Ako zistiť či vás baba ľúbi?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako zistiť či vás baba ľúbi?

Príspevok od používateľa javatar »

nuz bolo by dobre aby si jej zdoraznoval ze ju milujes aj unavenu a otravenu ale chcel by si byt s nou aj vo chvilach ked taka nie je...
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

No aj som si myslel ze to bude vek okolo 18. Ja som radil tebe ako sa z toho co nalepsie dostat a nie ako zachranit vas vztah. Uprimne si myslim ze nebude trvat dlho a skonci ak nezmenis spravanie voci nej. Sam vidis ze rozhovry nefunguju, take nechapem preco pokracujes v tej taktike.
Ste spolu 2x za tyzden ako pises, to mne nepride ako ponorkova choroba.
A k tomu alkoholu, sice sa clovek po nom "uvolni" ale to neznamena ze ti povie pravdu. Dievca k pravde donutis uplne inak.
Ale ked jej veris, tak ti nebudem davat cervika do hlavy ;)
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

No môžeš jej ešte skúsiť navrhnúť, nech si teda povie, kedy bude mať čas na teba, kam by chcela ísť a proste nechať to v jej réžii (aj keď si spomínal, že vlastne iniciatívna nie je). a nech to teda nie je ponorkové, lebo ona si určí, aké zmeny by chcela a tak, veď nech povie, či jej niečo vadí alebo čo. A možno by bolo teraz lepšie ju moc nekontaktovať a uvidíš, či ona ten záujem prejaví alebo vôbec nie a že jej ani nechýbaš.

Neviem, nakoľko je unavená (tak snáď každý deň človek nie je úplne groggy), ale tak povedz, že si len pozriete nejaký film, dáte si k nemu nejaké pochutinky, čaj, kávu atd, že proste nič náročné a vtedy, ak nebude oddýchnutá, tak už neviem. prípadne masáž.

Ale nemyslím si, že zrazu je toľko únavy (veď nedávno boli ešte prázdniny, to aj vtedy bola stále unavená?). Skôr sa len vyhovára a pravý dôvod ti asi nechce povedať.
SlivkaDesign
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SlivkaDesign »

No zuzanuska ona chodí do školy a pracuje zároveň. Chodí domov okolo 19:00 večer skoro každý deň, aj preto sme spolu pomenej, lebo práca. To rešpektujem a nemám dôvod si myslieť niečo iné (nie som hnusný, nesledujem ju, neoverujem ale nič podozrivé aby v tom bol iný chalan som si nevšimol - myslím sms, komunikácia s inými, internet ...jej správanie je iná kategória). Preto sa teším veľmi na víkenky, ale pri takom správaní potom nadšenie opadáva.

A toto mi príde taká vhod rada, nechať toto všetko na ňu. Skúsim to, nechať jej tú iniciatívu, nič nehovoriť, nič nevyčítať a čakať či niečo navrhne. Ak sa tak po určitej dobe nestane, tak jej nechýbam a fakt to nebude mať zmysel zliepať dokopy. Len aby ona mne nezačala vyčítať, že si ju nevšímam a že mám inú dakde :)

Skúsim to, inak dík všetkým za rady. Pozliepam pokomunikujem, poskúšam čo sa bude dať. Potom sa ozvem koho rada pomohla najviac. Ďakujem vám všetkým.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

johny29 napísal:...Sam vidis ze rozhovry nefunguju, take nechapem preco pokracujes v tej taktike....
Keď niekoho stále miluješ, tak to po troch rokoch tak jednoducho nevzdáš :wink:
javatar - good point. Musíš jej byť oporou aj teraz. Prejavuj jej lásku na 100% tak, ako aj predtým, ako začala byť unavená. nech vidí, že má v tebe nielen oporu, ale že ju aj stále rovnako miluješ aj napriek tomu, že nemá náladu, je unavená, z toho podráždená a tak ďalej...
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

