co sa tyka hitlera - nastuduj si slobodomurarstvo (mozno pochopis suvislosti)
prosím, odcituj, lebo ja som skôr opačného názoru - ľudia, upresnene médiá (aj keď nie len oni) špinia pápežovo meno. (Viď príklad - URL odkaz)no napriek vsetkym faktom sa papez, samotna hlava najvacsej krestanskej cirkvi takto neslichane vyjadruje a hadze spinu na nevinnych ludi...
http://sk-sk.facebook.com/pages/Pápež-j ... 7617778670
nestalo by sa to ani prvy ani posledny krat, co sa diabol vydaval za Bohaden sa stal aj u nas cez leto, ked matka mesiace tyrala svojho syna, nasledne sa jej zjavil Kristus a povedal jej, ze jej syn je posadnuty diablom a ma ho z neho vyhnat...
Nevravim, ze to nemohol byt krestan, ale aj krestan mohol mat nejake zle nazory. V kazdom pripade sa to nezhodovalo s krestanstvom a krestanstvo v tom nehraje ziadnu ulohu (pretoze pod touto zamienkou, to mohla byt aj uplne ina viera). Takisto, ked ateista niekoho zabije nie je to preto, ze je ateista.tiez som spominal pripad otca, ktory zavrazdil svojho 3 rocneho syna vdaka vyspelym moralnym krestanskym nazorom na homosexualitu, ten otec si totizto myslel, ze ked jeho maly syn pri hre potlapkava inych chlapcov, tak je zarucene homosexual, co je podla jeho krestanskej viery tazky hriech a preto si zasluzi zomriet...