Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa begbeee »

SOURCE CODE
Veľmi príjemný film, pointa sa pekne stupňuje a nenudí v žiadnom momente. Záver je moc hollywoodsky. 4/5

HALL PASS
Príjemná oddychovka, ktorá miestami zadrhávala ako sa to pri podobných filmoch stávach, ale mala pár hviezdnych momentov. 3/5

DESERT SON
Ono ten film mal fakt na niečo viac, ale postavy sú neuveriteľne dementné a ja osobne som čakal kým
Spoiler
ten debilko konečne ošuká tú jedinú pindulínu široko ďaleko a jediné na čo sa film zmohol bol jeden bozk, kým jej debilko #2 nevystrelí oko
. 2/5

JUST GO WITH IT
Síce k žánru (romantických) komédií som dosť kritický, ale Sandlera fakt môžem a toto bola pre mňa doteraz najpríjemnejšia žánrová oddychovka tohto roku. Anistonka fakt nevyzerá na 40+ :smt047 Kidmanka svoju rolu zahrala tiež skvelo. Odporúčam 4/5
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Zkus mě rozesmát/Just Go with It: Skvelá oddychová komédia s dobrým humorom. Film má dobrý scenár a zaujímavý dej, takže žiadna nuda nebude. Ďalším plusom je dobré herecké obsadenie (Sandler je proste klasika) a krásna Jenifer Aniston a samica Brooklyn Decker. :smt007 9/10 [pozná niekto podobný film takého žánru?]

Týden bez závazků/Hall Pass: Tak od tejto komédie som čakal o dosť viac, ale zas taký prepadák to až nebol. Nechápem, prečo boli aspoň pre mňa najvtipnejšie situácie až počas záverečných titulkov. :wink: PS: Nicky Whelan je fakt kus. :D 6/10
gallardo570_4
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa gallardo570_4 »

UNKNOWN 8/10 ČSFD<>IMDb

Liam opäť nesklamal.. O tomto filme som si nič dopredu neprečital nevidel som obrázky.. trailer vobec nič.. vedel som len 2 veci: Unknown a Liam Neeson to bolo všetko..;-)
Celý film mi pripadal ako jedno velké klišé.. Scény boli obohrané.. Tie napínavé boli dopredu predvídateľné..Ale posledná 1/2 hodina ma dostala absolutne som nečakal niečo takéto (kto videl vie.. nechcem sem dávať spoilery).. Ešte by som vyzdvihol dost dobrú Diane Kruger aaaa princ Shada na SLS :D
+ záverečné titulky
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Lolita - CSFD
Uf, celkom slušné dielko. Prvé minúty filmu mali pre mňa neskutočnú iskru, osobne si myslím, že dievča z úvodu filmu stvárnilo Lolitu lepšie, ako Dominique, avšak to je len môj názor. Jeremy Irons komplet celý čas hrá bezchybne. Perfektne hrá všetky emócie, strach, úzkozť, obavy, výčitky - toto všetko môžem prežívať s ním. Lolita je stvárnená tiež veľmi presvedčivo, človek uvažuje kde je hranica chladnej vypočítavosti 14 ročného dievčaťa a kde ešte tá pojašená nevinnosť. Ak v tomto filme vôbec ešte nejaká je. Milo ma prekvapila kamera, sekvencie, ako napríklad zábery na horiaci hmyz v hoteli na verande, alebo ďalšie pomalé extatické strihy boli v tomto filme milým osviežením. Pre mňa takmer bez chyby, možno mi vadila do úzadia zatlačená Melanie Griffith, no nejako sa s tým vyrovnám.
Dávam 4/5.

Hangover Part I&II - CSFD I + CSFD II
Budem hodnotiť rovno obe naraz, nakoľko dvojka je jednotka cez thajský kopirák. Pre mňa milé prekvapenie, síce dej bol vopred predvídateľný, no niektoré sekvencie sú tak šokujúce (hoc stupidné), že človek sa proste začne smiať a som si istý, že toto je jediný cieľ toho filmu, ktorý s hrdosťou svojmu žánru vlastnou, hrdo plní. A pre mňa bol ajtak najvtipnejší moment v dvojke na konci, ako Alan vyhodil na pláži kotvu z člna - mnoho ľudí to možno nepostrehlo, no mňa to fakt odrovnalo!
Celkovo 3/5 pre oba.

