Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilnovanie

Príspevok od používateľa kali520 »

smejo napísal:8 brusakov kazde rano, hned ked sa zobudis

ps: staci tyzden, uz po dvoch dnoch budes vidiet vysledky
Zasnem jak tu niekto moze s takou istotou napisat takuto kolosalnu blbost. Ale na druhu stranu na debilnu otazku deblina odpoved.

Ako chapem ze sem chodia uplny zaciatocnici a nemaju sajn o co ide, ale zase taketo veci sa daju vygooglit za niekolko sekund, takze nevidim dovod to tu zasierat tymito tisickrat omielanymi otazkami naco potom nasledne to tu niekto zabije totalne debilnou odpovedou.

Na urovni tu vedia debatovat a poradit asi tak 3-4 ludia, ich mena by som vycapil niekde na prvu stranu aby aj uplny zaciatocnici vedeli od koho cerpat rady, a tiez aby niekto kto nema sajnu odkial viter fuka sa nenamahal pisat odveci prispevky.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No je pravda, že v poslednej dobe sa to tu akosi začalo zasierať nezmyselnosťami alebo už x-krát povedanými vecami. Ale zase, toto nie je posilňovacie fórum, takže sa tu nedajú spraviť nejaké dôležité témy, témy pre nováčikov atď.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:No je pravda, že v poslednej dobe sa to tu akosi začalo zasierať nezmyselnosťami alebo už x-krát povedanými vecami. Ale zase, toto nie je posilňovacie fórum, takže sa tu nedajú spraviť nejaké dôležité témy, témy pre nováčikov atď.
Samozrejme nechcem aby sa tu riesili veci na odbornej urovni jako je cela fyziologia CNS a jej vlyv na budovanei svalov a sili, rozvijat tu treningy od neviem akych spickovych trenerov atd atd... (na to su ine fora) ale uznaj ked sa tu niekto spyta vec ktoru som vygooglil za 2 sekundy je uz trochu moc a taketo chu**** sa nespytaju ani niekde v diskusii na zenskom magazine.

Potom je tu vela stran fakt o nicom a aj tym novacikom to komplikuje cele hladanie odpovedi a aby usetrili cas tak sa radsej znova spytaju.

Skor jak o odbornost mi ide o to aby tu nebolo vela zbytocnych stran.
/// kali - ja zasnem, ako mohol niekto s IQ 80+ vziat tento prispevok vazne
Co ti mam na toto povedat? Asi nemam az taky zmysel pre humor :roll:
hughito
Redeemer
Redeemer

Však jasné, je to tu zamorené a ptm tu je celkový bordel.

No ja už som konečne prišiel po tu donekonečna odkladanú rysovačku :lol: - tento týždeň to spustím. Ešte musím postaviť lavičku na dvore, nakúpiť pŕs a rybích filiet, dokúpiť proteín a môžem frčať. :twisted:

Asi dám fb - HST, to je taký pohodový tréning.
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

ako odporúčate piť proteín a kreatín, či spolu všetko v jednom šejku alebo zvlášť kreatín a proteín

inak kamoš čo začal chodiť do posilky tak mu nejde moc hrazda teda keď cvičí chrbát tak zdvihy nadhmatom vynecháva.. má ešte počkať dokým bude mať chrbát silnejší alebo nech si dá stoličku a nech sa tak zdvíha a dopomáha nohou?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Davkuj kreatin pred a aj po cviceni. Kludne to mozes zapijat proteinom, ci gainerom.
Ja davam kreatin spolu s proteinom do jedneho sejku, resp. zapijem tobolky kreatinu proteinom.

K tomu tvojmu kamosovi by som poradil, nech skusi kladku na chrbat. Moze zacat od malych vah a postupne zvysovat. Zbytocne cakat.
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

okk to som chcel vedieť, či sa to môže miešať, pretože niektorý vravia že kreatín by sa mal z mliekom, druhý zase že z vodou zalievať.. ja proteín z vodou a dám si tam rovno aj kreatín teda..

a čo je viacej účinnejšie na tej kladke - pred alebo za chrbát priťahovať kladku?
Jokky
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jokky »

Ja to robím tak, že si dám 2-4 série pred a 2-4 série za hlavou.
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato951 »

Mr Punk napísal:cawte mohli bi ste mi poradit nejake cviki abi som schudol na bruchu :D

Keď chceš schudnuť tak tam ti nepomôžu žiadne cviky musiš dať dietu
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

nie nejaku drasticku dietu, skor upravit stravu a hlavne sa hybat(behat,plavat, ked posilka tak cvicit nejako kondicne a nie na svlastvo)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

martinez13 napísal: a čo je viacej účinnejšie na tej kladke - pred alebo za chrbát priťahovať kladku?
Ja dávam iba pred, keď ju cvičím tak neako slabšie cítim chrbát, no keď dávam pred tak krásne cítiť chrbát ako sa pumpuje... Možno len nemám dobrú techniku :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Čo sa týka dávkovania je úplne jedno, kedy sa berie. Kreatín nie je žiadny nakopávač pred tréningom - dokonca som niekde čítal, že nie je vhodné ho podávať priamo pred fyzickým výkonom.
Jokky
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jokky »

Ale mal by sa dávkovať na lačno, nie?
phatres1994
Star
Star

Príspevok od používateľa phatres1994 »

dnes mi dosiel gainer http://www.protein.sk/mutant-mass-profe ... p-364.html ma s nim niekto skusenosti? :) davkujem ho podla navodu na obale...robi to niekto inak?

btw filipito..zda sa mi ze si o nom davnejsie pisal oprav ma ak sa mylim
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak to sa dá dokonale iba ráno. Potom je vhodné ho dávkovať vtedy, kedy je žalúdok čo najprázdneší a vtedy, kedy telo nie je zvyknuté prijímať stravu = tedy sú preň v žalúdku najlepšie podmienky.
phatres1994
Star
Star

ja si to rozrobim do flase a pocas dna pijem a ked idem cvict tak len pred a po cviceni.....inak kedy je najlepsie jest tvaroch?...hned apred spanim?
hughito
Redeemer
Redeemer

Tvaroh pred spaním.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

phatres1994 napísal:dnes mi dosiel gainer http://www.protein.sk/mutant-mass-profe ... p-364.html ma s nim niekto skusenosti? :) davkujem ho podla navodu na obale...robi to niekto inak?

btw filipito..zda sa mi ze si o nom davnejsie pisal oprav ma ak sa mylim
kvalitný gainer, v tréningový deň davaj 2x do dňa v deň voľna raz na lačno alebo keď máš slabšiu stravu/si hladný
phatres1994
Star
Star

kvalitný gainer, v tréningový deň davaj 2x do dňa v deň voľna raz na lačno alebo keď máš slabšiu stravu/si hladný
prisiel aj tebe taky protein ako darcek?
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Ja to zerem aj v treningovy aj netreningovy den 2×. Snazim sa to jest, ked sa mi da.

Cize medzi ranajkami a obedom. ~11:00
Potom si ho dam o ~18:00 (akurat som ho teraz dopil)

A v treningovy den tak isto. Len si ho dam hned po treningu a najem sa o pol hodinu... Pred treningom ho davam malo, lebo chodim o 14:00, tak som naobedovany, a to mi potom nechuti. :(
Napísať odpoveď