F.A. Premier league
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
Si asi jediny fanda Arsenalu, ktory je rad, ze Rosicky ostava 
-
DanielDevil
Addict
tak asi aj pustíguess.whoo napísal:s modricom nemoze ratat ziadny klub toto leto, harry nepusti ziadneho klucoveho hraca
po hulkovi sa bude obzerat zrejme viac muzstiev,som zvedavy kde zakotvy,ak pojde teda niekam
-
guess.whoo
Redeemer
sa cudujem, ze niekto veri tym hypotezam co pisu na sport.sk 
jedine, comu sa da verit je givemefootball a tam sa spomina jedine mozny prichod Llorenteho a Rossiho do klubu, ziadne odchody.
jedine, comu sa da verit je givemefootball a tam sa spomina jedine mozny prichod Llorenteho a Rossiho do klubu, ziadne odchody.
-
DanielDevil
Addict
nehovorím že tomu verím ale myslím si že Totenham si jednoducho týchto hráčov neudrží...veď uvidíme čoskoro 
rovnako si myslím že Arsenal si neudrží Nasri a dúfam že skončí v United
rovnako si myslím že Arsenal si neudrží Nasri a dúfam že skončí v United
-
guess.whoo
Redeemer
obe muzstva maju kader, ktory keby posilnili o vhodnych hracov by bol schopny konkurovat manchestru a chelsea. samozrejme peniaze su peniaze, ale Levy sa vyjadril uz po zime, ze chce kader posilnit a nie predavat opory. Harry sa tiez vyjadril, ze predaj hracov je nutny, avsak myslel tym hracov ako su Jenas, Hutton, Kaboul atd. Urcite pojde prec aj jeden z brankarov, tych je tam pozehnane teraz. Bojim sa skor, ze odide Sandro, ktory mal fantasticku uvodnu sezonu, ale Huddlestone je proste jednotka na tom poste. Palacios by mohol odist radsej, ale ktovie ci sa Sandrovi bude pacit post dvojky.
Pre arsenal by bola velka skoda keby prisli o Nasriho. Konecne si vybudovali pevnu obranu, ak neodide ani Fabregas ani Nasri tak budu velmi vaznym kandidatom na titul. Navyse ziskali Gervinha do utoku. Bendtner asi pojde prec kedze je tam RVP a Chamakh. Kridla by mali poriesene (Nasri, Walcott), stred tiez (Fabregas, Wilshire, Diaby), asi odide Denilson, ale ten sa vyjadril, ze si na svoju sancu pocka a paci sa mu v Arsenale.
Takze podla mna su na trhu volnejsi a dostupnejsi futbalisti ako prave hore menovani Bale, Modric a Nasri. Zrejme aj za mensie sumy, takze si myslim, ze tito borci v lete dres nezmenia. Ale samozrejme mozne je vsetko.
Btw, cital som, ze Nani by sa rad poobzeral po novom posobisku
Pre arsenal by bola velka skoda keby prisli o Nasriho. Konecne si vybudovali pevnu obranu, ak neodide ani Fabregas ani Nasri tak budu velmi vaznym kandidatom na titul. Navyse ziskali Gervinha do utoku. Bendtner asi pojde prec kedze je tam RVP a Chamakh. Kridla by mali poriesene (Nasri, Walcott), stred tiez (Fabregas, Wilshire, Diaby), asi odide Denilson, ale ten sa vyjadril, ze si na svoju sancu pocka a paci sa mu v Arsenale.
Takze podla mna su na trhu volnejsi a dostupnejsi futbalisti ako prave hore menovani Bale, Modric a Nasri. Zrejme aj za mensie sumy, takze si myslim, ze tito borci v lete dres nezmenia. Ale samozrejme mozne je vsetko.
