Neviem prečo, ale správy na Markíze sa mi totálne znechutili a už cca 2 roky pozerám správy na JOJke. Tiež sa mi nepáči, že Markizáci sú schopní jeden film opakovať aj dvakrát do roka a každý rok, napr. Slunce Seno..., Policajná akadémia atď. Čo som na intenete našiel, mnohí sa sťažujú, že Markíza opakuje série seriálov. No a utorkový, stredajší a štvrtkový primetimeový program (alias "vymývanie mozgov", ako niekto už uviedol) ma dostáva už úplne.
Na JOJke sa mi zas nepáčia ich kontroverzné projekty, ktoré sú dosť kritizované, ale zároveň aj v obľube (neurazte sa, ak ste to sledovali/sledujete
Na Markíze sa mi celkom páčia niektoré relácie, napr. Lampáreň, Reflex (ktorý som sledovával, keď bol čas
Na JOJke sa mi zapáčili správy aj počasie, keďže ho neuvádza namakeupovaná ropucha, ale niekto, kto sa v meteorológii vyzná. Tuším v Novom čase bol raz prieskum, že ktorá rosnička/čiak sa najviac vyzná v počasí. Vyhrali JOJkárski "prednášatelia" počasia (známka 1), hentie markizácke ropuchy dostali známku 3.
Zahlasoval som za JOJku, keďže v poslednom čase ju sledujem často a nejako extra mi neprekáža (narozdiel od Markízy). Takže tak...