Romovia na Slovensku
Re: Romovia na Slovensku
Dokaz toho že naše dane sú v dobrých rukách
je to sice z ciech ale predsa cigani http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/206335.aspx
Skôr tie komenty pod tým sú na zaplakanie.
Alebo: Dôkaz toho, že naše dane sú v dobrých rukách.
az na to ty cigansky expert ze ten chalan si robi pi*u inac by sa tam nesmial popod fuzy ako sa hovorihughito napísal: Skôr tie komenty pod tým sú na zaplakanie.
Alebo: Dôkaz toho, že naše dane sú v dobrých rukách.
Ten chalan si robí srandu ? Ten chalan je mentálne retardovaný a určite si z toho srandu nerobí. A ak áno, tak to je potom najlepší herec, aký zrel svetlo sveta. Predčí Hoffmana v Rain Manovi či De Nira v Awakenings.
davaj odkial to mas
-
KaptMichal
King
ten laco to je roko zo superstar, nie? A co si tym chcel ako povedat, ze nie len cigani su mentalne zaostali? Ten chlapec sa kamarati len s ciganmi a ludmi, ktori su na jeho urovni.
Chcel som poukázať na absurdnosť príspevkov pod. tomu Merco_vému. Naozaj neviem, čo to má akože dokazovať, resp. načo normálny človek takéto niečo sem vôbec posiela - navyše s takým primitívnym komentárom.
Samozrejme, v tejto téme majú takéto debilné príspevky imunitu a aj rôzni užívatelia, ktorí v iných témach pod. nezmysly hneď negatívne okomentujú, tu nespravia nič.
Samozrejme, v tejto téme majú takéto debilné príspevky imunitu a aj rôzni užívatelia, ktorí v iných témach pod. nezmysly hneď negatívne okomentujú, tu nespravia nič.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
seth: ten blog som čítal. chlap vlastne len dookola opakuje myšlienku, ktorú hovoria všetci - nerobiť zo sociálnych dávok "výplatu" za robenie detí.
viac ako blog ma zaujal jeden trefný príspevok v diskusii, kde sa niekto tohto pána pýtal, že prečo ho to napadlo až teraz keď je v politike už 15 rokov...
viac ako blog ma zaujal jeden trefný príspevok v diskusii, kde sa niekto tohto pána pýtal, že prečo ho to napadlo až teraz keď je v politike už 15 rokov...
Ďalšie z rady inteligentných videí, ktoré majú dokazovať.. ? Neviem čo. Každopádne, slúžia aspoň na to, že čo to vypovedajú o inteligencii človeka, ktorý ich šíri.
-
qwerty-xyz
myslim ze inteligencia je jasne dana romskym osadnikom, ktory ocividne ovlada matematiku,a pravopis na jednotku . . . .
ze hughito? takeho by si zamestnal vo firme ako ekonoma co? ved predsa netreba mat predsudky, . . .

-
KaptMichal
King
hughito uz prehanas. Preco by mal byt clovek, ktory take nieco siri hlupak s nizkym IQ? Ked chce len poukazat na primitivnost cigana? Je vela videi na internete ako cigan zozere rybu, ako nevie citat, ako pije vodu z kanala a ty budes hovorit, ze primitivi su ti co siria take video alebo ho tocia? To urcite nie a absolutne nechapem, preco sa tych ciganov kvazi zastavas, a este hovoris, ze to nevypoveda o ciganoch, ze to nieje argument. A co pre teba vlastne je argument? Lebo na vsetko mas svoju verziu, na kazdy jeden relevantny argument povies, ze nieje objektivny. 
Samozrejme, že je to hlupák. Stojím si za tým, čo som napísal. O točení som nepísal, to nech si točí každý kto chce. Ide o to, že ak niekto šíri takéto videá a ide z toho niečo usudzovať o celom etniku, je to primitív a obmedzenec.
Takých videí sa dá nájsť x na kohokoľvek. Teraz ma napadol Jackass - tam týpci žerú konské semeno, hovná a robia x iných ešte horších vecí vecí. A čo ? Je to trocha iný stav vecí, keďže to robia pre zábavu/peniaze, ale takisto to nevypovedá o všetkých belochoch. A určite by sa našli aj iné videá ako Jackass, kde bieli ľudia robia horšie veci, ako pitie vody z kanála.
