Vodicak
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vodicak
Aj mne sa zdá že tych 20€ .......Ďakujem pekne za info nechcel som sa tam strápniť že dojdem tam len tak bez nieakého papieru a poviem nech ma odfotí na vodičák
.....K 
-
17
Light Professional
Prednostne vybavenie stoji myslim presne o 20€ viac, cize az 26,5€ a vodicak tym padom budes mat hotovy do dvoch dni, standartne vybavenie do 30 dni stoji 6,5€. Ale zvycajne to trva nanajvys 2 tyzdne. Pojdes na policiu, pockas si, vacsinou to netrva dlho. Das tetke za okienkom obciansky, povies, zde ides vybavovat vodicak. Ona bude chvilu nieco cvakat do PC. Das jej kolky (resp. na policajnych staniciach zvyknu byt aj take pristroje, ktore ti vydaju potvrdenky namiesto kolkov - ak si kupoval v tomto pristroji, das jej potvrdenku o kupeni). Sadnes si do kabinky, odfotia ta a dostanes jeden papier. S tym papierom sa vratis o X dni na oddelenie vydaju dokladov, az ti o par dni pride na cislo, ktore si nadiktoval, smska, ze vodicak je hotovy.
-
Nadeo
Guru wannabe
Stojí to presne 4 x 6,50€
-
Fabo
Hardcore addict
Na ukrajine europsky plati.CheZteR napísal:ani na ukrajine sa mi zda neplatí
zdroj: MZV, vlastna skusenost s GAI, atd.
nabuduce ked zapatrosite vodicak, kuknite aj pod scaner 
tos teraz mam dva..
tos teraz mam dva..
-
Mrk
Professional
aspon ked ti jeden zoberu, mas nahradny 
caute koľko hodín by som mal mať praktickej výučby (hodín jazd) v autoškole a koľko ste odjazdili vy ?:D
okolo 25-30 hodín? už si nepametám, niekedy som mal aj dvojhodinovky
-
17
Light Professional
Minimalne 14x90 minut. Niekde to je presne 14x90, niekde sa daju brat nadcasy (ja som mal priblizne 18x90).
-
Hellboy248
Guru wannabe
ja som mal ledva 15 jazd a cas, niekedy polhodka, ale max hodka
len 14 jazd a max 1hod. niekedy aj menej ale za ten čas som stihol šoférovat všetky os. autá ktoré v autoškole mali 
Tusim, ze to bolo 13x po hodine a tridsat minut, jedna dvoj hodinova jazda z vozikom a posledna 15 bola s policajtom.
-
Suffel
Guru
ja som mal 15 jazd po hodine aj pol.. teda dokopy som mal mat odjazdenych 31 hodin.. tu jednu hodinu som mal tak ze som jazdil dvehodiny aj stvrt..
MRK zial nie, ak by mi zobrali stary, tak ma zavru 
-
master23
Light Professional
teraz chodim do autoskoly, a musim mat 31 h, 28h normalna jazda a + musim mat 3 hodiny s vozikom.
to fakt je pravda s tym vozikom? vraj je to nejaka novinka.
a ako to byvalo po starom na zaverecnych skuskach? test, jazda, a to bolo vsetko?
teraz musim ist test, otazka z konstrukcie, cvicisko ( slalom, kolme parkovanie, pozdlzne parkovanie, a garaz) a az potom jazda.
prosim napiste, ako to byvalo pred tym, alebo to aj pred tym takto bolo?
to fakt je pravda s tym vozikom? vraj je to nejaka novinka.
a ako to byvalo po starom na zaverecnych skuskach? test, jazda, a to bolo vsetko?
teraz musim ist test, otazka z konstrukcie, cvicisko ( slalom, kolme parkovanie, pozdlzne parkovanie, a garaz) a az potom jazda.
prosim napiste, ako to byvalo pred tym, alebo to aj pred tym takto bolo?
v roku 2009 bol ráno test, potom bola pauza, medzitým vyhodnotenie testu, kto urobil dostal 2 otázky z konštrukcie, potom sa pripravilo cvičisko, policajt si to vymeral sám, išlo sa cvičisko, kto urobil išiel jazdu, po dokončení jázd vyhodnotenie a o 4-5 dní si mal vodičák v ruke
btw ten tvoj vozík budeš mať zapísaný aj vo vodičskom alebo je to len taká jazda "kdyby něco?"
btw ten tvoj vozík budeš mať zapísaný aj vo vodičskom alebo je to len taká jazda "kdyby něco?"
lol to som ani nevedel 
-
evilbanana
Medium Star
CheZteR napísal:v roku 2009 bol ráno test, potom bola pauza, medzitým vyhodnotenie testu, kto urobil dostal 2 otázky z konštrukcie, potom sa pripravilo cvičisko, policajt si to vymeral sám, išlo sa cvičisko, kto urobil išiel jazdu, po dokončení jázd vyhodnotenie a o 4-5 dní si mal vodičák v ruke
Vyhodnotenie po jazde? ja som dokončil jazdu,zastavil pri jednom nákupnom reťazci podpísal papier,on ma pochválil a ja pekne poďakoval
hej no, my sme sa striedali pri našej autoškole, takže sme robili také okruhy od autoškoly, tam sme nasadali aj nás vysadil, btw bol to najvyšší dopravný policajt v Košiciach, ktorý chodí na testy do autoškôl, najvyšší nemyslím výšku ale hodnosť 
no a keď sme sa všetci prestriedali tak nám povedal výsledky, no a vodičák som mal o 5 pracovných dní, no, utorok - utorok
tak to si mal dosť blbé
zbytočne si tam chodil 
no a keď sme sa všetci prestriedali tak nám povedal výsledky, no a vodičák som mal o 5 pracovných dní, no, utorok - utorok
tak to si mal dosť blbé