Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa Soviet »

It's Kind of a Funny Story 8/10 IMDB | CSFD
Tak dostal som sa k tejto komedii, ktora samozrejme nemala za ukol len pobavit, ale padli v nej aj celkom dobre myslienky, co cloveka donutilo zamysliet sa nad sebou atd. Velmi dobre mi ten filmec padol na vecer a celkovo ta atmosfera z neho mi sadla. Tu herecku by som samozrejme bral hned.

Misery 8/10 IMDB | CSFD
Spisovatel, ktory sa vida na svoje oblubene miesto dokoncit dalsiu knihu a nechtiac padne do ruk svojho "Number one fan". Stara klasika, ktora aj v dnesnej dobe dokazala zaujat. Kto nevidel dovolim si odporucit.

Mr. Popper's Penguins 6/10 IMDB | CSFD
No Jim Carrey sa vyfarbil. Ako pozeralo sa to dobre, no nebolo to nanho nic prevratne. Rozhodne som cakal viacej od toho celeho. Penguiny sice boli celkom schopne spravene, ale istotne nie perfektne. Zasmiat sa dalo, ale nie az v takej velke miere ako by som cakal.

Fido 6/10 IMDB | CSFD
Fido bol zvlasny snimok, ktory sprvu ma celkom chytil a bavil pozerat, no casom sa z toho vyklulo brutalne klise a som rad, ze som to dopozeral. Nic specialne, rozhodne som cakal aj od tohto viacej. Do polky pozeratelne, potom ma to dako prestalo uz bavit.

Horrible Bosses 7/10 IMDB | CSFD
Na moje pomery lahko nadhodnotene. Pozeralo sa to dobre, zasmiat sa dalo, ale istotne mohli z toho vytiahnut este viacej. Na jedno pozretie dobre.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

SAW 3 - Keď človek nevie zaspať a zapne TV a ide tam niečo podobné.. pobaví resp. poteší. 7/10
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Soviet napísal:Misery 8/10 IMDB | CSFD
Spisovatel, ktory sa vida na svoje oblubene miesto dokoncit dalsiu knihu a nechtiac padne do ruk svojho "Number one fan". Stara klasika, ktora aj v dnesnej dobe dokazala zaujat. Kto nevidel dovolim si odporucit.
Dovolím si súhlasiť a keďže som číta i knihu, môžem zhodnotiť, že film s knihou celkom stíha. Obe sú to vydarené diela. Čo ma ale irituje na Kingovi, že takmer každá jeho hlavná postava je spisovateľ :)

MUŽI, KTERÍ NENÁVIDÍ ŽENY 5/5
Vynikajúca kriminálka a veľmi príjemný film, ktorý dávkuje z každého rožku trošku a v správnej dávke. Naozaj odporúčam. Väčšina ľudí to asi bude hodnotiť o hviezdičku menej, keď som to pozeral ja, presne mi to sadlo na náladu :)
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

Transformers: Dark of the Moon
http://www.csfd.cz/film/261832-transformers-3/
7.9/10

Nech si vraví každý čo chce, ja som sa bavil celý film a dokonale som si užíval.
Je to epické obrazovo či zvukovo perfektné dielo, že má muchy ? no a čo? tento film sa nehrá na to že "som super dokonalý film" je proste taký aký je, je to Transformers.

Je to niečo ako keď som sa hral 3 hodiny v 5tich rokoch s legom, mňa to bavilo a srať na ostatných.

163 min stopáž ma prekvapila, no ako som spomínal, nenudila ani chvíľu.

:minus: moja budúca žena Megan Fox tam nehrá, a príde mi to ako keby v Pánovi Prsteňov 3 nehral Frodo, ale Shia LaBeouf...

nič proti slečne Rosie Huntington-Whiteley, určite má svoje prednosti, napr. biele večerné šaty, alebo obtiahnuté rifle ale vo filme mi prišla ešte nevykysnutá, príliš mladá a neskúsená, no filmu neškodila.

