F.A. Premier league

O športe...
master23
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: F.A. Premier league

Príspevok od používateľa master23 »

ma dost prekvapujes teraz guesswhoo, to ako fakt veris takemu bulvaru?? takmer vobec nikde to neni spominane na nete. a ked uz som dal ,,sneijder to manchester city,, do googlu, tak mi to akurat naslo stranky, kde sa pise:
,,Man City deny signing Inter Milan's Wesley Sneijder.,,

dal si to sem ako by to bola hotova vec, to kazdy den tu mozme davat taky bulvar ako Modric to Chelsea, Benzema to Arsenal, Nasri to United,.... a bude to tu fajn zaspamovane.

//Lukaku zrejme do Chelsea, Anderlecht oficialne potvrdil prijatie ponuky Chelsea.
http://www.rsca.be/go/nl/article/29994
//Uz aj Chelsea potvrdila
http://www.chelseafc.com/page/LatestNew ... 11,00.html

a myslim, ze to je tiez oficialne, Zhirkov prestupuje Anzhi Makhachkala.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

dnes to spominal aj komentator digi sportu tak si myslim,ze by na tom mohlo byt nieco pravdy
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Arsenal sa podľa mňa definitívne odpísal z boja o akúkoľvek trofej, prísť o tak kľúčové osobnosti na ktorých stojí hra tímu....
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Neviem prečo, ale mám tušenie, že Fabregas tam bude len ďalší do party hráčov, ktorý si tam pokazia kariéru.
master23
Light Professional
Light Professional

muffi, uplne s tebou suhlasim. ja chcem, aby Fabregas isiel do Barcy (som fanusik Realu).
chcem preto, lebo si myslim, ze to neurobi dobre v time. navyse kvalitnych hracov, ktorych Barca kupila za 15 mil+ v poslednych rokoch, tak tich mozme zratat hadam na jednej ruke. Alves, Villa..... niekto iny? nikto ma nenapada teraz.

a kopa hracov kupena za velke peniaze: Ibrahimovic, Chigrinskyi, Hleb (neviem ci stal vela), Henry (2. sezona celkom usla), Mascherano, Keirrison.

spät do sucasnosti. som rad, ze tam je aj Sanchez, lebo to znamena, ze jeden z dvojice Pedro/Villa nebude hrat.
A k Fabregasovi, asi budu hrat spanielske trio- Cesc,Xavi, Iniesta. ale myslim si, ze to nebude sediet. ved uvidime.
a ak by mal Busquets hrat v zalohe, tak opat jeden z tria nemoze hrat. Ale myslim si, ze Busquets alebo Mascherano budu hrat stopera (predsa Puyol je dost zraneny). a myslim, ze v buducnosti bude prave Busquets stoper.
//sulin69: nemusis to zas pisat pomaly do kazdej temy
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

master - Cesc, Xavi a Iniesta zrejme nebudu hrat naraz. To by potom museli hrat uplne inym stylom ako doteraz a preco menit nieco, co funguje na 99%? budu sa striedat, Barca odohra za sezonu asi najviac zapasov spolu s Realom v lige a je velmi dolezite aby mali takychto vyrovnanych hracov aj na lavicke. V inom klube by to bolo zrejme demotivujuce.
Sanchez prisiel, Bojan odisiel, Jeffren tiez..Striedanie s Pedrom bude samozrejme, nemyslim, ze by to ohrozilo poziciu Villu a tobôž nie Messiho.
Este by som sa vratil k ich zalohe. V minulej sezone, ale hlavne v priprave toto leto sa vynikajuco ukazuje Thiago. Arsenal spravil obrovsku chybu ak odmietol ponuku za Cesca, ktorej sucastou bol prave tento hrac (ak bola ta ponuka pravdiva). Defenzivni zaloznici su jasni - Busquets a Keita, Mascherano hral dost dobre na pozicii stopera, takze bude alternovat k Puyolovi a Piquemu.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

a opäť raz potvrdenie že Sneijder do United nepôjde
SAF:
"Som spokojný s mladými hráčmi, ktorých máme," povedal Ferguson na margo otázky o angažovaní Sneijdera. "Nehľadám nikoho do tímu, čo som povedal už pred pár týždňami. Všetci novinári však píšu opak. Píšu, že ho chcem angažovať, hoci sme nič také netvrdili."
viem že trochu neskoro ale nevyjadril som sa k zápasu Comunity Shield, pozeral som celých 90 minút, spokojnosť s hrou United, City v 1. polčase využili všetko čo sa dalo, aj keď United dominovali v podstate celý zápas, spravili menšie chyby ktorý Citiziens využili, druhý gól trošku na triko De Geu, uvidíme ako sa udomácni lebo v tom zápase veľa roboty nemal, najlepší hráč na ihrisku jednoznačne Nani, príjemne ma prekvapil Cleverly a taktiež Jones hral parádne :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

suhlasim s tebou. mladici sa predviedli vo vybornom svetle. City akoby prestali hrat druhy polcas a tak to aj dopadlo. tusim ze Cleverly dostal aj pozvanku do repre, takze v united maju o buducnost postarane
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Škoda, že Suarez nepremenil tú penaltu, mohli to byť 3 body. Dnes Carroll, Lucas a Flanagan 0 bodov u mňa, ale inak v 1 polčase Liverpool hral celkom dobru hru a mal aj par dobrých šancí.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

druhy polcas ale figu hrali, nakoniec bola remiza celkom spravodliva, arsenal tiez nic mkc,asi kvoli tomu ze to bolo prve kolo
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

som fan United uz veeelmi dlho, nemusim Arsenal, ale co tam vcera stvaral Joey Barton .. nemal som slov .. co este robi "hrac" ako on v Premier League? Rozhodca absolutne zle posudil situaciu, toho provokatera mal davno poslat schladit sa do satne. I ked mozno mu udelil len zltu zo strachu, ze v pripade cervenej karty ho tam Barton zbije v priamom prenose :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no to hej :/ snad sa to vyriesi

urcite ste niekto pozerali vcerajsi zapas city. do prveho golu hralo Swansea velmi sympaticky, no potom zrejme odpadli fyzicky. najviac ma vsak zaujal vykon Kun Aguera. Neviem ci som videl niekedy taky dobry prvy zapas hraca, co prisiel do klubu za taku sumu. Hral pol hodiny a dal 2 goly a na jeden prihral.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

:D hned ako som uvidel Lamparda som si pomyslel, ze vyzeraju ako dresy Spurs :D a napokon to tam aj pisu
joco66
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa joco66 »

takze najnovsie spekulacie

chelsea ponukla totenhamu 27M libier +kalou a benayoun za luku modrica
drogba udajne na ceste do interu milan
valencia odmietla ponuku chelsea 22M libier zo Mattu
sneider na ceste k united za 35M libier ak pristupi na znizenie platu
raul odmietol prestup na ostrovy zaujemcovia boli bolton a blackburn
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Petr Čech zranený na 3-4 týždne http://sport.aktuality.sk/clanok/117188 ... sa-zranil/
master23
Light Professional
Light Professional

Juan Mata s najvacsou pravdepodobnostou do Chelsea. Valencia oficialne prijala ponuku Chelsea, cena zrejme cca 30mil. eur.

Osobne si myslim, ze takehoto hraca prave Chelsea potrebuje. Zrejme zasadne na lave kridlo. Bol by som este rad za Modrica, tato saga uz trva dlho, tak snad sa to coskoro vyriesi.

take videjko na pobavenie :).
Napísať odpoveď