No praveze ja nemam moc casu nieco navstevovat kedze v robote som do 16:00 kym sa dotrepem domov,sprchnem sa, idem do posilky za priatelkou atd... ja to chcem skor na relax, i ked zo zaciatku to bude skor na nervy
Gitara
Re: Gitara
no na tej gitare co ju budem mat pozicanu kym si zozeniem vlastnu tak tam niesu struny ale nevidim problem ich tam natiahnut 
No praveze ja nemam moc casu nieco navstevovat kedze v robote som do 16:00 kym sa dotrepem domov,sprchnem sa, idem do posilky za priatelkou atd... ja to chcem skor na relax, i ked zo zaciatku to bude skor na nervy
ja hrám na elektrike už asi 3 roky, len také jednoduchšie veci, neviem žiadne akordy, iba čistý underground
malá ukážka z mojej tvorby
malá ukážka z mojej tvorby
Kód: Vybrať všetko
http://www15.zippyshare.com/v/73160377/file.html-
Permonik1998
Light Star
ja si gitaru tiez ladim podla zvuku a som zaciatocnik a tiez chodim do skoly na gitarove hodiny.... ale naozaj ma zaujima ze preco nevies ziadne akordy a hras 3 roky.... chces povedat ze nevies ani najlachsi akord EMO alebo take ze G A D ? nic ti to nehovori? ja nato ze sme mali zatial iba dve hodiny gitarovej lekcie uz toho viem dost
EMOPermonik1998 napísal:ja si gitaru tiez ladim podla zvuku a som zaciatocnik a tiez chodim do skoly na gitarove hodiny.... ale naozaj ma zaujima ze preco nevies ziadne akordy a hras 3 roky.... chces povedat ze nevies ani najlachsi akord EMO alebo take ze G A D ? nic ti to nehovori? ja nato ze sme mali zatial iba dve hodiny gitarovej lekcie uz toho viem dost
EMO dpc
to kde mate tie lekcie?
13 rocny hip-hopovy skateboardista hrajuci na gitaru akord EMO....nuff said.
Nemyslel si E-Mol?
Nemyslel si E-Mol?
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
E moll je najľahší gitarový akord? Stým si dovolím nesúhlasiť. Najľahší gitarový akord je E7#9sus4, a zahrá ho aj človek, ktorý prvý krát drží v ruke gitaru a ani len netuší, že čo je to akord.Permonik1998 napísal:ja si gitaru tiez ladim podla zvuku a som zaciatocnik a tiez chodim do skoly na gitarove hodiny.... ale naozaj ma zaujima ze preco nevies ziadne akordy a hras 3 roky.... chces povedat ze nevies ani najlachsi akord EMO alebo take ze G A D ? nic ti to nehovori? ja nato ze sme mali zatial iba dve hodiny gitarovej lekcie uz toho viem dost