Ale super je na tom to že keď porovnáme Megan a Rosie obe sú úplné odlišné, a obe sú krásne úplne inak a to ma práve baví.
Idéalne hrdinky takýchto filmov, veľa nenahovoria, veľa nezahrajú, ale super sa na to pozerá, takže nieje o čom. :smt049

Prelínanie "vážnej" a vtipnej scény bolo vzhľadom na dejovú líniu akurát, ale tých vtípkov bolo už asi kus viac na tento druh filmu.

Super zábery, efekty, zvuky a hudobný doprovod, namakané autá, Rosie, pár vtipov, akcia a splnenie detských snov o robotoch robia z tohto filmu dobre využitý čas. :smt006

Doporúčam.
dwarf
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dwarf »

http://www.csfd.cz/film/302772-comedy-c ... lie-sheen/

uz dlho som sa tak nepobavil ako na tomto, rasisticke vtipy, sexualne narazky a mnoho ineho. Kazdy uraza kazdeho... Proste pecka 10/10
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

MUCHA (1986) 4/5
Na tomto filme som vždy oceňoval, že príbeh sa niesol vo viacerých rovinách - nielen v rovine fyzickej premeny, ktorá by stačila tak na nejaké béčko, ale i v rovine zmeny správania i myslenia obete.
Všetko to bolo aj dostatočne hnusné a oscarová prácička v maskách tomu dodáva punc uveriteľnosti i po rokoch. Goldbluma ako herca odvtedy dosť žeriem...

HELLRAISER (1987) 3/5
Tento známy kúsok mi už dlhú dobu unikal a včera som sa na to cítil.. Zub času sa na tom popravde nepodpísal tak, ako by som možno čakal. Film bol dostatočne napínavý počas celej doby, ale zároveň chcem dodať, že naozaj nebol vo filme ani jeden moment v ktorom by som sa bál. Vzdávam hold tejto legende a súhlasím, že patrí medzi klasiku žánru.

MOONTRAP (1989) 2/5
Na tento film si pamätám z videopožičovne ako som bol z neho úplne unesený. Bohužiaľ včera už na tom filme bolo veľmi vidieť kedy bol natočený i to, že i vo svojej dobe to bolo B-čko. Myšlienka toť bola celkom zaujímavá, snáď by si to zaslúžilo remake. Prepáčil som i to, že to solídne vykrádalo Votrelca :)

YOUR HIGHNESS (2011) 4/5
Také svieže príjemné dielko. Komédia z prostredia stredoveku/fantasy funguje najmä na sexuálnych narážkach a ono to funguje!
etc.
Professional
Professional

Slzy slnka - nikdy som ten film nedopozeral do konca až včera - spokojnosť :) - 9/10

// trochu som to napísal ako "hotentót" sorry :new19:
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

The Hangover
Tak som si pozrel tak ospevovanú komédiu.Musím sa priznať že prvých asi 25 minút som sa vyslovene nudil, no potom sa to už rozbehlo.Bolo tam vela momentov kedy som sa náramne bavil, no boli tam aj hluché miesta.Film mi trochu pripomínal Zahulime uvidíme(tiež tam niečo hľadali a boli v tom aj omamné látky :smt033 ).Celkovo som však z filmu trochu sklamaný,čakal som viac.
7.5/10
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Middle Men (2009) - priemerne dobry film 7/10
Gran torino (2008) - videl som ho viackrat velmi dobry film 9/10
Kiss of the dragon (2001) - film ktory ma grady 7/10
The Corruptor (1999) - dobra klasika obohrata stale bavi 8/10
Black rain (1989) - vtipny dabing tiez zhliadnute niekolko krat 8/10
Lethal weapon 4 (1998) - z celej serie je 4-ka najkukatelnejsia 7/10
Ve sparech yakuzi (2000) - fajny fim stoji za pozretie 8/10
Catch Me If You Can (2002) - dost dobre 8/10
Jingle All the Way (1996) - mam rad tuto komediu aj tu figurku som mal 7/10
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

EXPERIMENT (2010) 2/5
Predvídateľná nuda a to som ani nevidel nemecký orignál. Brody a Whitetaker ani nemajú priestor na nejaké hranie.

