Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Posilnovanie

Príspevok od používateľa hughito »

Každopádne musíš mať veľkú silu (aj keď nie silu typu zdvíhanie tonových záťaží) a nie moc veľkú váhu.
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ColdRain »

ser na posilku a zacni s gymnastikou, tam ta naucia ;)
hughito
Redeemer
Redeemer

Inak myslím si, že ColdRain to trafil najlepšie. Predsa gymnasti takéto pod. veci robia tiež. Takže, máš to jasné. :wink:

http://free.zoznam.sk/video/super-gymnasti
damiamarl
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa damiamarl »

viem, práve kvôli tomu chcem prejsť z posilovania na atletiku. Tak pozistujem čo ste mi tu napísali :)
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

OT: hughito, viac ma zaujalo video v related s nazvom "pleeeeesk" :D

// related videos sa stale menia, tak pridavam link. btw je tam paradna hudba :roll:

http://free.zoznam.sk/video/pleeeeesk
hughito
Redeemer
Redeemer

Heh, tak to teda bolo lepšie. A zadoček sa zdal byť veľmi kvalitný, pevný, ani sa moc nezatriasol. :D
damiamarl
Light Professional
Light Professional

kali520: to čo si mi postol ma fakt zaujíma ...vieš mi napísať čo z toho je načo dobré mňa celkom zaujal ten FOMIN
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

čaute, čo vravíte na tento kreatín? http://www.homegym.sk/kreatin-s-transpo ... -s18280382
oplatí sa? vedel by som ho zohnať za nejakých 25-30e
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

ten celltech som skúšal. mal som toho asi tak pol kila na otestovanie. chuťovo bol veľmi dobrý. ale že by som pri ňom pociťoval nejaký nárast výkonu alebo sily tak to povedať nemôžem. skôr mám pozitívne skúsenosti s s klasickým kreatínom 100% monohydrát a ten som skombinoval s tribulusom. ten tribulus mi zabezpečil veľa energie a výbušnosti. vydržal som cvičiť bez problémov aj intenzívnejší tréning a vydržal som viac. ten kreatín bol dobrý na silu. po cca 2 týždňoch bolo cítiť aj mierny nárast sily. tak si myslím, že do toho celltechu sa veľmi neoplatí ísť. aspoň teda u mňa to nemalo žiadny efekt.
Filipito
Darca
Darca

Posilnovanie

Príspevok od používateľa Filipito »

Ak davas prvy krat kreatin tak urcite klasiku monohydrat. Celltech by som aj tak nekupoval, predrazena sracka. Za 20€ mam 1kg cisteho kreatinu ktory mi vydrzi dlhsie ako celltech.
hughito
Redeemer
Redeemer

Kód: Vybrať všetko

Díky využití převratné nanomolekulární hyperdisperzní technologie (v originále „Nanomolecular Hyperdispersion Technology“), která čerpá sílu z nanočásticové technologie, umožnilo vědcům ze společnosti MuscleTech, aby zmenšili přesně stanovené množství kreatinu na velikost, která je významně menší než velikost běžných kreatinových částic – je menší až o 7 400%! 
K tomuto len toto: http://i288.photobucket.com/albums/ll18 ... k-rofl.gif

Ale aby som to aj rozšíril:
Ak davas prvy krat kreatin tak urcite klasiku monohydrat.
Blbosť. Žiadne prvýkrát. Stále treba dávať monohydrát, je najlepší, najúčinnejší a najlacnejší. Všetko ostatné sú sračky. :smt098
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

Filipito: už som mal kreatín od SM

no Ok takže kašlem nato, radšej kúpim obyčajný monohydrát
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

damiamarl napísal:kali520: to čo si mi postol ma fakt zaujíma ...vieš mi napísať čo z toho je načo dobré mňa celkom zaujal ten FOMIN
Fomina mas rozpisaneho tu http://www.mizici.com/article.php?aid=338

Vsetko tie treningy co som pisal su trojbojarske treningy, takze tym padom su dobre na trojbojarske discipliny ako je drep bench a mrtvola.

Vsetky sa daju vygooglit aj z rozpisom.

Blizsie ti to mozem opisat iba na svojich vlastnych skusenositach takze takto.

Sheiko, slapal, ale nie az tak jak som ocakaval (vzhladom nato jaka je to morda, milion serii atd) a navyse som ho isiel bez benchu koli zraneniu, som tam hodil militari press miesto toho ale tam som isiel hore asi najviac tak cca mozno 8 kilo, isiel som len pripravne obdobie tedy prve 4 tyzdne.

Korte, mnohy si to chvalia, ale je to nuda trening hlavne ta prva faza, su tam relativne lachke vahy a mne ten trening prisiel ako rehabilitacia, druha faza bola zabavnejsia ale vysledky boli daleko za ocakvanim (osobne si myslim ze z tych trenigov to je najslabsi)

Ivanov, moj oblubeny trening, cely rozpis ma cez 12 tyzdnov, ja som stihol ist len prve 4 tyzdne (opat zranenie). trening ale slapal, bol zabavny, a vzhlaodm nato ze je to ruska rutina sa tu pouzivali aj relativne tazke vahy nieco uz cez 90% maxima.

