klikneš na tú ikonku setting(na spodku nového chatu) a vyberieš limit availability. tam už len odškrtneš, pre ktorú skupinu chceš byť offlineaudiotrack napísal: A úplne dokazali všetky tie skupiny čo som si porobil, ako sa teraz mám dať offline pre jednu skupinu a ostať online pre inú? Toto je totálne un-user friendly GUI chatu
-
badboy007
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
-
audiotrack
VIP
nič také tam nevidím, môžem len pre všetkých alebo pre nikoho. Mám spravených 5 skupín, ale nič také mi neponúka ako píšeš
- Prílohy
-
- chat.jpg (9.91 KiB) 1293 zobrazení
ano pouzivamAcer01 napísal:Chezter ano lebo pouzivas novy typ chatu...... ja mam stale priatelov nalavo
proste...ci pouzivam novy chat, ci som pouzival stary, mne ostalo vsetko na svojom mieste
máš to pokazenéaudiotrack napísal:nič také tam nevidím, môžem len pre všetkých alebo pre nikoho. Mám spravených 5 skupín, ale nič také mi neponúka ako píšeš
- Prílohy
-
- hr.jpg (10.2 KiB) 1274 zobrazení
-
audiotrack
VIP
ale to nie som jediný, lebo viem o viacerých prípadoch čo majú skupiny porobené a toto tam nemajú.
ja som mal tie oznamenia o lajkovani a komentovani statusu fotky atd uz ovela skor a vy pisete ze len teraz vam to zacalo
ja to vidim tak ze na FB su urcite verzie profilov, pretoze FB ako organizacia nedokaze jednorazovo update-nut vsetky profily naraz, tak ich update-je postupne v niekolkych krokoch, ale vecte ze nakoniec budeme mat vsetci FB rovnaky, je to len otazka casu
a mne osobne ten FB uz dost lezie na nervy, same aktualizacie robia ale zatial som nebol spokojny s ani jednou! prave naopak ani jedna sa mi nepacila a na vsetky som nadaval. Ja to vidim len na dve riesenia:
ja to vidim tak ze na FB su urcite verzie profilov, pretoze FB ako organizacia nedokaze jednorazovo update-nut vsetky profily naraz, tak ich update-je postupne v niekolkych krokoch, ale vecte ze nakoniec budeme mat vsetci FB rovnaky, je to len otazka casu
a mne osobne ten FB uz dost lezie na nervy, same aktualizacie robia ale zatial som nebol spokojny s ani jednou! prave naopak ani jedna sa mi nepacila a na vsetky som nadaval. Ja to vidim len na dve riesenia:
- zrusim ucet, lebo cely FB je na prd a je to stale horsie a horsie
- neustale "buzerovanie" supportu spravami a staznostami na ich novinky, samozrejme v anglictine
, potom to mozno vratia spat ako to bolo napr pre rokom
Nepamätám si žeby sa niekedy na facebooku vrátili ku starým veciam. Podľa mňa to takto už ostane, alebo to ešte zhoršia.
dobre pi***** z toho robia.. teraz ma pobavilo, ked kliknem na chat vpravo dole a vybehne len to, co je na obrazku. ani neviem, kto je online, takze to rychlejsie nie je : D kopacku do hlavy tomu, co to "vylepsuje"
- Prílohy
-
- wtf.JPG (15.3 KiB) 1254 zobrazení
no vies lenze FB ma moc len a len vdaka nam, ludom ktori ho pouzivame, cize ja si myslim ze ak by ich zacali bombardovat staznosti na tie ich super ultra mega fasa pro novinky tak by si s tym proste nieco museli urobit, lenze tych staznosti by muselo byt kvantumCross napísal:Nepamätám si žeby sa niekedy na facebooku vrátili ku starým veciam. Podľa mňa to takto už ostane, alebo to ešte zhoršia.
Alebo ked sa uz tolko nudia a nemaju co robit, tak nech to spravia tak aby sa to dalo nastavit, ako napr. na pokeci stara RP/ nova RP.
-
Sarger
Guru wannabe
Zaujmave veru s tym novych chatom...par inovacii je ok ale dost nezmyselne zobrazenie priatelov. Vcera sa aktivoval aj mne na par hodin a dnes mam znova stary chat, takze spokojnost 
určite to nie je finálne, neako to vylepšia
-
mfp
Medium Star
Co vam vlastne na tom chate tak vadi? Vsak ked si dam hide sidebar tak mi to tam stale nestrasi a otvorim si to, len ked chcem s niekym na chate pisat
A to ze tam zobrazuje len uzivatelov s ktorymi pisem najviac je len a len dobre - ked budem vynimocne potrebovat napisat niekomu inemu tak sa k nemu dostanem cez jeho profil. ja som s novym chatom spokojny, teda lepsie povedane nevadi mi 
Zdravíčko, chcel by som sa spýtať na stránke mi zablokovali "nástenku" čiže nefunguje pridávanie noviniek. Stránka nebola používaná na reklamu a ani na spam. Nevie niekto kde a na koho sa obrátiť so žiadosťou na odblokovanie ? Vďaka za každú pomoc 
fb je natom cim dalej tym horsie, ostava len prejst na google+
-
DeJF
Addict
Existuje nejaka možnosť ako posúvať ten zoznam priatelov v chate hore a dole ako na starom chate? Nejaky script na grease monkey alebo niečo?
lol prave v chate ked som napisal spravu a dal som enter posunulo mi riadok nizsie
a neodoslalo
entroval som kolko chcem a stale iba posuvalo riadky 
musel som sa az odhlasit a prihlasit aby normalne poslalo
musel som sa az odhlasit a prihlasit aby normalne poslalo
Stretli ste v poslednom čase niekto s tým, že vám príde správa na chat s úvodným textom: Hi, how are you? a po akýchkoľvek odpovediach nakoniec aj nejaký link? A btw našli ste niekto odvahu na neho kliknúť?
Stretol, je to virusMuffi napísal:Stretli ste v poslednom čase niekto s tým, že vám príde správa na chat s úvodným textom: Hi, how are you? a po akýchkoľvek odpovediach nakoniec aj nejaký link? A btw našli ste niekto odvahu na neho kliknúť?
-
mirak2
Hardcore addict
ano prisla, hned na to kamarat upozornoval, ze je to virus...kolke prekvapenie nie?
Mne sa uz 2x stalo ze niekto z mojich priatelov mal podivnu vec oznacenu " ze sa mu to paci " a hned som to mal na nastenke aj ja, aj ostatny... tak som to mazal...