Tu sa nikto nepozastaví nad absurdnosťou takéhoto prejavu vo forme posielania týchto videí s rádoby vtipným a niečo usudzujúcim komentárom, ale keď sa nad tým pozastavím ja, tak preháňam a zastávam si cigánov. Ako si ich zastávam ? Čím ? Niekedy máš zaujímavé logické pochody aj ty.
Relevantný argument ? To video s komentárom bol relevatný argument ? No to hádam nemyslíš ani zo srandy, dúfam, že si mal na mysli niečo iné a rovno môžeš vypichnúť čo.
Takých videí sa dá nájsť x na kohokoľvek. Teraz ma napadol Jackass - tam týpci žerú konské semeno, hovná a robia x iných ešte horších vecí vecí. A čo ? Je to trocha iný stav vecí, keďže to robia pre zábavu/peniaze, ale takisto to nevypovedá o všetkých belochoch. A určite by sa našli aj iné videá ako Jackass, kde bieli ľudia robia horšie veci, ako pitie vody z kanála.
Tu sa nikto nepozastaví nad absurdnosťou takéhoto prejavu vo forme posielania týchto videí s rádoby vtipným a niečo usudzujúcim komentárom, ale keď sa nad tým pozastavím ja, tak preháňam a zastávam si cigánov. Ako si ich zastávam ? Čím ? Niekedy máš zaujímavé logické pochody aj ty.
Relevantný argument ? To video s komentárom bol relevatný argument ? No to hádam nemyslíš ani zo srandy, dúfam, že si mal na mysli niečo iné a rovno môžeš vypichnúť čo.
Hughito urážky si láskavo nechaj pre seba.Je rozdiel keď sa niečo robí pre "srandu" a medzi niečím čo je každodenné (u cigánov normálne).
//Poslúž si ,pravda bolí viem.
//Poslúž si ,pravda bolí viem.
-
qwerty-xyz
hughito, ale ludia co robia veci za peniaze, vedia kolko je 2+2 vies??? ...
toto poukazuje na jasnu degeneraciu a kadeco ineho, .... je rozdiel medzi clovekom co pije vodu z kanala lebo mu da dakto do vrecka 100 000 sk, a je rozdiel ked to robi cigan z toho dovodu ze je fakt mega debil . . . .
toto poukazuje na jasnu degeneraciu a kadeco ineho, .... je rozdiel medzi clovekom co pije vodu z kanala lebo mu da dakto do vrecka 100 000 sk, a je rozdiel ked to robi cigan z toho dovodu ze je fakt mega debil . . . .
Máš problémy s čítaním qwerty ? Asi ťa prídem nahrať na video a zaradíš sa medzi tých exponových cigánov.
-
KaptMichal
King
Okej biely ludia tiez robia nechutnosti. Ale po prve - pomerovo je urcite viac primitivnych ciganov a po druhe, ak sa aj najdu bieli co robia sprostosti tak z nudy, za peniaze, pre slavu ale nie pre ich rozumovu obmedzenost. (este podotykam, ze tema sa vola "romovia na Slovensku" a video bolo od romov na slovensku takze od temy to rozhodne nie je).
X stran dozadu ste tu so sethom riesili ten problem agentov pre romov. Nezapajal som sa no cital som tie prispevky a seth mal v podstate relevantne argumenty, kedze jeho teorie mali logicke zaklady, vychadzal z jeho vlastnych skusenosti a skusenosti vela dalsich cize bol asi najblizsie k pravde, zatial co ty si kluckoval a hladal diery.
X stran dozadu ste tu so sethom riesili ten problem agentov pre romov. Nezapajal som sa no cital som tie prispevky a seth mal v podstate relevantne argumenty, kedze jeho teorie mali logicke zaklady, vychadzal z jeho vlastnych skusenosti a skusenosti vela dalsich cize bol asi najblizsie k pravde, zatial co ty si kluckoval a hladal diery.