Btw, cital som, ze Nani by sa rad poobzeral po novom posobisku
2 DanielDevil: Samir v United určite neskončí, keďže to už pred nejakým časom definitívne vylúčil Arsene Wenger. snáď teda predĺži, a rovnako aj Gael Clichy. bola by škoda o nich prísť
-
DanielDevil
Addict
astronaut ak sa nemýlim tak Wenger hovoril aj že Cesc neodíde a neskôr prehlásil že mu nebude brániť
guess.whoo Nani prehlásil že ostáva a že bude bojovať o miesto v základe
guess.whoo Nani prehlásil že ostáva a že bude bojovať o miesto v základe
"Nechci mluvit o ostatních hráčích," prohlásil Nani. "Ale můžu vám říct jednu věc - Já se starám pouze o sebe a ne o ostatní hráče. To je nejdůležitější. Pokud jsem dobrý, nemusím se nikoho bát. A jestli zůstanu v United? Ano, zůstanu."
http://www.manchesterutd.cz/2011060047/ ... de-bojovatNani ještě přivítal jmenování Andre Villase-Boase novým manažerem Chelsea, ale rozesmál se při otázce, jestli by následoval svého krajana na Stamford Bridge. "To musí být vtip, ne?"
-
Steven666
King
http://www.eurofotbal.cz/clanky/manches ... ho-152604/
tento nákup vôbec nechápem, City majú Kolarova a Zabaletu na ľavú stranu, načo im je 3 ľavák?
tento nákup vôbec nechápem, City majú Kolarova a Zabaletu na ľavú stranu, načo im je 3 ľavák?
-
guess.whoo
Redeemer
Este to, ze chcu nieco lepsie od Zabaletu pochopim, ale Kolarov je vynikajuci krajny obranca...a vraj City budu vsadzat na kvalitu a nie na kvantitu a nakupuju hracov na posty, ktore maju zahojene..tststs
-
master23
Light Professional
ja som velmi zvedavy, co urobia s Weissom. nech radsej prestupi ako znova hostovat. najradsej by som bol aby zostal v PL.
vedel by som si ho predstavit v time v strede tabulky.
vedel by som si ho predstavit v time v strede tabulky.
-
guess.whoo
Redeemer
pre takeho hraca podla mna nie je lepsia liga ako spanielska
-
DanielDevil
Addict
Tevez sa opäť ozval, už dlhší čas hlása že by chcel odísť z Európy kvôli rodine, uvidíme čo na to povedia Arabi
http://sport.aktuality.sk/clanok/114832 ... rat-vazne/
http://sport.aktuality.sk/clanok/114864 ... uvolnenie/
http://sport.aktuality.sk/clanok/114832 ... rat-vazne/
http://sport.aktuality.sk/clanok/114864 ... uvolnenie/
-
guess.whoo
Redeemer
Mne to z jeho strany prislo doteraz ako ziadosti o vyssi plat. teraz si uz fakt myslim ze odide
-
DanielDevil
Addict
Arsenal odmietol ponuku od Manchestru United na 25 mil. libier za Nasri-ho 
Ja by som prijal keby ho nakoniec získali, mne Schneider príliš nesedí
tak dúfam že ostane v Interi, Nasri je lepšia voľba a ešte radšej by som bol keby získali Neymar-a ale tomu ani ja neverím, aj keď sa spomína že okrem Realu a Barcy zaslali ponuku aj Chelsea a Manchester ale ktovie čo je na tom pravdy, podľa mňa zo Santosu tento rok neodíde...
K- ...šak uvidíme či bude "never red"
aj keď nie celkom chápem prečo hovoríš o "red" keďže asi si mal na mysli Nasriho a Arsenal ma tiež červené dresy a "the reds" sú liverpool 
Ja by som prijal keby ho nakoniec získali, mne Schneider príliš nesedí
K- ...šak uvidíme či bude "never red"
-
guess.whoo
Redeemer
co hovorite na nakupy Sunderlandu? Myslim, ze presne takych hracov potrebovali do obrany
Ano pravda obrana dost viazla v poslednej sezone.
-
DanielDevil
Addict
Gervínho oficíálne v Arsenale http://premiership.efotbal.cz/clanek-91 ... vinha.html
-
guess.whoo
Redeemer
zacina sa mi podobat na real ten arsenal co sa tyka utoku
Steward Downing podľa všetkého prestúpi do Liverpoolu. Super !!! Ale 20 mil. je podľa mňa trošku prehnaná cena... To čo vyjednali s Blackpoolom teraz dajú Aston Ville...
-
Steven666
King
20 mil. je akurát cena za Downinga, je to vynikajúci a talentovaný krídelník.