Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa Son-Goku »

This landing gear was found at the outside of the Pentagon. Is it from the Global Hawk? It looks very much like it, and it surely would be way too small for a Boeing 757...
The type of missile used could have been the Global Hawk.
Comparison between the gear that was found and that of the Global Hawk.
Prílohy
Pentagon_firemen_after&landinggear.jpg
global_hawk.jpg
pent_gearpic1.jpg
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ale veď no samozrejme.

//Pre karmistu, pravidelného prispievača do mojej karmy (pozrite si to, mám ju verejnú) - už viem, ako ste tu za vlády istého moderátora dokázali zosekať vašu opozíciu do červenej karmy - ste obyčajní trapkovia, ktorí pravidelne nejakej vybranej obeti postupne zosekávali rating a vy ste si mädlili ruky. Ešte šťastie, že mňa tak skoro nezosekáš, fucktard :) Som ale rád, že si poctivo vyhľadal niečo na ED, aspoň nám zvýšiš návštevnosť a budú lepšie reklamy :3
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Ešte keby to tak bolo z lietadla... Try harder.
Keby niekto nevedel po nemecky - je to zariadenie na prenos plynových fliaš.
http://www.mosaik911.de/html/global_hawk_fahrwerk_.html
Prílohy
a_saftcart-zoom1.jpg
a_schweissbrenner143.jpg
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Obrázok
Son-Goku
Darca
Darca

MIRV napísal:Ešte keby to tak bolo z lietadla... Try harder.
Keby niekto nevedel po nemecky - je to zariadenie na prenos plynových fliaš.
http://www.mosaik911.de/html/global_hawk_fahrwerk_.html
:lol: jezis to su dementi ja som to nasiel tu .jezisovi nasledovnici to tentoraz prehnali :lol: ale aj tak su tam stale nieco nesedi nemyslim teraz tie kolesa
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Tie stránky majú vždy tak úžasný design. Verím, že raz budú psychológovia používať namiesto "namaľuj strom" - "naprogramuj web".
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

by si mali podaktori tu z toho chalana brat priklad!
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

LOLOLOLOLOL. No to je mi len "zhromaždenie". Najlepšie boli drísty "nechodz na pivo teraz, bo protestuješ". Veď ani nevedeli, že prečo tam sú, hlavne, že obrázok telky s náznakom, že manipuluje cez korporátne médiá, ale to, že samotné video je zavesené na YouTube, ktorá patrí pod Google, čo je hádam najväčšie médium s veľkou silou, to ich už netrápi :) Banda zmätkov, ktorí sa cez prázdniny nudia (usudzujem z toho, že to "zhromaždenie" bolo v stredu, kedy sú normálni ľudia v práci a nezaoberajú sa hovadinami) a ide "protestovať" za niečo, pričom ani oni sami nevedia, že za čo...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Aj ja dám výkričníky, NA!).
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Korag napísal:
by si mali podaktori tu z toho chalana brat priklad!
tak si z neho priklad zober, chod tiez "protestovat", natoc sa a video daj do vtipov, dakujeme
Korag
Professional
Professional

seth82 napísal:LOLOLOLOLOL. No to je mi len "zhromaždenie". Najlepšie boli drísty "nechodz na pivo teraz, bo protestuješ". Veď ani nevedeli, že prečo tam sú, hlavne, že obrázok telky s náznakom, že manipuluje cez korporátne médiá, ale to, že samotné video je zavesené na YouTube, ktorá patrí pod Google, čo je hádam najväčšie médium s veľkou silou, to ich už netrápi :) Banda zmätkov, ktorí sa cez prázdniny nudia (usudzujem z toho, že to "zhromaždenie" bolo v stredu, kedy sú normálni ľudia v práci a nezaoberajú sa hovadinami) a ide "protestovať" za niečo, pričom ani oni sami nevedia, že za čo...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Aj ja dám výkričníky, NA!).
Seth ty sa nudis tusim cely zivot, ked ti toto vijde z papule. Porozmyslaj co tam je klamstvo a co pravda, ja si myslim ze vsetko co hovoria je uz kazdemu jasne a dristujes tu iba ty(ako obvikle). Co na tom ze to je na youtube prosim ta ved je to volne siritelne mediium, kde to nemozu zmazat, kde to mali dat na nejaku islamsko-moslimsku stranku alebo co?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Dobrá vec, aj keď mali vybrať nejaký lepší čas na prezentáciu.

To s tými psychologickými experimentami je zaujímavé - naozaj máme silné tendencie konformizmu. Robili experiment, bolo cca 5-6 ľudí z toho až na jedného všetci dopredu dohodnutí so psychológmi, čo experiment robili.

