Priateľstvo s výhodami
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Priateľstvo s výhodami
Máte alebo mali ste niekto? Ja mám teraz a je to asi skoro mesiac a je to moja posledná ex. Je to asi pol roka po rozchode, vzťah trval rok a pol. Rozchod bol u oboch fajn, viac menej po vzájomnej dohode a ja osobne som po týždni na ňu už vôbec nemyslel. Teraz je to v pohode len sa bojím aby sa to neprehuplo do niečoho vážnejšieho, mne ako chlapovi sex bez vzťahu momentálne stačí a vyhovuje. Otázka teda znie ako sa nenamotať? Či už z mojej alebo jej strany, napadlo mi to po dnešku keď mi vyčítala že idem s kamoškou na festival "radšej ako s ňou", práve pre takéto žiarlivostné výčitky nechcem vzťah, tak čakám nejaké rady ako menej byť v kontakte alebo tak..ale zase aby to moc neobmedzovalo moje potreby 
-
easton
Professional
Re: Priateľstvo s výhodami
ach jaj stary znamy, tebe sa teda zije
no ja by som si to medzi sebou povedal, a ono ked ste si sympaticki tak do toho spadnes tak ci tak, to ides klamat svoje telo 
eee sex s ex, to nikdy nerobilo dobrotu
male tajomstvo, drviva vecsina bab, robi svojmu byvalemu dobrovolne madrac len preto ze 'dufa'
pohni zadkom a radsej si na podobne radovanky najdi iny objekt, ktory to bude brat tak ako ty uplne nezavezne, uzit si a vyparit sa, bez zbytocnych vycitiek .. a este to bude aj vzrusujucejsie
a s takou to mozes aj kedykolvek, bez vysvetlovania skoncit .. resp zaroven randit aj s inymi, hladat si trebars vaznu znamost, takto sa nikdy nevymotas, ak ti byvala stale dycha na krk
male tajomstvo, drviva vecsina bab, robi svojmu byvalemu dobrovolne madrac len preto ze 'dufa'
pohni zadkom a radsej si na podobne radovanky najdi iny objekt, ktory to bude brat tak ako ty uplne nezavezne, uzit si a vyparit sa, bez zbytocnych vycitiek .. a este to bude aj vzrusujucejsie
a s takou to mozes aj kedykolvek, bez vysvetlovania skoncit .. resp zaroven randit aj s inymi, hladat si trebars vaznu znamost, takto sa nikdy nevymotas, ak ti byvala stale dycha na krk
-
jin
VIP
PhYs0c: Pokiaľ Ti vyhovuje čisto len užívanie, si, no nechceš riziko vzťahu, tak by som to s tou ex ukončil. Už teraz to môže byť ťažké, ithory trefne poznamenala, že ona ešte možno stále dúfa + jej tiež vyhovuje mať v posteli výkonný ohrievač. Skús si predstaviť, že by si s tým proste teraz sekol. Ako by to podľa teba vzala? Podľa mňa by bola sklamaná. Aj keď píšeš, že rozchod bol v pohode, žiarlivostné narážky, ktoré začali môžu (nemusia) niečo znamenať. Ťažko sa takáto spletitá situácia popisuje, keď máme takto málo detailov. Skús to trochu rozpísať, nech vidíme hlbšie.
A si si isty ze sexujes s nou len ty? Ci nahodou Vas neni viac co sexujete s Tvojou ex...
