sa mozu ludia z teamu respawnut, zabiju ta a tvoj team ma minus tiket, ticket sa da ziskat aj naspat ked ta/alebo ty niekoho revivnes ako medic
-
hojko
Site Admin
Kde presne ukazuje zoznam tiketov??? Pretoze ked dam TAB, tak vidim skore, ale tikety nie. A kde ukazuje nazov mapky, ktora sa prave hra???
-
Fortune
Light Professional
tikety ukazuje vlavo dole ako je mapka
-
Runes
Addict
hehe no ted som hral 1000tiketovy heavymetal
kurnik 12 na 12 a trvalo to asi hodinu a pol :-S nevadi aspon som sa naucil troska na heline lietat
i ked iba BH na utocnej treba trosku agresivnejsie leitat a to mi moc neslo BTW pouzivate WASD + mys abo mate daky figel nato 
-
hojko
Site Admin
Ako v BF2, tak aj v Bad Company lietam sasadne len klavesnicou. Myskou to neviem a nejde mi to. Ale zase mystique lietal len myskou a islo mu to perfektne. Myska ma rychlejsie pohyby, takze pri boji sa to zide.
-
blitzkrieg
Professional
zdravíčko, už som tu našiel môj problém ale ja ho neviem vyriešiť, po 10 minútach hrania mi zamrzne notebook, čítal som že to je zo zvukovou kartou ale na notebooku ju neviem vymeniť, battlefield mám nainštalovaný v poriadku, cez steam, viete mi nejako poradiť ? prípadne je to naozaj vo zvukovej karte ?
no v mojom pripade ano bolo to zvukovou kartou. skus zakazat zvukovku priamo v biose, zahraj si bez zvuku a uvidis