Tiež im niečo premietali, nejaké počty niečoho, úplne banálna a jasné veci, niečo na štýl koľko je 2+2. Ako však postupne odpovedali, aký je výsledok alebo čo videli, tak všetci hovorili naschvál zle (a rovnako). Ten týpek sám, ktorý tam bol jediný "skutočný" totálne zneistil, začal sa tam naklánať, pozerať, preratovať, aj keď teda nakoniec povedal, že musí povedať to, že čo vidí - takže v podstate nepodľahol, ale aj tak to malo obrovský účinok na jeho psychiku.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Korag: Netuším presne, že čo ma môj príspevok spoločné s tvojou fantáziou o mne, mňa tvoje domnienky a filozofovanie nad tým, čo robím a čo som vôbec nezaujíma. Papuľu majú zvieratká a ty, nesnaž sa podľa svojho vzoru vidieť iných.

Citujem: "Porozmyslaj co tam je klamstvo a co pravda" - a ty to vieš? Oni to vedia? Odkiaľ? A písal som snáď niekde, čo je pravda a čo je klamstvo? Na čo to vlastne reaguješ? Ak mieniš reagovať na moje príspevky, tak na ne reaguj a nie na niečo, čo som nikde nepísal a o čom sa tu nik nebaví.

Slovíčka "dristujes, obvIkle, vIjde" nepoznám, odporúčam sa menej zaoberať somarinami (veď sú prázdniny, času máš dosť) a chcelo by to návrat k slovenskej gramatike.

A čo je na tom, že je to na YouTube? Už som to vo svojom predchádzajúcom príspevku napísal a tak sa iba skopírujem, pretože sa mi nechce na teba mínať moja energia: "obrázok telky s náznakom, že manipuluje cez korporátne médiá, ale to, že samotné video je zavesené na YouTube, ktorá patrí pod Google, čo je hádam najväčšie médium s veľkou silou, to ich už netrápi"...etc. A spomínal tu hádam niekto nejaké arabsko-moslimské stránky?

Ako som si už zvykol, dôjdeš, šľahneš sem nejakú kravinu a po reakcii niekoho iného sa vôbec nevieš vyjadrovať a ani argumentovať, pričom svoj príspevok naplníš znáškou absolútne nesprávnych implikácií a nezmyslov, ktoré sa vôbec nevzťahujú na príspevok, na ktorý reaguješ.
Korag
Professional
Professional

A ako sa mam vyjadrovat a argumentovat ked ty po mojej kravine, sem capnes nezmyselne vety, kde samozerejme kazdeho nazyvas ''banda zmatkov'' a ako obvykle sa nevyjadrujes k hlavnej teme diania. Ved s tebou sa neda normalne diskutovat a seth by nebol sethom kebyze zasa nespomenul gramatiku hm :D. A co ze je to zavesene na youtube, ty si si nepozrel ani tych biednych 13 minut, ked sa tam youtube vobec neriesilo, sluzi to len na to aby si to ludia mali kde pozriet a pritom ti unika hlavna myslienka a to ta ako nam media klamu, pokial viem tak youtube nema ziadne spravodajstvo, reporterov, ani nevysiela ludom dezinformacie, takze ako obvykle zasa rozoberas nieco uplne ine ako sa od teba ocakava(to by nebol seth).
Ty sa prosim ta vyjadruj k veci a k videu a k tomu co tam rozoberaju, nie k tomu co nerozoberaju a ani raz sa nespomenulo(youtube).
pričom svoj príspevok naplníš znáškou absolútne nesprávnych implikácií a nezmyslov, ktoré sa vôbec nevzťahujú na príspevok, na ktorý reaguješ.
hlavne ze tie tvoje nazory sa vzdy vztahuju na prispevok, aj ked asi 75% tvojho prispevku vzdy obsahuje skomoleniny, napadanie, utocenie na ludi a v konecnom dosledku este spomenies gramatiku aby bol pokoj na dusi.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Každého som nazval bandou zmätkov? Nie, iba tých, ktorí sú v tom videu a prejavujú tam svoju inteligenciu, stačí počúvať ich rozhovory. K hlavne téme diania som sa predsa vyjadril, neviem, ako viac by som mal vyjadriť svoj facepalm nad nimi. Písal som snáď niekde, že sa tam RIEŠILO YOUTUBE? Čítaš ty vôbec moje príspevky a chápeš ich podstate? Lebo ja si myslím, že vôbec nie. Takže do tretice sa sem skopírujem, hej?

""obrázok telky s náznakom, že manipuluje cez korporátne médiá, ale to, že samotné video je zavesené na YouTube, ktorá patrí pod Google, čo je hádam najväčšie médium s veľkou silou, to ich už netrápi"

Skús sa nad touto vetou zamyslieť, prejdi si ju, podumaj, či som v nej niečo spomínal o tom, či bolo to video o YouTube a pouvažuj, že na čo som ňou narážal. Ja som si tých trinásť minút pozrel, zasa si domýšľaš a konštruuješ? AKO VIEŠ, že nám médiá klamú, AKO VIEŠ a AKO ONI VEDIA, že nám klamú, už som sa ťa to pýtal v predchádzajúcom príspevku, ty si však zasa absolútne neschopný reagovať na podstatu mojich viet a na moje dotazy, namiesto toho furt odpovedáš na niečo, na čo sa nik nepýtal a píšeš o niečom, o čom nik nediskutoval.