Fomin, isiel som ho kedysi velmi davno az sa ani nepamatam kedy a ako slapal ale urcite viem ze som ho nedokoncil, chcel som ho zopakovat toto leto ale chodit len 3x do tyzdna sa mne oosbne zda malo. Mnohi si ale tento trening pochvaluju.

WSB alebo tiez nazyvany aj Simons. Zrejme najefektivnejsie ale aj najkomplikovanejsi trening. Od ostatnych sa dost lisi uz len v tom ze tvorca je American Loui Simons kdezto ti ostatny co som pisal su rusi az na korteho to je nemec. Podstata wsb je v striedani dynamik efort (dynamicke cvicenia, to su napr drepy s vahou okolo 50% maxima kde sa robia vybusne ale ozaj vybense opakovnia) a max efort (maximalky alebo vahy pohybujuce sa okolo 90-100% maxima, teda fakt tazek vahy v rozmedzi 1-3 opakovani, teda je tu typicky nizky volume a vysoka intenzita) Tak isto je tu velmi oblubene tocenie doplnkovych cvikov, napr mrtvoli so spalkov alebo drepy na box, flor press atd atd... Ty vacsi borci tu pouzivaju retaze a gumove expandery. Dost je narocne pochopit principu tohoto treningu a preto to mnohy ani nechodia alebo nadavaju ze neslape, realita je ale taka ze ked si tento trening niekto usije podla svojho gusta tak jak ma tak slape az neuveritelne dobre. Osobne si myslim ze zo vsetkych tychto spomenutych treningov je tento najlepsi, az na jeden ktori som nepisal z dovodu ze ten je pisany iba na drep.

A este som dlzny jeden trening, ten som nepisal uz z vyzsie spomenuteho dovodu ze je to trening pisany na drep a to je smolov. Tento trening je dost zabijak, nemal som nato gule ho vyskusat cely isiel som len tu 3 fazu (4 tyzdnovu) a ma to 6 faz.
j.a.n.c.i.l.c
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa j.a.n.c.i.l.c »

chcem sa opytat ked som si dnes kupil gainer (1kg a a nevydrzi to dlho mozno o tyzden kupim zase) kedy je lepsie zacat davkovat lebo rozmyslam ze si to necham este nejaky tyzden ked sa uz ochladi a nebude sa tak clovek potit z toho tepla aby to malo co najlepsi ucinok co myslite?
Jokky
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jokky »

Mal už niekto tento protein, alebo viete povedať či je kvalitný http://www.dymatizeonline.sk/4EverFit-W ... l,det,1079 ,
Alebo poradiť nejaký lepší v tej cene?
damiamarl
Light Professional
Light Professional

kali520: velice díky krásne si mi to napísal. Niečo si už z toho vyberiem :)
Filipito
Darca
Darca

hughito napísal:

Kód: Vybrať všetko

Díky využití převratné nanomolekulární hyperdisperzní technologie (v originále „Nanomolecular Hyperdispersion Technology“), která čerpá sílu z nanočásticové technologie, umožnilo vědcům ze společnosti MuscleTech, aby zmenšili přesně stanovené množství kreatinu na velikost, která je významně menší než velikost běžných kreatinových částic – je menší až o 7 400%! 
K tomuto len toto: http://i288.photobucket.com/albums/ll18 ... k-rofl.gif

Ale aby som to aj rozšíril:

Blbosť. Žiadne prvýkrát. Stále treba dávať monohydrát, je najlepší, najúčinnejší a najlacnejší. Všetko ostatné sú sračky. :smt098
Neviem ti tak povedať keďže som celltech skúšal len raz a fakt som si všimol len skvelú chuť, asi to treba brať pravidelne.
Ľudia čo to berú tak si to veľmi pochvaľujú...
Ja som taktiež verný len klasike, pol kilové vedierko od SM = 9€
hughito
Redeemer
Redeemer

Skvelú chuť ? :shock:

Ľudia si pochvaľujú aj nepochváliteľné (lebo za to vyvalili peniaze) a navyše sú v tomto ohľade dosť sprostí a naivní - čiže, to ma vôbec neprekvapuje.
Filipito
Darca
Darca

jj, mal som presne tester tohoto (príchuť Fruit Punch) a chuť bola naozaj veľmi dobrá
http://www.protein.sk/zadarmo-cell-tech ... -1477.html
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

mozno jedna davka je chutovo fajn.. ja mam toho doma 3kg a teda chut na to moc nemam :D kazdy den 3x ci ako to je davkovanie ..

//hughito.. to nie je ochuteny kreatin .. to je kreatin s nejakou "specialnou" latkou ktora podporuje jeho vsetrebavanie .. super mikronizovana a podobne blbosti .. urcite je lacnejsie kupit si monohydrat a na to lepsie vstrebavanie ho dat s glukozou .. ale zozral som kilo monohydratu, mal som mesiac prestavku a nasiel som toto .. za skusku nic nedas a 30e ma do biedy nedostane ..
Napísať odpoveď