Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
martinez13
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa martinez13 »

do práce to má cca 25 km, na výlety raz za leto napr. do Chorvátska alebo niekam po Slovensku, inak skoro stále na ňom behá po meste, takže by sa zišla nejaká dobrá klíma, zatial čo som videl hladal len hatchbacky, teraz jazdi na Ibize 2004 roč., a čo sa týka elektroniky tak mohlo by mať ABS.. koľko cca ročne nabehá neviem ti povedať hm.. okej tak popozerám niečo čo si navrhol a spýtam sa ho aký je ten ford keď príde z práce.. zatiaľ ďakujem
Enemy22
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Enemy22 »

Zdarof, chcem kúpiť Volvo C70 s motorom T5, (nie to nové) bolo by to moje prvé Volvo, tak by som potreboval vedieť, že čo konkrétne zvykne odchádzať na tomto voze.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

martinez13: tak ABS je uz samozrejmost aj pri autach za 2000e :) ak planuje do prace jazdit denne, asi by som siel do nafty, ak sa rozhodne pre fokusa, tak najlepsie tdci... pravdepodobne asi najdes aj tddi, ale to je starsi motor, ten novsi je kultivovanejsi s nizsou spotrebou, ale s dvojhmotou, cize je to jasna volba, idealne po 2004, tam sa davali kvalitnejsie vstreky... akurat v nitrianskom kraji toho moc nemate, do 5000 som nasiel len jeden obstojny, ostatne su hrozne...

http://ford-focus.autobazar.eu/18-tdci- ... 44282.html

ale ja pozeram iba na ab.eu, popozeraj aj na inych... je mozne, ze na cosi natrafis... pripadne vol starsi rocnik...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

Chceme kúpiť nejaku dodávku r.v. 2000+ niečo do 3000€ ak by stalo zato že by bolo fakt v dobrom stave alebo tak, tak max 4000€ a hlavne musí byt 4/5 miestna ( nemyslím 4/5 dverova) najviac sa nam zapačil Mercedes Vito ale nedočítal som sa moc chváli na toto auto , potom ešte pozerame nejake ford transity a connecti , viete niečo vy odporučiť ? niekedy mi známy vravel že neporovnavaj značku osobných aut zo značkou užítkových dodávok , vraj je tam rozdiel v kvalite napr. u takých peugeotov boxerov a tak . neviem no poradte , čo hovoríte na to Vito , prípadne nejake ine auto ??
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Brat ako fanusik MB si priviezol Vito pred casom z Nemecka, cena bola cca 10tis EUR. Motor v tom ma diesel, myslim, ze 2.7. S autom mal pomerne dost problemov, odchadzala mu hlavne eletronika. Viem, ze mu vypinalo turbo pri vyssich otackach, potom bol problem s pneumatickym podvozkom. Dalsia vec, ze mu hrdzavie karoseria. Rok vyroby okolo 2000, vyrabane v Spanielsku :?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

tak podla toho čo som sa dočítal tak naj bude asi Fiat Ducato , a Ford transit / connect
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

to si sa docital velmi spravne.. okolo roku 2000 odporucam Fiat Ducato s motorm 2.8i.d.TD su to neznicitelne motory chodi to fakt stale a servis uplne nenarocny.. Transity neviem aky chces tam motor ale viem ze mali nejake problemi s cerpadlami a podobne ale vsetko zalezi od daneho kusku..
ultimate222
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ultimate222 »

jedna vec co sa tyka kupy auta, ked nemam este auto ktore som kupil prihlasene, staci mat pri sebe prefoteny technicky a prefoteny doklad o PZP ked s nim chcem jazdit ? Alebo treba mat pri sebe aj kupno-predajnu zmluvu ? ... majitel od ktoreho som bral auto hovoril, ze staci prefoteny technicak a PZP
martin04
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa martin04 »

ja som nosil radsej vsetko co si spomenul, istota je istota
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

caute borci, rozmyslam nad Oktavkou RS 1.8 T cca 7rokov starou. Je to dobre auto?
Ma niekto skusenost? Na co si dat specialne pozor?
dakujem
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Zaxman: suffel Ti radi dobre, drz sa toho...

gogo956: nemas aj inych kandidatov? neber to zle, ale toto je velmi hlupy vyber, napis svoje poziadavky a rozpocet... ak vsak ine nechces, tak Ti drzim palce...
gogo956
Redeemer
Redeemer

RATZINGER666

no vychadzal som z toho ze to ma dost silny motor a taky 7rocny sa da v pohode kupit do 9-10tis €. Preco to nie je dobra volba? podla mna by aj nahradne diely musia relativne lacne..
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

kolko? to je trocha vela za 2004-ku nie? sak zato sa da kupit aj 2006/2007.. silny motor to je a aj 1.8T boli najlepsie skodovacke benzinaky ale osobne by som za 10 000€ bral uplne uplne nieco inee..
gogo956
Redeemer
Redeemer

a co ine by ste odporucali v tej cenovej kategorii, v tej velkosti a aspon 140koni?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Suffel

to su vsetko velmi fajn auta a urcite lepsie ako Oktavka, lenze mam strach ze servis bude omnoho nakladnejsi aj nahradne diely poodstatne drahsie..ci nie?
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Skoda sice je viac-menej ceska zalezitost, ale servis je obdobne drahy, ako ine zahranicne znacky (nehovorim rovnako drahy, ale tie rozdiely niesu nejake katedralne). Ludia asi maju v podvedomi, ze ked zozenu lacno nahradne diely na Favorit ci Feldu, ze to tak bude aj u novsich modelov.
jankee
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankee »

Ma niekto skusenosti s BMW X5 po FL, 3.0d ( http://bmw-x5.autobazar.eu/30-d-sport-id2555221.html ) pre ilustraciu. Havne co sa ceny nahradnych dielov a servisu tyka, ci sa daju zohat neorigo za lepsiu cenu, takisto ako spolahlive su tie nove automaticke prevodovky, pretoze pred FL sa dost kazili uz okolo 200k km (ak sa nemenil pravidelne olej) a ci nieje mozno lepsie dosetrit a kupit Q7 ci usetrit a uskromnit sa s touaregom...urcite sa skusim popytat aj na bmwklube, no ked uz tu je tato tema tak ju vyuzijem. Budem vdacny za kazdy postreh :smt006 dik
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ceny originalnych dielov su niekde v oblakoch aj pri novej 3er, nie tak este pri tomto... druhovyroba nejaka bude, ale zalezi od toho na ktory diel... kazdopadne si zvol vacsi motor, tento je slaby, ako jazdeny bude udychany a nic nepojde... a tych 160kkm ma tiez velmi pobavilo pri pohlade na interier...
Napísať odpoveď