FIFA 12
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: FIFA 12
no tych problemov s warez vereziou je tolko ze ti asi nepomozem 
-
guess.whoo
Redeemer
problemom u teba je zrejme predtym nainstalovane demo, docital som sa to na jednom fore, ale nebolo tam zatial riesenie 
to demo som uz odinstaloval
aj fifu 2011, zistil som ze cez iny ucet /mama, brat.../ to zapnut ide a dokonca aj uklada savy 
-
guess.whoo
Redeemer
no lenze to, ze si odinstaloval demo nepomoze. ak ti vyhovuje hrat cez iny user acc tak ok
ak nie tak si daj tu namahu a preinstaluj win a pojde ti to normalne
ale ved poznam plno ludi co hrali demo, moji spoluziaci,... a vsetci hraju odvcera fifu, co potahali z netu reloaded, a iba mne to blblo a s*al som sa s tym do dnes
win sa mi nechce preinstalovavat koli tomu, kaslem na to, teraz som rad ze si to mozem zahrat aspon tak, mozno casom vyjde lepsia verzia 
dotaz:Ako si navolim klavesnicu podla mojho gusta? V 11 bol config ale tu nieje vobec nic!!!!!Alebo sa mylim?
-
101solo101
Light Expert
Ma niekto este nejake napady ako spojazdnit pravy analog na gamepade?
skus stiahnut gamepad fix pre fifa 12, viem ze uz je v obehu
ake je ovladanie? zakladne predefinovane moze mi to niekto tu vypisat aby som si to vedel zmenit potom?
-
101solo101
Light Expert
CheZteR: nasiel som to niekde na nete ale nejak sa s toho neviem vysomarit. Ked to prekopirujem a spustim tak mi naskoci nejake gamepad menu ale nejak neviem ako to tam ponastavovat.
kostickar napísal:ake je ovladanie? zakladne predefinovane moze mi to niekto tu vypisat aby som si to vedel zmenit potom?
Caute FIFU 12 som v pohode nainštaloval aj rozbehol, no mám 2 problémy.
1.) Rozlíšenie mi nechce ísť ine než 800x600...aj keď mam vo fifaconfig nastavené najvyššie.
2.) Ovládanie - keď chcem zmeniť ovládanie na klávesnici, zmeniť sa dajú iba niektoré klávesy, A, W, C mi vôbec nechce vpísať do tých políčok, a keď sa už aj s tým zmierim a chcem z nastavenia vyjsť pomocou klávesy ESC, prípadne myšou kliknem na späť, tak ma vyhodí z hry
Prosim nejaké rady... Ďakujem
1.) Rozlíšenie mi nechce ísť ine než 800x600...aj keď mam vo fifaconfig nastavené najvyššie.
2.) Ovládanie - keď chcem zmeniť ovládanie na klávesnici, zmeniť sa dajú iba niektoré klávesy, A, W, C mi vôbec nechce vpísať do tých políčok, a keď sa už aj s tým zmierim a chcem z nastavenia vyjsť pomocou klávesy ESC, prípadne myšou kliknem na späť, tak ma vyhodí z hry
Prosim nejaké rady... Ďakujem
-
Pigesko
King
warez ci original ??
Stiahol som ju z netu fifa12 reloaded...grafiku rozlisenie som uz vyriesil to uz ide, ale najviac ma stve prave to ovladanie ze ma vyhadzuje z hry
-
Pigesko
King
tento problem je aj v original verzii...myslim ze EA to v najblizsej dobe vyriesi patchom, no ty si na neho pockas dlhsie, kedze ho musia najprv upiratit 
Ten problem s pravym analogom mam aj ja. Myslite ze to pojde tiez opravit nejakym patchom? Podla mna keby bol gamepad nepodporovany tak by nesiel vobec a nie len ten analog.
Dovtedy sa to naucim hrat aj s takým blaznivym nastavenim ake tam je 
-
jamesiq
Medium Star
Tak prave som skusil troska zahrat ale osobne som ziadne problemy nepostrehol tak neviem 
-
master23
Light Professional
ludia, co myslite ako to je s player growth? vravelo sa, ze system bude zmeneneny.
tak sa pytam, je to zas tak, ze hrac ma urcity potencial, a ten level dosiahne mozno tak v 8. sezone?
alebo, aj ked ten hrac nema vysoky potencial a budem ho davat hrat, tak sa zlepsi?
hram este len prvu sezonu, tak ake mate skusenosti s rastom hracov?
tak sa pytam, je to zas tak, ze hrac ma urcity potencial, a ten level dosiahne mozno tak v 8. sezone?
alebo, aj ked ten hrac nema vysoky potencial a budem ho davat hrat, tak sa zlepsi?
hram este len prvu sezonu, tak ake mate skusenosti s rastom hracov?
ja som sice odohral v sezone iba nejakych 10 zapasov, no vo vedeni a hodnoteni tymu, ked si prezeram hracov tak napravo mam pri niektorych hracoch uz zelenym napr. 78 + 1
neviem sice ci to je ono ...
neviem sice ci to je ono ...