K téme: ako napísal gogo, tá postava, resp. celková veľkosť spraví asi 80 % prvého dojmu. Ja som sa nebil už tri roky a to len preto, lebo vyzerám ako vyzerám. Jednoducho aj takí, čo by ma zbili, resp. ich bolo viac si zrátajú, že by to nebolo jednoduché a hrozili by nejaké šrámy aj im - a pokiaľ nejde fakt o niečo vážnejšie, tak vás nechajú tak.
Zato kamoš, čo má 70 kg, ale biť sa celkom vie, sa bije každú diskotéku. Plno vyrývačov si doňho hneď dovolí, lebo zbadajú - menší, chudý = ľahký terč. Zdanie však niekedy klame.
javatar: Moc nesúhlasím s tým, čo píšeš. Tá hranica sa tak ľahko nikdy neposunie, lebo predsa len, na to treba niečo robiť a trvá to nejaký čas a to veľa ľudí robiť nebude.
Ďalej, rešpekt spravia aj zbrane. Príhoda: do baru, kde sme chodili, raz prišla cez koncert skupina asi cca 6 chlapov (od 30 do 40 rokov) a začali tam robiť problémy, chytať ľudí pod krky, prehadzovať cez stolíky atď. Ten jeden aktívny týpek sa dostal aj po mňa, ale mne nič nespravil. Vyšiel som von, rýchlo zohnal pár "bojaschopných," zbehol domov (cca 2 minúty odtiaľ) pre nádobičko. Čiže, dvaja sme mali teleskopy, dvaja baseballky a ešte 1-2 boli s nami. V tej dobe sme mali cca 16-17 rokov, podľa toho kto ! Vrátili sme sa späť, to už bol celý klub posrato vyprataný vonku a oni si tam sami pili na bare kávičku. Vyprovokoval som ich von, vyšli von a keď zbadali, že máme "zbrane," tak už nemali takú chuť ako predtým - príčina ? Myslím, že určite by nás premohli, ale zrátali si, že dostať teleskopom po hlave tiež nie je zrovna príjemná vec a nestálo im zato. Nakoniec došli policajti, s tými sa samozrejme poznali a išli doprdele.