kedysi to fungovalo v chate, teraz už nie
Re: Facebook
Čo sa stane, keď v inboxe vyberieš túto možnosť (viď príloha)? Síce ti to správy nezmaže, ale malo by ti nájsť neprečítanú a tým pádom by si sa mohol zbaviť tých upozornení...Ing. FijoK napísal:Neviete, ci (a kde) sa v Inboxe daju oznacit vsetky spravy ako precitane, alebo ich hromadne aj vymazat? Mam totiz taky problem, ze davnejsie ked sa to menilo a aj chat sa zacal ukladat do Inboxu, tak mi tam svieti jedna neprecitana sprava (neviem o nej), nechce sa mi ju hladat medzi snad 1 200 konverzaciami... Problem je v tom, ze mam telefon s androidom, ten je napojeny na FB a neustale ma upozornuje, ze mam jednu neprecitanu spravu...
- Prílohy
-
- inbox.png (9.51 KiB) 1447 zobrazení
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...zaujímavé...Testujeme novou funkci, jejímž cílem je snížení počtu e-mailů, které vám Facebook zasílá. Počínaje dnešním dnem vypínáme většinu jednotlivých e-mailových upozornění a namísto nich vám budeme zasílat souhrny, pouze pokud jsou k dispozici oblíbené příspěvky, které jste mohli zmeškat.
Kdykoli můžete znovu zapnout zasílání jednotlivých e-mailů a obnovit všechna svoje původní nastavení.
Díky,
Tým Facebooku
-
17
Light Professional
No to je na "vydychnutie" pre ludi, ktori dostavaju e-mail kvoli kazdemu "kliknutiu" na FB, kto ma vsetky notifikacie mailom vypnute (ako napr. ja) toho sa to viac-menej netyka (aspon si to myslim).
mne to tiez prislo, vsetko mam vypnute a nechodia mi ziadne upozornenia, takze vlastne mi prisiel iba mail od fb, ze mi uz od fb maily chodit nebudu

teraz sa mi zapla asi najhoršia novinka
príspevky na nástenke sa už neradia chronologicky ale podľa obľúbenosti ..
-
audiotrack
VIP
podobne. A nie len to, ale plno iných vecí. Vpravo ten sprostý panel kde ukazuje všetko kto kde likol a ostatné kraviny čo ma vôbec netrápia, zobrazovanie fotiek na nástenke omnoho väčšie ako bolo doteraz, zobrazovanie dlhých statusov (namiesto toho čo bolo doteraz že see more) a pod. Takúto radikálnu zmenu bude zase sprevádzať kopec skupín a hlasovaní od puberťákov, to sa zase máme na čo tešiť
aj mne to práve vyhodilo, akurát čo si píšem na fb a zrazu napravo stĺpec, že čo práve robia moji priatelia a hlavne, že len jedného tam ukazuje, hore, že vraj všetky news budú na jednom mieste a na nástenke "top stories from the last day".
ani neviem, čo mam od radosti vypnúť, aby sa mi to celé ešte viac nepobabralo
ani neviem, čo mam od radosti vypnúť, aby sa mi to celé ešte viac nepobabralo
-
audiotrack
VIP
celý prehliadač 
Aaaaale tak v pohode, v nemocnici mať comp aj tak nebudem. Za tých pár dní sa to možno vráti do starých koľají.
mne sa zatial nic nezmenilo, takze mam cakat najhorsie? 
odkedy prisiel g+ a facebook sa snazi byt vo vsetkom odrazu lepsi, same zmeny...bohuzial k horsiemu, jedine co hodnotim pozitivne je ukladanie chatu do sprav a videokamera... aj ked kameru cez fb nevyuzivam ani vyuzivat nebudem, je to dobry krok...bohuzial jeden z pramála...najnovsie ma seru tie "fotky" .. bolo to pekne rozdelene a teraz je to do stlpca ako statusy...takze len rolujem a rolujem a rolujem....
odkedy prisiel g+ a facebook sa snazi byt vo vsetkom odrazu lepsi, same zmeny...bohuzial k horsiemu, jedine co hodnotim pozitivne je ukladanie chatu do sprav a videokamera... aj ked kameru cez fb nevyuzivam ani vyuzivat nebudem, je to dobry krok...bohuzial jeden z pramála...najnovsie ma seru tie "fotky" .. bolo to pekne rozdelene a teraz je to do stlpca ako statusy...takze len rolujem a rolujem a rolujem....
Chcem sa spytat ci niekomu na FB robi to, ze zakazdym ked chcem postnut niekomu nejaky prispevok na nastenku tak mi vyhodi take okno kde pise ze neznama chyba a chce to po mne aby som tam zadal tie captcha pismena a az potom mi ten prispevok uverejni. Da sa s tym nejako vysporiadat?
-
17
Light Professional
Mne to tiez robi a overovaci kod pyta aj pri posielani linku cez chat.
no dufam, ze Purity zareaguje promtne a pribudne moznost odpast tu pravy stlpec aj "oblubene" feedy...
Pozrite čo nás čaká, čo si o tom myslíte?
https://www.facebook.com/about/timeline
https://www.facebook.com/about/timeline
-
lekoklatik
VIP
velice pekné, pozdáva sa mi to moc : )
-
audiotrack
VIP
aj mne, dal som "sign me up" aby mi dali vedieť keď to bude hotové
Tak podľa slov Marka Zuckerberga na f8 spúšťajú betu práve v tejto chvíli, čiže som nedočkavý
. Ak niekto nevidel f8, predstavili aj nové open graph, ktoré zmenia výrazne systém aplikácií. Prepojené bude vraj všetko - čo práve kto počúva, čo práve kto pozerá... Pri tom pozerá by som sa zastavil, pretože prezentovali hlavne prepojenie s Netflixom, ktorý zatiaľ s Európou (okrem Veľkej Británie v blízkej budúcnosti) nemá nič spoločné. Čiže toho je škoda... Musím povedať, že tento rok vyzerá pre facebook sľubne.
-
Soviet
Darca
Hmm nieje to az moc siahanie do sukromia. Predsa mat "cely" svoj zivot na dakej socialnej sieti je podla mna trochu moc. ALebo ako to cele ma bezny clovek chapat?
-
audiotrack
VIP
tak si ho tam nedávaj. Je na tebe čo publikuješ na internet a čo nie