CZECH MADE MAN (2011) 2/5
Toto je jeden z filmov keď mdlý obsah nestíha za filmárskou formou... Anebo ne? Filmu chýba nejaký vyšší zmysel, nadstavba, niečo čo obrazu dáva rám... Anebo ne? Navyše filmový príbeh vlastne nekončí a na konci ste s hrdinom metaforicky presne tam kde na začiatku.. Anebo ne?
etc.
Professional
Professional

Útek na Horu čarodejníc dobrý film mám rád UFO tematiku a pod. + takéto filmy všeobecne môžem 9/10
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Všemocný 9/10 IMDB | CSFD
Spisovateľ ktorému sa pomaly rúca svet stretne bývalého švagra ktorý mu dá drogu NZT ktorá mu odomkne celý mozog (namiesto nami využívaných 10% využiíva až 100%). Eddie sa nechá nalákať na účinky tejto drogy a úplne jej podľahne. Neustále požívanie tejto drogy ho katapultuje medzi elitu finančného sektoru. Jeho veľký výkon a úspech pritiahne pozornosť finančného magnáta Carla Van Loona (Robers De Niro), ktorý v ňom uvidí príležitosť zarobiť miliardy. No NZT má nebezpečné vedľajšie účinky a Eddie sa ocitá v ohrození života. Naháňajú ho nájomní zabijaci ktorí sú k nemu čím ďalej tým bližšie no on má predstavu o tom že ho droga spraví všemocným.
Podľa mňa fajn film. Dobrá hudba ktorá tam naozaj pasuje + mám rád takýto štýl filmov.

The comedy central roast Of Charlie Sheen 10/10 IMDB | CSFD
Charlie Sheen má kreditnú kartu pod guľami, aby ušetril čas pri platení prostitútok. Veľa podobných a aj lepších hlášok nájdete v tejto super show kde si pár "slávnych" (niektorých som nepoznal. napr. tú holku no ona ho aj tak najlepšie zfajčila) ľudí doberá Charlieho Sheena. Na konci show sa tam postaví samotný Charlie a začne ich sundávať on sám ;)
Veľmi dobrá show. Také sa mi páči. Je to síce bez dabingu no takto je to naj ;)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Piráti z Karibiku: V Neznámych vodách (On Stranger Tides)

Hovorte si čo chcete, mne sa ten film páčil viac, ako predošlé dva diely. V niečom bol u mňa lepší aj ako jednotka, no na eleganciu jednotky nemá. Pekne spravené, ešte lepšie zahrané, oddychové a zvratov plné dobrodružstvo - čo viac si priať na Nedelu večer? Teoreticky, tomuto filmu sa nedá ani nič vytknúť, ak by som sa mal hrať na idiota, a povedať, že je to hlúpe, tak by som si radšej dal facku. Ten film sa na nič nehrá, a nikdy nebol zamýšľaný inak. To čo film dosiahnuť chcel, to dosiahol, viac ako dobre...

8.5/10
ad1.(Videný BluRay s originálnym znením)
ad2.(Niektoré časti filmu si v 700mb Avi-čku predstaviť neviem. Hriech pozerať)
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evilbanana »

sejmout vraha anglicky kill the irishman .. film z mafianskeho prostredia zadadeny do ,70 rokov vyrpbene 2011 fakt dobry film
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Tak, dnes som vyhodil 10 libier za Troch mušketierov...recenzia zde http://www.moviemania.sk/2762-recenzia- ... s-the.html

///Tak podľa všetkého je moja recenzia vôbec prvou na slovenskom trhu :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

review no. 32

Fighter - pomerne dobrý biografický film... pozrel som si ich s Wrestlerom v tesnom závese a musí sa nechať, že Fighter je proste filmovejší, navyše založený na skutočnosti, s lepším obsadením, lepšou hudbou a lepším rozpočtom.... Wahlberg bol dobrý, Bale výborný... a hudobný nástup na finálny fight od Whitesnake - Here I go again je posledné dni moja personálna hymna....7/10