Super 8 - CSFD
J. J. Abrams - RLY?!
To bolo čo? Tešil som sa na to, ako malé decko na nový sáčok vegety, no dostal som len štipľavú papriku! Fuj!
Tešil som sa na revival blízkeho stretnutia tretieho druhu a dostal som film o partii deciek, ktoré videli zrážku vlaku. Presne po ten moment to bolo super, žral som hlavné postavy a iskrenie medzi nimi, no potom sa to začalo uberať tak nechutne predvídateľným a neoriginálnym spôsobom až strach.
A ten koniec bol čo? ET turning bitchy?
Pre mňa veľké sklamanie - 2/5.
gallardo570_4
Medium Expert
Medium Expert

LIMITLESS 8/10 ČSFD<>IMDb

Už to tu bolo zhodnotené viackrát.. Takže by som sa len opakoval.. Možno by som dodal skvelý výkon B. Coopera potešil ma R. De Niro.. Tabletka za 800$, kt. Vám umožní využívať mozog na 100%.. Výborny scenár aaa skvelé vizuálne prevedenie.. Určite odporučam ale na viac ako 1 pozretie to nemá..;-)
What?!
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Prekliaty ostrov - celkom zaujímavý film, ktorý sa pomalšie rozbiehal a záver bol priam dokonalý, občas som sa v ňom strácal pri zobrazovaní snov a reality.

http://www.csfd.cz/film/235492-proklety-ostrov/
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Reign over me - staci ked napisem, ze som prvy krat videl Adama Sandlera inak ako komina and I kinda liked it
http://www.imdb.com/title/tt0490204/
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Osobennosti nacionaľnoj ochoty 7/10 IMDB | CSFD
Na tak natrafil som na tento a nizsie pokracovanie Ruskej komedie. Prijemne som si oddychol a zasmial sa na ruskom humore, ktory tazi hlavne z jednej veci a tou je samozrejme Vodka :) Tipujem, ze v originali je to lepsie ako s ceskym dabingom, ale nepodarilo sa mi to najst nikde v originalke. A ked aj, tak mrtvo.

Osobennosti nacionaľnoj rybalki 7/10 IMDB | CSFD
Vyssie spominane pokracovanie, ktore nesklamalo a istotne potesi cloveka, ktoremu sa prva cast pacila. Podla mna este lepsie ako prva cast, avsak ostavam pri 7micke. Cize opat stary dobry rusky napoj nesklamal :)
gallardo570_4
Medium Expert
Medium Expert

THE LINCOLN LAWYER 8,5?/10 ČSFD~IMDb
Velké prekvapenie.. Nečakal som od tohto filmu až tak vela..Skvelý scenár miestami vtipné výborné ukončenie a rozuzlenie.. Nemám k tomu čo dadať možno.. Tomu kto to nevidel možem len odporučiť.. :wink:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Cars 2 - Zatiaľ jednoznačne najhorší animák od Pixaru. Neviem, že z akého dôvodu sa rozhodli pre pokračovanie (viem, že sa už pracuje aj na Monsters I.N.C. 2), ale námet je totálne retardovaný a otrepaný, jednoducho ma to vôbec nebavilo. Hlúpe vtipy, tony klišé, nič originálne, pričom originalita bola doteraz práve tým, čím Pixar disponoval. Holt, prechod pod Disney im asi nespravil dobre...
martinwa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinwa »

Million Dollar Baby a Gran Torino - Clint Eastwood opäť ukázal svoje herecké i režisérske umenie v oboch filmoch, proste krása.

