Re: Facebook
caute potrebujem poradit!!!!nejde mi fcb uz asi tyzden aj dva.zapnem si mozilu a vsetky stranky mi idu okrem facebooku!!pytam sa preco???? raz my vyhodilo toto:(Kód chyby: ssl_error_rx_record_too_long)!!!!! prosim pomoste mi!! 
prosim vas ako si mam skryt nastenku pred niekym??? ... nech robim co robim stale sa to neda skryt uz ma to vytaca ked vsetko FB zmenil zase...a este ze ako si mam profilove fotky nastavit len premna , cize IBA JA dakujem 
profilove fotky: ucet - nastavenie sukromia - dole, prisosobit nastavenia - drobnym pismom Upravte nastavenia súkromia pre existujúce fotoalbumy a videá.
nastenka:
nastenka:
ano ibaze Facebook to uz zmenil uz sa to nastavuje uplne inak a teraz to neviem najist ... aspon ja mam uz to nove nastavovanie
//autoeditácia príspevku (04 Sep 2011, 0:08)
profilove fotky som si uz nastavil tak uz len tu NASTENKU SA MI NEDARI SKRYT
no neviem ja som tie screeny urobil vcera v noci, takže ja to mám stále tak
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
je to tak isto, len trošku iný design: a potom sa ti zobrazí to okienko čo dal CheZteR ako obrázok 2mizuno napísal:ano ibaze Facebook to uz zmenil uz sa to nastavuje uplne inak a teraz to neviem najist ... aspon ja mam uz to nove nastavovanie
uz som si to nastavil diky...
a neviete niekto ako nastavit tak ze ked niekto napise status a ma vnom oznaci tak moji priatelia ktory nemaju toho cloveka v priateloch nevidia ten prispevok na mojej nastenke ....
a neviete niekto ako nastavit tak ze ked niekto napise status a ma vnom oznaci tak moji priatelia ktory nemaju toho cloveka v priateloch nevidia ten prispevok na mojej nastenke ....
-
master23
Light Professional
mizuno: to si myslim, ze to je uz moc prekombinovane. mozno to existuje, ale myslim, ze nie.
Účet - Nastavenia súkromia - Ako fungujú menovkymizuno napísal:uz som si to nastavil diky...
banda, v tych novych nastaveniach to neviem najst... kedysi sa tam dalo prekontrolovat ako moj profil vidi konkretna osoba, no dnes som tu moznost uz nenasiel
Fijok, je to tam
len to už nieje v nastaveniach. proste klikneš na svoj profil a hore vedľa tlačidla "Edit Profile" je tlačidlo "view as.." 
Zdravím, počul som o nejakom doplnku čo hlásy pohyby (aktivitu) užívatela ktorého chcete sledovať... existuje niečo také?
-
DanielDevil
Addict
tak som sa potešil keď vrátili ten starý chat, lenže od včera tam mám zasa ten nový
stalo sa to ešte niekomu?
Mne sa starý chat ani nevrátil, takže mám stále tento nový.
-
lekoklatik
VIP
pevne verím že nie a ani nebude...damiamarl napísal:Zdravím, počul som o nejakom doplnku čo hlásy pohyby (aktivitu) užívatela ktorého chcete sledovať... existuje niečo také?
no to by bolo pekne v pecku, keby sa dalo nastavit sledovanie. ked sa niekto necham sam seba sledovat cez FB places, alebo cez udanie place v "novych" statusoch je to jeho vec
-
hojko
Site Admin
zuzanuska: Podobne, preto ho mam stale offline 
-
jamesiq
Medium Star
Mne sa nachvilu vratil klasicky chat tak som sa tesil ale predvcerom sa mi zase vratila ta debilna bocna lista. Nasiel som ale riesenie v rozsireni pre operu 
-
17
Light Professional
Dobre sa da nasmiat na tych naivnych komentaroch: http://www.facebook.com/pages/Som-za-zrušenie-petície-proti-Šeherezáde/143231019072737 (ak link nejde tak rucne skopirujte).
Len nejake fragmenty z komentarov:
Aj ja milujem Šehrezádu. ♥
Viem presne,co vadi oporcom...pomaly sa rozvijajuci krasne vytahy,bez akychkolvek intimnosti...to sa uz dnes nenosi....tiez pekne rodinne vztahy medzi st.panom a jeho manzelkou, v jeho rodine vobec,ved to su priamo klenoty pretvajuce desiatky,stovky rokov.Ja si prave zato vazim turecku televiviziu,ze to v takejto moralne zvratenej dobe vobec pustila do sveta,iste,dali sa cakat taketo reakcie..Je tam kopu veci aj naivnych,ale to sa pri takom velkom projekte pritrafi.Iste budem mat vela odporcov aj v mojom fanklube,ale ja fandim tomuto serialu,lebo da sa z neho vzat si vela dobreho....
Tisic a jedna noc je uplne NAJsamlepsia ♥ ♥
Len nejake fragmenty z komentarov:
Aj ja milujem Šehrezádu. ♥
Viem presne,co vadi oporcom...pomaly sa rozvijajuci krasne vytahy,bez akychkolvek intimnosti...to sa uz dnes nenosi....tiez pekne rodinne vztahy medzi st.panom a jeho manzelkou, v jeho rodine vobec,ved to su priamo klenoty pretvajuce desiatky,stovky rokov.Ja si prave zato vazim turecku televiviziu,ze to v takejto moralne zvratenej dobe vobec pustila do sveta,iste,dali sa cakat taketo reakcie..Je tam kopu veci aj naivnych,ale to sa pri takom velkom projekte pritrafi.Iste budem mat vela odporcov aj v mojom fanklube,ale ja fandim tomuto serialu,lebo da sa z neho vzat si vela dobreho....
Tisic a jedna noc je uplne NAJsamlepsia ♥ ♥