ja všade čítam že nasycovačka je 4x5g dokopy 20g (na lačno, pred tréningom, po tréningu a pred spaním) a potom 2x5 (pred a po tréningu) v netréningové dni na lačno a niekedy v priebehu dňa ak to je zle tak ma opravte, lebo kreatín chcem brať od začiatku októbra do zimnej objemovkyJokky napísal:Ak máš 100% Kreatín Monohydrát, tak si daj 5-7 dní nasycovaciu fázu 3x denne po 5g (ráno, pred a po tréningu), a potom ho už ber 30-60min pred tréningom 5g (najlepšie na lačno), a v netréningových dňoch tiež 5g. (1 čajový lyžička=5g Kreatínu Monohydrátu).
A najlepšie keby si ten Kreatín dával bez ničoho, len čistá voda, alebo s glukózou. Lebo ten Gainer zhoršuje vlastnosti Kreatínu.
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilnovanie
-
evilbanana
Medium Star
ako pise filipito ja som nemal odmerku a normalne som daval ze cajova lyzicka ma 5gramov
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Budem to davat pred treningom (30 min.) - t.j. pondelok, streda, piatok.
No ja neviem, ja som dávkoval 3x5g v nasycovačke a potom už len 5g denne, sa mi zdá že mi to aj sem niekto poradil.
no mne odporúčali tento článok: http://kulturistika.ronnie.cz/c-210-cre ... e-ii..html
V první z nich zařadíme v úvodu kreatin ve vyšších dávkách a zbytek aktivního cyklu dojedeme na udržovacím množství. V praxi toto může vypadat následovně:
týden 1 - 20g denně (4 dávky á 5g)
týden 2-4 - 3g denně
týden 5-10 - 0g denně
-
evilbanana
Medium Star
ja som robil klasicky a islo to nasycovacka 4x5 a udrzovacka pred a lo treningu 5 a aj kamos tak siel a slapalo
Gogo - praveze cvicim len a len s cinkami
mam doma posilku vies ... nechodim do raidneho fitka.A vdaka inac
Joko - posledne dva mesiace som velmi casto menil cviky,serie,opakovania na biceps ... mozno je to aj tym ze som to moc okato zobral a az moc som menil trening bicepsu,mozno si nestihol zvyknut na jeden trening da sa povedat,na tie dane cvikx a siel som uz dalsie.
Joko - posledne dva mesiace som velmi casto menil cviky,serie,opakovania na biceps ... mozno je to aj tym ze som to moc okato zobral a az moc som menil trening bicepsu,mozno si nestihol zvyknut na jeden trening da sa povedat,na tie dane cvikx a siel som uz dalsie.
-
master23
Light Professional
ludia co vravite na metody Mike-a Mentzera? akurat ich pozeram, a asi vyskusam konecne HIT.
cvicite niekto HIT? ako ste s tym spokojny?
//btw, milujem ako stale Mike Metzner rozprava pocas serie
ja cvičím dokopy niečo vyše roka. minulý rok v novembri som začal cvičiť tréning "Bear Routine", ktorý som aj dokončil. no mal som v tom tréningu aj neplánovane mesačnú pauzu. dôvod bola choroba kvôli robote (prechladol som na jednej montáži, na ktorej som ani nemal byť, nakoľko to nie je moja robota) ten Bear bol fakt skvelý ale veľmi náročný. potom som mal dva mesiace len normálne cvičenie ako ma napadlo bez plánu. potom som vyskúšal GVT (German Volume Training). nejako to na mňa nezabralo a veľmi sa mi to ani nepáčilo. v dobe, keď som začínal cvičiť som mal 58kg. teraz mám 77kg na výšku 177cm. najprv som chcel mať aspoň 75kg. teraz sa chcem dostať na hranicu 85kg a tú váhu si chcem držať. inač som bral prípravky ako PVL Mutant Mass (iba jedno balenie 6,7kg) Tribulus Terrestris (jedno balenie 90 tabliet), nejaký proteín (názov si nepamätám, ale boli to dve balenia po 2,2kg), Kreatín 100% Monohydrát (jedno balenie 0,5kg) a naposledy som mal Brutal Anadrol (dobral som to v máji a bolo v balení 90 tabliet). teraz v tejto dobe od mája cvičím úplne bez prípravkov. no od októbra-novembra idem znova na objemovú fázu, tak kúpim nejaký NO, proteín a kreatín.master23 napísal:ludia co vravite na metody Mike-a Mentzera? akurat ich pozeram, a asi vyskusam konecne HIT.
Metznerove metody su uplne nahovno. Tu je to vsetko rad radom vyvratene http://new.biomag.sk/show_article.php?id=164 odporucam vsetkym to precitat.master23 napísal:ludia co vravite na metody Mike-a Mentzera? akurat ich pozeram, a asi vyskusam konecne HIT.
Ahojte,
ma niekto skusenosti s tymto shopom? http://www.dymatizeonline.sk/
ma niekto skusenosti s tymto shopom? http://www.dymatizeonline.sk/
-
mato951
Star
Nieje to zlý shop ale sú aj lepšie. A čo by si chcel také objednať?
pozeram ze ceny su tam dobre napr. http://www.dymatizeonline.sk/Pure-Whey- ... l,det,2028 a ja som objednaval stale z homegym a ked spocitam tak na tejto stranke je o 10 eur lacnejsie + k tomu mas bundu
edit. pytam sa kvoli tomu aby som vedel ci ma napr. neojebu
edit. pytam sa kvoli tomu aby som vedel ci ma napr. neojebu
-
mato951
Star
Nepozeral som ceny ake majú, môže byť že tam majú niečo lacnejšie niečo drahšie ale chceš konkrétne niečo objednávať?
jo prave cchem objednat ttie proteiny co som poslal nan odkaz
stoji to 110,48 €
stoji to 110,48 €
-
mato951
Star
Tak to objednaj je to super cena a neviem či by si našiel niekde nižšiu
ach neda sa nejak prihlasit ku
edit. uz ide
edit. uz ide
Ja som odtiaľ už bral, veľmi seriózne jednanie, po objednávke mi zavolali, dohodli sme sa, poslali mi kopec vzoriek a rôznych katalógov
a co si objednaval? napr. mesto proteinu ty prisli katalogy?
nie nie, tie katalogy mi prisli ako darcek k tomu tak isto aj tie vzorky, ja som bral gainer: http://www.dymatizeonline.sk/Incredible ... l,det,2621 ale to sme brali s kamošmi, samému by sa mi to neoplatilo, takto som ušetril neakých 7 €