Nepremožiteľný - zaujímavý a dojemný príbeh 30-ročného obyčajného chlapa, ktorý sa stal profesionálnym futbalistom. Film je inšpirovaný skutočným príbehom Vincenta Papale ...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

x-men first class - velmi zaujimava cast x-menov, ani chvilku som sa nenudil. ak mate radi tuto seriu tak toto vam nemoze uniknut

http://www.imdb.com/title/tt1270798/
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Neznámý/Unknown:Tak konečne sa ku mne dostal perfektný film ako sa patrí. Takýto žáner je v mojej obľube. Kvalitný dej, akčné scény, nepredvídateľnosť a nečakaný zvrat na konci filmu. Vyzdvihnem aj dobre herecké obsadenie a to Liam Neeson a Diane Kruger=hodila sa tu. Proste paráda 10/10

Tři dny ke svobodě/Next Three Days:Dobrý útekový film so zaujímavým dejom kedy divák vlastne až do konca filmu nevie ako to vlastne bude. Je to vlastne skvelý remake filmu Nevinná/Pour elle. Milujem francúzske thrillery poslednej doby. 9/10

Nevinná/Pour elle:Toto je kvalitnejšie ako predchádzajúci film. Vlastne oba filmy sú ako cez kopirák s navlas rovnakým dejom. 10/10
gallardo570_4
Medium Expert
Medium Expert

SOURCE CODE ČSFD|IMDb
Skvelý film.. Hl. predstavitelia to zahrali výborne najmä Jake..Výborný scénár, myšlienka.. Podobných filmov tu už bolo viacej.. Ale tento naozaj stál za to.. No ten záver ako spomenul begbeee, že je hollywoodsky súhlasím.. Ale skorej tam bol podla mňa pridaný na poslednù chvîlu.. Možen len odporučiť.. Takže hodnotenie 4/5 resp. 8/10 ;-)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Die Hard - na to ze film bol natoceny 3 roky pred mojim narodenim sa mi myslim ze ponukol 3x viac ako som od toho ocakaval, necudujem sa ze su 4 casti a planuju sa dalsie 2, john mclane ako nezasatavitelny policajt v bielom tielku, nesklamalo nic, efekty na tu dobu super, vtipne dialogy 9/10

Tohle je Sparta - ak beriem do uvahy ze je to parodia 3/10, ak to beriem ako serioznu komediu 1/10, nudil som sa nehorázne...

Disturbia - konecne doslova film, videl som uz niekolko krat, a mozem si to pozriet znova, shia lebeouf ako nespratný mladík ktorý chce kazdemu dokazat svoju pravdu...premna 9,5/10
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Disturbia

Presne ako hovorí Čester. Film, ktorý si môžem pozrieť aj po druhý či tretí krát bez toho, aby som sa nudil. Sympatickí herci, ktorým navyše role sedia ako riť na šerbel. Super prostredie a atmosféra, napätie taktiež nechýba a je to jeden z mála filmov, kde aj po druhý či tretí krát kričím do telky "nelez tam!" ( :lol: ) ... Takýto komplex volám "Titanikový", tam zase furt kričím že tam majú biely šuter. (Viem, viem... niekto kričí na šport, niekto na politikov, a ja na Titanic ( :lol: ).

Každopádne za Disturbiu 8/10

:)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Niekto vcera asi pozeral markizu, ze? :D
Inak ja som to tiez uz pred tym videla, ale napriek tomu som cely cas s napatim sledovala, ako sa bude dej dalej vyvyjat, az do sameho konca, lebo nejako sa mi to nevedelo vybavit.
Len mi trochu vadilo, ze na konci nic nevysvetlili, aspon nejaku tu statistiku mohli dat, pre zaujimavost. Ale tak celkovy dojem z filmu to aj tak nepokazilo. A hlavny hrdina je strasny sympatak, to sa musi uznat :)
9/10
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Divé svine - jojka, slovensky dabing pobavil, vobec mi nevadil, vtipne, zabavne, motorky, cisto moj sen, prejst ameriku (alebo iny stat je to jedno) na čopri :) pobavi
7,5/10
ExtrA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ExtrA »

Just Go with It
parádička.... (a Jennifer :smt007 )
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

The Social Network
8/10 celkom vymakany filmik, skoro vôbec som sa nenudil...
Napísať odpoveď