A aby si nebol dohlobeny ak si najde druheho a Teba posle k vode s celym sexom, lebo myslim ze toto neni normalne je kopec bab s ktorymi mozes byt kamos a tym pripadne si aj vrznut ale s byvalkou s ktorou si chodil rok a pol no ja neviem
A aby si nebol dohlobeny ak si najde druheho a Teba posle k vode s celym sexom, lebo myslim ze toto neni normalne je kopec bab s ktorymi mozes byt kamos a tym pripadne si aj vrznut ale s byvalkou s ktorou si chodil rok a pol no ja neviem
-
PhYs0c
King
No ona tiež nechce vzťah a máme takú dohodu, že každý si môže hľadať niekoho iného, aj niečo riešiť s niekým iným ale musí to tomu druhému povedať a ten sa rozhodne či chce pokračovať alebo nie. A viem, že s niekým druhým teraz nič nemá lebo ako vravím trošku to skĺzlo k tomu, že sme boli spolu častejšie tak by ani nemala kedy
A ona tiež nič nechce viac so mnou, ja som jej to povedal na začiatku už a ona súhlasila, že to ostane tak ako to je doteraz. A sympatická či mi je, čo ja viem, neni to špatná baba, práveže po nej ide veľa chalanov, aj keď sme sa rozišli jej veľa chlapcov začalo vypisovať a pokúšali sa o ňu ale čo mi hovorila tak neúspešne ale neni to môj typ alebo ako by som to povedal, vlastne ani nemám nejaký vyhradený typ ale musí sa mi baba zapáčiť, nechodil som s ňou preto že sa mi páčila, mne sa páčia iné baby skrátka. A ohľadom sexu, hovorila, že by to nemalo zmysel a ani nemá chuť to skúšať s niekým iným a vysvetľovať mu svoj "problém", že ja viem ako na ňu a je neskutočne spokojná. A ja takisto, síce zo začiatku to nebolo bohviečo
ale za ten rok a pol som ju "vycvicil" a musím povedať, že ja som veľmi spokojný tiež
A nie som typ, čo by si zháňal druhú babu, jednoducho som nikdy nespravil prvý krok, asi nemám dosť odvahy alebo sa bojím odmietnutia ale vždy zatiaľ zbalila baba mňa, táto ex nebola výnimkou ale viem, že by som to mal zmeniť lebo neni podľa mňa veľa báb, ktoré sa odhodlajú na prvý krok.
A nie som typ, čo by si zháňal druhú babu, jednoducho som nikdy nespravil prvý krok, asi nemám dosť odvahy alebo sa bojím odmietnutia ale vždy zatiaľ zbalila baba mňa, táto ex nebola výnimkou ale viem, že by som to mal zmeniť lebo neni podľa mňa veľa báb, ktoré sa odhodlajú na prvý krok.
-
javatar
Hardcore addict
vo vacsnie pripadov taketo priatelstva robia skor ci neskor zlobu... dobre si rozmysli ci si naozaj v tej mensine a vsetko je v poriadku...
aha takze ta vzdy zenska zbalila no u mna to je naopak ze balim babu ja a to mozno ze ja by som toto nikdy nespravil ze sa rozidem zo zensku a budem s nou sukat tam asi este nieco je nevyjasnene. Ja keby som sa rozisiel tak by som bol rad ze ju nevidim nieto este sukal. No ale sto ludi a sto chuti tu nam ide iba o to aby ste neboli potom zraneny s toho
-
PhYs0c
King
to je asi riziko "povolania"
ako vravim, nie som typ co by si zhanal babu ci uz na vztah alebo len na sex, preto nehladam ziadnu inu, keby sa nejaka lepsia objavila tak by som asi nemal problem vymenit
ale teraz to beriem tak ze si uzijem ked je prilezitost a to je vsetko, ona to podla jej slov berie tak isto..len by to chcelo nejaky sposob ako sa vyvarovat toho aby do toho jeden z nas "spadol"
//tak za toto som ešte negatívnu karmu nedostal

//tak za toto som ešte negatívnu karmu nedostal
fakt díky...nič osobného, ale vzťahy s výhodami neznášam...negatívne ovplyvnili moje vzťahy...
ja to mam velmi podobne ako PhYs0c a zatial to funguje dobre. S priatelkou som chodil dost dlho, potom sme sa rozisli a teraz zije na striedacku u mna a mimo, resp. v zahranici, ale pravidelne sme spolu. Obaja mame dovolene navzajom "riesit" co kto chce a ma chut, neviazeme sa na seba a celkom to ide, aj ked je pravda ze je obcas trochu narocne udrzat tu hranicu aby znova nesklzlo do tej "hry na velku lasku"... chapeme sa..
