Gitara

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
HitmanM
Light Star
Light Star

Re: Gitara

Príspevok od používateľa HitmanM »

no na tej gitare co ju budem mat pozicanu kym si zozeniem vlastnu tak tam niesu struny ale nevidim problem ich tam natiahnut :)

No praveze ja nemam moc casu nieco navstevovat kedze v robote som do 16:00 kym sa dotrepem domov,sprchnem sa, idem do posilky za priatelkou atd... ja to chcem skor na relax, i ked zo zaciatku to bude skor na nervy :D
Komisar
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Komisar »

ja hrám na elektrike už asi 3 roky, len také jednoduchšie veci, neviem žiadne akordy, iba čistý underground :twisted:
malá ukážka z mojej tvorby :arrow:

Kód: Vybrať všetko

http://www15.zippyshare.com/v/73160377/file.html
Permonik1998
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Permonik1998 »

ja si gitaru tiez ladim podla zvuku a som zaciatocnik a tiez chodim do skoly na gitarove hodiny.... ale naozaj ma zaujima ze preco nevies ziadne akordy a hras 3 roky.... chces povedat ze nevies ani najlachsi akord EMO alebo take ze G A D ? nic ti to nehovori? ja nato ze sme mali zatial iba dve hodiny gitarovej lekcie uz toho viem dost
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Permonik1998 napísal:ja si gitaru tiez ladim podla zvuku a som zaciatocnik a tiez chodim do skoly na gitarove hodiny.... ale naozaj ma zaujima ze preco nevies ziadne akordy a hras 3 roky.... chces povedat ze nevies ani najlachsi akord EMO alebo take ze G A D ? nic ti to nehovori? ja nato ze sme mali zatial iba dve hodiny gitarovej lekcie uz toho viem dost
EMO :D To je Emi :) Ja hrám tiež tri roky a viem maximálne 15 akordov.+ -
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

EMO dpc :lol: to kde mate tie lekcie?
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

13 rocny hip-hopovy skateboardista hrajuci na gitaru akord EMO....nuff said.

Nemyslel si E-Mol?
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Permonik1998 napísal:ja si gitaru tiez ladim podla zvuku a som zaciatocnik a tiez chodim do skoly na gitarove hodiny.... ale naozaj ma zaujima ze preco nevies ziadne akordy a hras 3 roky.... chces povedat ze nevies ani najlachsi akord EMO alebo take ze G A D ? nic ti to nehovori? ja nato ze sme mali zatial iba dve hodiny gitarovej lekcie uz toho viem dost
E moll je najľahší gitarový akord? Stým si dovolím nesúhlasiť. Najľahší gitarový akord je E7#9sus4, a zahrá ho aj človek, ktorý prvý krát drží v ruke gitaru a ani len netuší, že čo je to akord. :)
Napísať odpoveď