Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
badboy007
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Facebook

Príspevok od používateľa badboy007 »

audiotrack napísal: A úplne dokazali všetky tie skupiny čo som si porobil, ako sa teraz mám dať offline pre jednu skupinu a ostať online pre inú? Toto je totálne un-user friendly GUI chatu
klikneš na tú ikonku setting(na spodku nového chatu) a vyberieš limit availability. tam už len odškrtneš, pre ktorú skupinu chceš byť offline :) . nič zložité..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

nič také tam nevidím, môžem len pre všetkých alebo pre nikoho. Mám spravených 5 skupín, ale nič také mi neponúka ako píšeš
Prílohy
chat.jpg
chat.jpg (9.91 KiB) 1308 zobrazení
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Acer01 napísal:Chezter ano lebo pouzivas novy typ chatu...... ja mam stale priatelov nalavo :lol:
ano pouzivam :D ale aj pred novym chatom som ich mal napravo (myslim stlpec online friendov, nie kocky avatarov)
proste...ci pouzivam novy chat, ci som pouzival stary, mne ostalo vsetko na svojom mieste :D a nedokazem si to vysvetlit :lol:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

audiotrack napísal:nič také tam nevidím, môžem len pre všetkých alebo pre nikoho. Mám spravených 5 skupín, ale nič také mi neponúka ako píšeš
máš to pokazené
Prílohy
hr.jpg
hr.jpg (10.2 KiB) 1289 zobrazení
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ale to nie som jediný, lebo viem o viacerých prípadoch čo majú skupiny porobené a toto tam nemajú.
venom2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa venom2 »

ja som mal tie oznamenia o lajkovani a komentovani statusu fotky atd uz ovela skor a vy pisete ze len teraz vam to zacalo

ja to vidim tak ze na FB su urcite verzie profilov, pretoze FB ako organizacia nedokaze jednorazovo update-nut vsetky profily naraz, tak ich update-je postupne v niekolkych krokoch, ale vecte ze nakoniec budeme mat vsetci FB rovnaky, je to len otazka casu

a mne osobne ten FB uz dost lezie na nervy, same aktualizacie robia ale zatial som nebol spokojny s ani jednou! prave naopak ani jedna sa mi nepacila a na vsetky som nadaval. Ja to vidim len na dve riesenia:
  • zrusim ucet, lebo cely FB je na prd a je to stale horsie a horsie
  • neustale "buzerovanie" supportu spravami a staznostami na ich novinky, samozrejme v anglictine :D, potom to mozno vratia spat ako to bolo napr pre rokom
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

Nepamätám si žeby sa niekedy na facebooku vrátili ku starým veciam. Podľa mňa to takto už ostane, alebo to ešte zhoršia.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

dobre pi***** z toho robia.. teraz ma pobavilo, ked kliknem na chat vpravo dole a vybehne len to, co je na obrazku. ani neviem, kto je online, takze to rychlejsie nie je : D kopacku do hlavy tomu, co to "vylepsuje"
Prílohy
wtf.JPG
wtf.JPG (15.3 KiB) 1269 zobrazení
venom2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa venom2 »

Cross napísal:Nepamätám si žeby sa niekedy na facebooku vrátili ku starým veciam. Podľa mňa to takto už ostane, alebo to ešte zhoršia.
no vies lenze FB ma moc len a len vdaka nam, ludom ktori ho pouzivame, cize ja si myslim ze ak by ich zacali bombardovat staznosti na tie ich super ultra mega fasa pro novinky tak by si s tym proste nieco museli urobit, lenze tych staznosti by muselo byt kvantum :D. Aj tu plati porekadlo "nas zakaznik, nas pan", navyse ked sa do popredia pomaly dostava google +, musia bojovat o zakaznika alebo pouzivatela, a ja som sa zatial v 99% pripadoch stretol s velkou nevolou na tie novinky (updaty), cize ak chce FB prezit, musi vyhoviet aj zakaznikom.

Alebo ked sa uz tolko nudia a nemaju co robit, tak nech to spravia tak aby sa to dalo nastavit, ako napr. na pokeci stara RP/ nova RP.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Zaujmave veru s tym novych chatom...par inovacii je ok ale dost nezmyselne zobrazenie priatelov. Vcera sa aktivoval aj mne na par hodin a dnes mam znova stary chat, takze spokojnost :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

určite to nie je finálne, neako to vylepšia
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Co vam vlastne na tom chate tak vadi? Vsak ked si dam hide sidebar tak mi to tam stale nestrasi a otvorim si to, len ked chcem s niekym na chate pisat :) A to ze tam zobrazuje len uzivatelov s ktorymi pisem najviac je len a len dobre - ked budem vynimocne potrebovat napisat niekomu inemu tak sa k nemu dostanem cez jeho profil. ja som s novym chatom spokojny, teda lepsie povedane nevadi mi :)
xolau
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa xolau »

Zdravíčko, chcel by som sa spýtať na stránke mi zablokovali "nástenku" čiže nefunguje pridávanie noviniek. Stránka nebola používaná na reklamu a ani na spam. Nevie niekto kde a na koho sa obrátiť so žiadosťou na odblokovanie ? Vďaka za každú pomoc :)
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

fb je natom cim dalej tym horsie, ostava len prejst na google+
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Existuje nejaka možnosť ako posúvať ten zoznam priatelov v chate hore a dole ako na starom chate? Nejaky script na grease monkey alebo niečo?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

lol prave v chate ked som napisal spravu a dal som enter posunulo mi riadok nizsie :D a neodoslalo :D entroval som kolko chcem a stale iba posuvalo riadky :D
musel som sa az odhlasit a prihlasit aby normalne poslalo :D
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Stretli ste v poslednom čase niekto s tým, že vám príde správa na chat s úvodným textom: Hi, how are you? a po akýchkoľvek odpovediach nakoniec aj nejaký link? A btw našli ste niekto odvahu na neho kliknúť?
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Muffi napísal:Stretli ste v poslednom čase niekto s tým, že vám príde správa na chat s úvodným textom: Hi, how are you? a po akýchkoľvek odpovediach nakoniec aj nejaký link? A btw našli ste niekto odvahu na neho kliknúť?
Stretol, je to virus :) . Kedze kazdy klika na vselijake aplikacie ako napriklad - Aktivuj si stary chat tu, Kto najcastejsie si pozera tvoj profil a plno inych.. takze netreba instalovat veci, ktore nepoznas :D .. A ten robot reaguje na nejake slova :P ako Yes napriklad.. Kedze on ti napise "Hi, how are you" a ty napises "fine" do par sekund ti pride sprava "Wanna laugh ? " napises "Yes" a uz ti pride link, ktory vacsinou zacina ako nejaka IP :) .
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ano prisla, hned na to kamarat upozornoval, ze je to virus...kolke prekvapenie nie?
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Mne sa uz 2x stalo ze niekto z mojich priatelov mal podivnu vec oznacenu " ze sa mu to paci " a hned som to mal na nastenke aj ja, aj ostatny... tak som to mazal...
Napísať odpoveď