Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Pls ludia nainstaloval som wowko a ked to zapnem tak nevidim kurzor ... no vidim ho ale nehybe sa .... mys je vporiadku ale ako keby bol ten kurzor neviditelny. Neviem ani zrolovat tu licenciu ked nainstalujes wow lebo nevidim kurzor pls pomozte co stym mam robit mam wowko z original CDcka noveho.
Tak si uz rozmysli, ci je neviditelny...
Ahojte , zaregistroval som sa na battle.net , neviete či sa dá učet zrušiť ? Nezadal som tam ešte nič len si ho chcem spraviť znova
mna by zaujimalo ako dalej postupovat v pripade ze nechcem dokoncit vsetky questy za blood maga v ghostlande ako dalej?lebo ked vojdem do thallasian pass tak tam sa ani neda prejst aby po mne niekto nevybehol a nezabil hned popripade som chcel ist do amani pass ale tam ma ako samotneho nepusti.teda co dalej kam dalej?
tak ked si tam nic nezadal, preco si nevytvoris novy a na stary zabudes naco ho chces zrusit? a nie neda sa to aj keby si chcel, jedine kontaktom s Blizzardom.Prolog napísal:Ahojte , zaregistroval som sa na battle.net , neviete či sa dá učet zrušiť ? Nezadal som tam ešte nič len si ho chcem spraviť znova
v startovnej lokacii BE sa da spravit lvl okolo 22.Son-Goku napísal:mna by zaujimalo ako dalej postupovat v pripade ze nechcem dokoncit vsetky questy za blood maga v ghostlande ako dalej?lebo ked vojdem do thallasian pass tak tam sa ani neda prejst aby po mne niekto nevybehol a nezabil hned popripade som chcel ist do amani pass ale tam ma ako samotneho nepusti.teda co dalej kam dalej?
pokial uz nemas q, mozes sa vydat na cestu ku kravkam (crossroads-thousand needles, ashenvale,Stonetalon Mountains ) alebo k nemrtvym (silverpine-Alterac_Mountains,Hillsbrad Foothills) a pod. idealne je sa popytat na lokalnom kanaly tvojho serveru oni uz budu vediet co kde funguje a kam sa najviac oplati ist.
a dostanes sa tam cez Silvermoon City Orb, kde by ta malo portnut do UC.
questy mam otvorene ale nemam sancu ich dokoncit sam.ja mam len wotlk dokoncil som silvermoon tam ma asi uz nic necaka ghostland ako spominam mam este 5 questov ale pre mna sameho nezvladatelne a tie lokacie co si spomenul to ale nie su v ghostlande ci hej?
ako som pisal, pokial si splnil q v ghostlande, musis sa presunut - pouziva sa na to ORB v Silvermoon City ktory ta portne inde, potom uz je na tebe co si vyberies z vyssie spomenutych lokacii., pripadne mozes vyuzit port od ineho maga z vyssieho lvlu atp.Son-Goku napísal:questy mam otvorene ale nemam sancu ich dokoncit sam.ja mam len wotlk dokoncil som silvermoon tam ma asi uz nic necaka ghostland ako spominam mam este 5 questov ale pre mna sameho nezvladatelne a tie lokacie co si spomenul to ale nie su v ghostlande ci hej?
a neviem ktore q mas na mysli pretoze nezvladatelne tam urcite niesu, a preto je MMORPG, (Massively-Multiplayer) ze niektore veci by si mal robit multiplayer
uz som sa portol do sveta myslim ze su to undeadi.mal som na mysli questy ze mam priniest 4 hlavy a ja ako mag mam dlhy CD a malo hp len cca 500 velmi rychlo ma dali dole dalsi quest ktory ma trapi su potom deatholme dokoncit tie srandy.
Dobrá stránka kde máš ísť expiť: http://atlas.wowchat.sk/ (Dáš Enter, Customized region info, Region Level) Ale je to len po TBC, a ešte že niektoré Lokácie sú ali, tak to si musíš tiež pozerať...