Neboj ja to viem velmi dobre ze to nie je lahke.
Musíš jej byť oporou aj teraz. Prejavuj jej lásku na 100% tak, ako aj predtým, ako začala byť unavená. nech vidí, že má v tebe nielen oporu, ale že ju aj stále rovnako miluješ aj napriek tomu, že nemá náladu, je unavená, z toho podráždená a tak ďalej...
bohuzial s tymto vobec nesuhlasim, logicky by to tak malo byt, ale co je pri zenach logicke :)
To ze ju miluje, ona dobre vie. Ona potrebuje vediet, ze aj ona jeho!
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

lenze je rozdiel milovat a "milovat bez vyhrad"
phatres1994
Star
Star

Príspevok od používateľa phatres1994 »

skoro vsetko co si tu pisal tak ako keby som sam seba videl :) mal som taky isty problem a po case ked mi to uz nedalo rady a nebavilo ma uz pchat sa do zadku tak som si na nu posvietil a prisiel na to ze ma druheho a bola s nim pol roka :) a tiez mi do oci vravela ze nic take :) mozno ta tvoje je len velmi dobra v utajovani ako ta moja :) vsetko ma svoje dovody :) nic nie je len tak a hlavne zo dna na den :)
SlivkaDesign
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

No takže rozobral som si podrobne to čo by som chcel spraviť. A kedže sa jej nechcem vzdať, len kvôli nezhodám, ktoré sa možno dajú vyriešiť tak mi to nestojí za to aby som sa na ňu vykašlal. Takže napríklad s johnym29 nesúhlasím. Prepáč :)

No a skúsil som niektoré rady, ale zameral som sa aj na to aby prišla na to ako sa cítim keď sa tak správa. Skúsil som jej dôrazne vysvetliť ako mi je a ako sa cítim a pritom otočiť situáciu ako by bolo jej keby som jej robil to isté (bez ohľadu na to či si bude myslieť že jej niečo vyčítam). Či by sa nenahnevala, nebola smutná, sklamaná, unavená a či by jej nevadilo keby sa musela stále trepať do zadku a hrať tenis o stenu. Bola ticho, prišli slzy, ospravedlnila sa mi a povedala mi, že to pochopila, že vie, že nerobí dobre. Že toto všetko je aj vplyvom jej únavy. Tu som použil dalšie vaše rady a povedal jej, že jej pomôžem tú únavu odstrániť, že budem stáť pri nej. No a nakoniec som prenechal iniciatívu na ňu, nech urobí čo uzná za vhodné. Bol to pekný večer chovala sa primerane pekne a dokonca ani nechcela odísť domov.

Ďakujem chalani a baba :)
zuzanuska
Professional
Professional

tak to je super :) konečne ťa aj vypočula a dúfam teda, že už to bude len lepšie :)

Good luck ;)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Fuck yeah 8)

uz len aby to bolo riesenie pre tuto krizu trvale...
phatres1994
Star
Star

zeby konecne aj dobry koniec? :D
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

:D weeeeee

okay a pokracovanie? :) hm pozeram ze si nakladal ale cajovou lyzickou! pekne toto musim obcas skusit i ja :) a nie davat tam ako za varechu...ale, ked clovek to nie stale stiha premysliet
SlivkaDesign
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Sklamem vás. Iba na pár dní. Nechala ma no nie však oficiálne so slovami, že ma miluje, ale, že necíti iskru, že má toho veľa a potrebuje čas :( myslíte, že to ešte môže byť dobre?
phatres1994
Star
Star

tak drzim palce nech sa vrati hoc tomu osobne velke sance nedavam
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

nuz tohoto som sa bal... tento vztah uz pusti... ak si s nou nieco este chces zacat tak tomu nechaj aspon 3/4 roka nech sa rozhodnes slobodne a nie pod vplvyvom dnesnych citov - GL
zuzanuska
Professional
Professional

Ach, tak tá únava a zaneprázdnenosť boli asi ozaj len výhovorky. a keby chce, tak by sa snažila o tú iskru a niečo by sama iniciovala, keďže ty si sa už snažil dosť. Ale ona nechce :(
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

SlivkaDesign napísal:Sklamem vás. Iba na pár dní. Nechala ma no nie však oficiálne so slovami, že ma miluje, ale, že necíti iskru, že má toho veľa a potrebuje čas :( myslíte, že to ešte môže byť dobre?
Uf. To mi je ľúto chlape, v nej to však už vyhaslo. Že Ťa miluje? Neverím. Má toho veľa? Možné. Potrebuje čas? V preklade: Chcem byť free a mať od Teba pokoj.
Možno drsné, no čím skôr to pochopíš, tým lepšie pre Teba.
Sorry... :smt017
Napísať odpoveď