"youtube nema ziadne spravodajstvo, ani nevysiela ludom dezinformacie" - LOL. Zabil si, ale nejdem sa k tomu vyjadrovať. Ja som YouTube spomenul pre niečo iné, preto, aby som to porovnal s tým, o čom sa bavia vo videu, pokiaľ ty nevieš pohnúť pilinami a nevieš tam nájsť spojitosť, tak to už fakt nie je môj problém.

Pýtam sa ťa, Korag, kde sú v mojich príspevkoch skomoleniny, kde niekoho napádam a útočím na ľudí? Nie si to snáď ty, kto mi prisúdil papuľu a podobne? Prosím, keď mi pripisuješ nejaké aktivity, DOKÁŽ ich, inak sa radšej zdrž debilných výmyslov, ktoré vôbec nie sú pravdivé.

Gramatiku budem spomínať VŽDY, pretože ak si ty namiesto jej zlepšovania cibríš "vedomosti" o konšpiráciách, odrazí sa to v tvojom budúcom živote a nie v mojom. Ber to ako upozornenia, pretože ak nevieš písať (okrem iného), dopadneš asi tak, ako všetci tí, čo sú doma na podpore, alebo pracujú niekde za pásom a všetko zlé hádžu na nejaké tajné spolky, organizácie a konšpirácie.
Korag
Professional
Professional

Seth, ja sa cudujem kto moze chapat podstatu tvojho prispevku, ak niekto hej tak mu gratulujem, lebo ake seance tu ty predvadzas, toto nie je diskusia, toto je iba provokovanie z tvojej strany nic viac. O youtube tam nepadla zmienka, tak preco by som mal rozmyslat nad tvojimi uvahami preco je to video zavesene na youtube, ty si zasa nepochopil nic z toho co tam prezentovali, pusti si to este raz a uz tu neotravuj.
Pytam sa hento preco, kde som napisal tamto, na toto uz vobec nemam nervy, vzdy je to o tom istom, vzdy presne ten isty styl tvojej komunikacie, to je uz trapne.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Pokiaľ mu nechápeš, tak som ti už pred tým napísal - to je tvoj problém. Ja nevidím žiadne provokovanie z mojej strany, skôr vidím pravidelné provokácie od teba, pretože tvoja stratégia je prísť sem, postnúť nejakú totálnu sprostosť, ktorá bude na sto percent čeliť kritike a potom sa divíš, že prečo reagujem(e) tak ako reagujem(e). Ja veľmi dobre viem, že o YouTube tam nepadla ani zmienka - ešte vždy si nepochopil jej spojitosť s tým, čo si poslal ty?

Ešte také neboli, aby mi takí ako ty porúčali, že kde mám "otravovať" a kde nie. Citujem: "Pytam sa hento preco, kde som napisal tamto" - toto nie je môj štýl komunikácie. To je môj štýl obrany pred takými, ako si ty, pretože tebe podobní furt vyhlasujú, že niekto napísal niekde niečo, pričom to vôbec nie je pravda. A samozrejme, na podstatu diskusie nereagujú vôbec, iba si vymýšľajú, domýšľajú si, prezentujú svoje teórie o inom diskutérovi, ktoré majú ďaleko od pravdy - spôsobuješ si to ty sám a ja nemám inú možnosť, ako reagovať takto.

Takže tvrdenia, že "vedia, že médiá nám klamú" a to, že "som napísal, že v tom videu sa riešilo YouTube", to, že "YouTube nemá žiadne spravodajstvo, ani nevysiela ľuďom dezinformácie" (LOL, toto si si sám podkopal tým videom, ktoré si ty poslal), tvoje tvrdenie, že tu "napádam a útočím na ľudí" -- to všetko sú iba výplody tvojej fantázie a ja som sa práve preto pýtal, že kde si k týmto veciam došiel. Samozrejme, takticky sa odpovedi vyhýbaš, pretože vieš, že neexistuje, teda nie taká, ktorá by bola prospešná tebe.

Takže na záver - nauč sa efektívne diskutovať a píš k veci, pretože ak budeš naďalej konštruovať, ja svoj štýl diskusie nezmením, pretože pociťujem nutkanie dotazovať sa na tvoje nezmysly.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Na odlahcenie:
Titanic do ledovce nenarazil: Do hlubin konspirace s Janem Berwidem Buquoyem
Toz, logiku to ma. Len by to chcelo viac dokazov.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

putavo pisana rozpravka :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Nezmysel.
Son-Goku
Darca
Darca

na co som prave narazil pri sledovani tohto videa :lol: :lol: prva pesnicka je od gamma ray aha text :D
http://www.supermusic.sk/skupina.php?id ... 18405&sid=
Napísať odpoveď