A tento stav sa mi velmi paci, uz by som mal asi problem to zmenit na normalny vztah, aj s inou babou.
A este nieco: odvtedy co sme vlastne oficialne rozideny a spolu nechodime, tak je sex lepsi ako bol predtym.
A este nieco: odvtedy co sme vlastne oficialne rozideny a spolu nechodime, tak je sex lepsi ako bol predtym.
-
PhYs0c
King
presne takA este nieco: odvtedy co sme vlastne oficialne rozideny a spolu nechodime, tak je sex lepsi ako bol predtym.
my sme to zistili ked sme sa na seba nejak "vrhli" prvykrat po rozchode na streche nasho cinziaku a vlastne aj koli tomu sme s tymto zacali
-
maciatko99
Medium Star
Milá ithory, označenie matrac je trochu nevkusné, ale ak sa ti zdá vhodné do tejto situácie, tak prečo nie. Možno obaja potrebujú jedno a to isté, takže sa týmto účelom sa stretávajú. Nikto z nás asi nevie z určitosťou napísať, že či dúfa, že sa k nej vráti a lebo to len za týmto účelom, alebo či to je len o potrebách.
no jasne, az potom dodal podrobnosti, takze to vyzera viac nez vpohode
-
Janio
Zablokovaný
maciatko - Keďže začala žiarliť, keď povedal, že ide na nejaký fest tak v tom nie sú len potreby, ale ho ešte chce a ostatné sú keci ? Tak to beriem ja... Bolo by jej to jedno a výhovorka, že "takto mi to vyhovuje" je somarina
Moja skúsenosť s týmto je taká, že to skôr či neskôr padne, lebo ženy to z takého či onakého dôvodu nakoniec nedokážu - nedokážu viesť takýto vzťah. Nám chlapom to je jedno, problém s tým nemáme. Proste len toľko, že môžeš očakávať, že časom sa to nejak zasekne a skončí. 
-
Peter_Retep
VIP
presne tak zenska bude chciet skor ci neskor aj nieco ine ako sex a vtedy ti tvoje kamaratstvo s vyhodami bohuzial skonci. moja rada: vytaz zatial z toho co sa da 
Tak bude chcieť viac, a možno sa dajú znova dokopy, čo je na tom zlé? Že sa nechce znova namotať? To hovorí teraz, ale keď sa namotá tak o ňu bude bojovať a tieto jeho vyhlásanie budú minulosťou.Peter_Retep napísal:presne tak zenska bude chciet skor ci neskor aj nieco ine ako sex a vtedy ti tvoje kamaratstvo s vyhodami bohuzial skonci. moja rada: vytaz zatial z toho co sa da
-
Peter_Retep
VIP
ja som tvrdil ze je to zle? nedomyslaj si co som nepovedal 
Tak sorry no, mne to tak nejako vyznelo. Nechcela som ťa obviňovať
-
Bushido
Medium Professional
Ani by som som to nezameriaval na chlapov či ženy... Takmer vždy je v takomto vzťahu niekto, kto prechováva hlbšie city. Tak isto som mal ženu, s ktorou aj keď som sa jasne dohodol, že sme len kamaráti, tak mi po istom čase oznámila, že je do mňa zalúbená. A na opačnej strane som poznal dievča, ktoré ma odmietlo s tým, že môžme spolu spávať... Súhlasil som, ale v podstate som si ju privlastňoval a keď som vedel, že rieši aj s niekým iným niečo, tak som žiarlil... Myslím že vo väčšine prípadov je chlap viacej schopný udržiavať takýto vzťah bez citov, ale nieje to pravidlo.hughito napísal:Moja skúsenosť s týmto je taká, že to skôr či neskôr padne, lebo ženy to z takého či onakého dôvodu nakoniec nedokážu - nedokážu viesť takýto vzťah. Nám chlapom to je jedno, problém s tým nemáme. Proste len toľko, že môžeš očakávať, že časom sa to nejak zasekne a skončí.