Strach zo vzťahu?
Re: Strach zo vzťahu?
veď si povedal, že sa ti páčia staršie či nie? tak taká má dosť rozumu, aby vedela niesť následky. A hádam by si pri tom randení zistil, aký má dotyčná vzťah k deťom. A ono treba rátať vždy s rizikom, 100% ochrana je nerobiť veci, pri ktorých sa dá otehotnieť 
A to je ďalší problém. Bohužiaľ.zuzanuska napísal:100% ochrana je nerobiť veci, pri ktorých sa dá otehotnieť
-
javatar
Hardcore addict
To nie je dobry postup. Jednak ti nemusi na obrucky ostat a jednak ich nemusis na druhy den spoznatTerepin napísal:OK, ožrať a potom kupovať obrúčky.
K teme:
Nestresuj sa a neber to tak vazne. Vztah by ta mal oslobodzovat a nie sputat
Každý vzťah predsa obmedzuje.
-
javatar
Hardcore addict
V urcitom zmysle ano, ale dobry vztah naplnuje a pomaha vyuzit potencial cloveka. A tie obmedzenia az tak neako krute nie su.... (pokial nie si kure*nik co potrebuje mrdat kazdu druhu)
Podľa tu zverejnených príspevkov máš pocit, že som k*revník, ktorý potrebuje mrdať každú druhú?
Obmedzuje, no v určitom zmysle áno. Ale to skôr ide o tú snahu prispôsobiť sa vzájomne a človek si sám rozhodne, čoho sa vzdá, resp. berie ohľady na toho druhého a robí kompromisy.
-
javatar
Hardcore addict
Rozhodne nie, to som tam dal ako priklad, nemieril som tym na teba.Terepin napísal:Podľa tu zverejnených príspevkov máš pocit, že som k*revník, ktorý potrebuje mrdať každú druhú?
Umenie kompromisov je skill ktory sa clovek musi naucit aj ked je sam (lebo aj ked je sam tak nie je neobmedzeny). Vo vztahu sa tato schopnost este vysperkuje. A samotne uvedomenie "toto mi k zivotu staci" je daleko oslobodzujucejsie ako vsetky tie "obmedzenia" vyplyvajuce z rezie. Samozrejme si to netreba povedat v jednotlivych oblastiach. Ide o to, zit tak aby si bol spokojny a naucil sa dychat aj s obmedzeniami ktore zivot prinasa, nie robil listy moznosti v roznych podmienkach.