Potrebujem pomoc s world of warcraft Cataclysm keď ho spustím normálne cez wow.exe tak mi napíše world of warcraft retail prestal pracovať.Tu je presný výpis chyby
Popis:
Problém spôsobil, že tento program prestal spolupracovať so systémom Windows.
Popis problému:
Názov problémovej udalosti: AppHangB1
Názov aplikácie: Wow.exe
Verzia aplikácie: 4.0.1.13205
Časová pečiatka aplikácie: 4cbf8b54
Popis zablokovania: a6ee
Typ zablokovania: 2048
Verzia OS: 6.1.7600.2.0.0.256.48
Identifikácia miestneho nastavenia: 1051
Ďalší popis zablokovania 1: a6ee9a11aa99b369aa14d3dd1dfdbe13
Ďalší popis zablokovania 2: 4be4
Ďalší popis zablokovania 3: 4be480a38130ad4102b7824d0b17b5d9
Ďalší popis zablokovania 4: a6ee
Ďalší popis zablokovania 5: a6ee9a11aa99b369aa14d3dd1dfdbe13
Ďalší popis zablokovania 6: 4be4
Ďalší popis zablokovania 7: 4be480a38130ad4102b7824d0b17b5d9
Popis:
Problém spôsobil, že tento program prestal spolupracovať so systémom Windows.
Popis problému:
Názov problémovej udalosti: AppHangB1
Názov aplikácie: Wow.exe
Verzia aplikácie: 4.0.1.13205
Časová pečiatka aplikácie: 4cbf8b54
Popis zablokovania: a6ee
Typ zablokovania: 2048
Verzia OS: 6.1.7600.2.0.0.256.48
Identifikácia miestneho nastavenia: 1051
Ďalší popis zablokovania 1: a6ee9a11aa99b369aa14d3dd1dfdbe13
Ďalší popis zablokovania 2: 4be4
Ďalší popis zablokovania 3: 4be480a38130ad4102b7824d0b17b5d9
Ďalší popis zablokovania 4: a6ee
Ďalší popis zablokovania 5: a6ee9a11aa99b369aa14d3dd1dfdbe13
Ďalší popis zablokovania 6: 4be4
Ďalší popis zablokovania 7: 4be480a38130ad4102b7824d0b17b5d9
robim quest investigate alchemist shop ale po pouziti itemu sa mi duchovia neobjavuju aj som si pozrel ale mne akurat napise requires mana rift disturbance.ak som isiel blizsie k stolu tak sa to pouzit da ale ziaden duch na mna nezautoci ak by mi niekto vedel poradit ss nebudeme spoilerovat
ak hras na free serveri je mozne ze ten q nejde.
+ dalsia rada: zbytocne stracat cas ked sa nevies pohnut q, nieje podstatou spravit vsetky q... takze ak na to nevies prist po napr. 10min. tak sa na to vykasli q vyhod a rob iny.
inak sa mi zda ze tieto rifty su naspawnovane nedaleko mage trainera...alebo nedaleko training dummy... uz neviem presne.
+ dalsia rada: zbytocne stracat cas ked sa nevies pohnut q, nieje podstatou spravit vsetky q... takze ak na to nevies prist po napr. 10min. tak sa na to vykasli q vyhod a rob iny.
inak sa mi zda ze tieto rifty su naspawnovane nedaleko mage trainera...alebo nedaleko training dummy... uz neviem presne.
to je pravda zere to cas a mohol som expit inde btw hrajem na free
Son-Goku: Asi na každom Free servery sú nejaké bugy...dokonca aj na Bliiz (len tam ich je o dosť menej).
Twinstar je v pohode aj ked je free, ostatne free servery su vacsinou odpad, cest vynimkam
ja sa nestazujem som rad vypadok som mal dvakrat zatial obcas sa stane ze skoncim quest idem ho potvrdit a tipek so mnou nekomunikuje
ale pohodicka bugy tak co
Son-Goku: Ak naňho klikneš a on ti nevyhodí tabuľku, tak skús zájsť ďalej (aby ti z dohľadu zmizol) a potom tam pribehni, alebo skús stále naňho klikať. Väčšinou sa to stáva vtedy, keď sa to NPC pohybuje.
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Alebo skús relog.