http://www.mpc-edu.sk/library/files/nar ... andard.pdf
ktory bol vypracovany ku koncu roka 2009 ministerstvom financii a ministerstvom skolstva ....
ide cisto o vzdelavanie v tejto sfere... a potom nasledne sprostredkovanie ako som pisal ... ano ako si sam pisal ide o cloveka ktory je vo firme prosight.... mam skusenost aj z inych spolocnosti ako je OVB bol som aj tam .. avsak nic ma tam nehorilo a ani ludi ktorych poznam a boli tam .. vsetci ktorych som poznal a boli tam po case skoncili ...
sam poznam nejakych ktory presli z tamtej firmy do prosight a vraveli ze je to neporovnatelne ... ze nieco uplne ine....
a k tomu druhemu komentaru sa vobec nebudem vyjadrovat.... vzdelanie ako vysoka skola dnes nehraju ziadnu rolu v tom ci clovek bude uspesny v zivote alebo nie ... tiez som presvedceny o tom ze sa da za 2 roky naucit viac ako sa niekto nauci za 10 rokov ked je v kvalitnom vzdelavacom systeme a vie z akych zdrojov ma cerpat aj mimo firmy.... dovolim si tvrdit ze vidim skutocne do veci v tejto oblasti ... nechcem tuna uz stracat cas a zase tu pisat moc dlhe vyjadrenia .... nemam chut sa uz bavit s ludmi ktory si myslia ze vsade boli vsetko vedia ... a najlepsie je ze vsetko hadzu do jedneho mecha...
//autoeditácia príspevku (02 Sep 2011, 10:24)
este jedna vec ma napadla .. ze sedel som v kazdej jednej spolconosti ako je partners ako je OVB ako je winners... bol som v kazdej spolocnosti viac krat a dost som sa pytal ... princip tychto poradenskych spolocnosti viem a poznam....
toto je spolocnost vzdelavacia a sprostredkovatelska v oblasti financneho trhu a osobneho rozvoja ... vychadza z veci ako je narodny standard FG co som spominal.... je to uplne ciste vsetko .. ma lincenciu .... kto tam nebol len to nekomentuje lebo skutocne nevie ci sa nahodou nemyli kedze sa do toho nezapojil ... tiez som bol v tej starej firme o ktorej ste tuna pisali .. je to neporovnatelna zmena ... systemu ci uz vzdelavacieho alebo karierneho ...
uz len na zaver ano viem kazdy ma svoje skusenosti nazory a snazi sa ich rpesadit ... no pokial ma niekto skusenosti v inych spolocnostiach nemusel by aj ostatne hadzat potom k tym s ktorymi ma zle skusenosti .. je to ako keby si neikto kubil citroen c3 a potom nadava na servis ... neikto pride za nim seriozny a povie mu kup si BMW 3 rady je tam super servis vsetko ... (nepozrejme teraz na cenu ide o princip) a on mu povie s autami mam svoje skusenosti uz nechcem auto staci mi bicykel ....
cize pokial sa niekto do toho nezapojil nezarabal tam a nepresiel si urcitym okruhom skoleni tak poprosim nesudte to ... budte radsej neutralny a nevravte ze VY UZ VIETE A POZNATE TO ....