Green Lantern - vizuál to malo pekný a je to prvý film, v ktorom sa mi Blake Lively fakt páčila ako žena... a to je bohužiaľ všetko... veľa vecí nedotiahnutých, dej nikde, Ryan Reynolds v hlavnej úlohe priemerný, hudobný doprovod od Howarda som si skoro ani nevšimol.... v tohtoročných komixovkách u mňa vyhráva Thor...6/10

Paper Man - podarený nezávislák o dospievaní v každom veku... vzťah medzi Richardom a Abby bol na zamyslenie, rovnako ako celá táto dejová línia... rovnako ako imaginárni priatelia, ktorí z detstva raz musia odísť... línia s manželkou mi prišla mierne zbytočná, resp. nedotiahnutá, ale bez nej by ten film asi nepôsobil dobre ako celok... 7/10

Mr. Popper's Penguins - milá rodinná komédia, ktorá ničím neurazí, no ani ničím nepresvedčí... veľké plus má ale u mňa to, akou formou podáva rodinné hodnoty - nie je to tak patetické ako v 99% jej žánrových príbuzných... tučniaci boli roztomilí a dobre spravení... Carrey mohol byť lepší, ale dalo sa to prežiť... 6/10

Cars 2 - oproti prvému dielu výrazne slabšie a infantilnejšie... škoda... na pár veciach sa tam zasmiať dalo, ale inak nič moc.. čakal som viac... nie priemer...5/10
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Maki napísal:Fighter - pomerne dobrý biografický film... pozrel som si ich s Wrestlerom v tesnom závese a musí sa nechať, že Fighter je proste filmovejší, navyše založený na skutočnosti, s lepším obsadením, lepšou hudbou a lepším rozpočtom.... Wahlberg bol dobrý, Bale výborný... a hudobný nástup na finálny fight od Whitesnake - Here I go again je posledné dni moja personálna hymna....7/10
V rámci porovnania týchto dvoch filmov by som osobne vybral Wrestlera s rozdielom triedy.
Just sayin'...
//: Wrestlera by som vybral aj v porovnaní s RAGING BULL.
//: :minus: To či spamujem by som nechal na posúdenie modov a adminov. K veci - ak si si nevšimol, áno hodnotím. Snažil som sa dať do kontextu všetky 3 filmy z boxerského prostredia tak ako ich vidím ja. Ak niečo máš rád si to vydiskutujem cez ss.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

http://www.csfd.cz/film/2928-stopari/ - ja mám tieto staré klasické westerny s Johnom Wayneom rád.... 10/10
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Vreskot 1
http://www.csfd.cz/film/1763-vriskot/
nikdy predtym som to nevidel, pozeral som to az teraz prvy krat (ano ja viem... :roll: :lol: ), vzdy som tento film nejak obchadzal, pretoze som to mal späté so scary movie a podceňoval som ho...
po zhliadnutí som bol spokojný, film mi dal to čo som od neho aj očakával, napriek strašnej nepresnosti titulkov, musel som ich neustále posúvať cez vlc aby mi ako tak sedeli ma film strašne bavil, originál language je podľa mna nezameniteľný :P
7/10

Nezastaviteľný
http://www.csfd.cz/film/257727-nezastavitelny/
film na tento zaner tu uz bol...a nie jeden, medzi najlepsie, resp. najznamejsie patri Atomovy vlak...lenze, preco by mal byt tento film lepsi? iny? pretoze Denzel Washington :) Denzel Washington a neskutočné emócie, ktoré som pri tomto filme, priznam sa, nečakal...emocie tomu dodali neskutocnu silu a bažil som po každej dalsej minute filmu...nie je to vobec obkukane aj ked dopredu vies ako to skonci, pri konci filmu som sa usmieval a mam pocit ze som mal aj vlhke oci :sly:
vrelo odporucam, oddychovka, videne v cz
8,5/10
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Enter the Void su veci, ktore clovek nemusi vidiet tak ako su zobrazene, aby ich mohol robit... ale az na to, som s pribehom velmi spokojny 9.5/10
Napísať odpoveď