Rýchlo a zbesilo 5 / Fast Five 1080p
na tento film som dlho...veľmi dlho čakal...od prvých camripov, po rôzne TS, až som si dnes pozrel svoj vysnívaný 8 gigabajtový 1080p .mkv
práve som to vypol a musím povedať že mi tečú sliny...tento film mi neskutočne sadol, tešil som sa, čítal som recenzie, pozeral trailere, vedel som že je to dobré, boli na to super ohlasy, no aj tak som ostal prekvapený, od nádhernej krajiny, akou Brazília nepochybne je, cez najlepších hercov, aký kedy vôbec v Rýchlo a zbesilo 1-4 hrali, Ludacris, Tyrese Gybson, Sung Kang (Han z Tokyo Driftu) a Dwayne Johnson

až po moje dve vysnívané autá, ktoré sa dokonca stretli v záverečnej scéne (náhoda?

)
film ma veľmi milo prekvapil, premňa veľmi vydarený akčný film, niekedy dokonca s nádychom humoru, výborný soundtrack, toľko zničených Dodgeov som hádal ani nevidel, prekvapivý záver a ako vždy - happy end
bitka The Rocka a Vin Diesela sa proste musí zapísať do dejín série F&F, počas pozerania som už v 3/4 filmu vedel, že moje hodnotenie bude 10/10 a záver to nemohol pokaziť, počas filmu som mal veľa krát zimomriavky, pri rôznych scénach, nebudem tu spoilerovať, kto si pozrie, pochopí
... ani náhodou neľutujem pri tom strávené 2 hodiny ...dobre dosť už...
10/10 
tesim sa na 6stku
// sound..