Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
master23
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Facebook

Príspevok od používateľa master23 »

btw je nova aplikacia FB na apple produkty. Je to velke zlepsenie oproti minulej verzii FB.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ked chcem dat do eventu cely album musim byt jeho admin, alebo sa daju foky hodit len ako "davka" fotiek na stene aj ked mam administratorske prava?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Hellboy248 napísal:ide vam fb na opere? uvodna stranka ok, no po prihlaseni ostane len modra lista hore a nic viac ..nezmeni sa ani po zmazani cookies
Grim napísal:...mne to chvíľu robilo na Chrome...asi niečo prenastavujú...druhý účet mi išiel v pohode (Opera)...
dnes som hodil update opery a uz to ide. najprv nieco robil fb a nasledne mi to opera doje***, teraz uz vse vporiadku
Jakub140
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jakub140 »

hojko napísal:lekoklatik: A to je co za hlupost??? Mam album nastaveny pre priatelov, aj tak su tam vsak fotky od priatelov ludi, ktorych ja nemam v profile, ale oni ano. Mozem sem dat aj screen a je tam jasne vidiet, ze je to len pre priatelov.
Album je len pre priateľou, to je jedna vec. Ale ako sú nastavené jednotlivé fotky?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Jakub140: Ake fotky??? Fotky v albume spadaju predsa pod album, teda maju prava albumu. A to iste aj v pripade fotiek na nastenke, ktore spadaju pod tento album a aj fotky z mobilu.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

hojko napísal:lekoklatik: A to je co za hlupost??? Mam album nastaveny pre priatelov, aj tak su tam vsak fotky od priatelov ludi, ktorych ja nemam v profile, ale oni ano. Mozem sem dat aj screen a je tam jasne vidiet, ze je to len pre priatelov.
Toto pravdepodobne hovoríš o fotografiách, na ktorých si otagovaný.
Proste bol si na nejakej akcii s kamarátmi. Na tej akcii fotil niekto, koho ty v priateľoch na fcb nemáš, ale niekto z tvojich priateľov danú osobu na fcb má. Preto keď si tvoj priateľ pozeral fotografie priateľa, ktorého ty však u seba nemáš, otagoval ťa a tak sa fotka automaticky správa akoby tvoja...

čo je však normálne, ale netuším, že by sa to dalo nejak zmeniť.
V mojom profile sa dostaneś len k jednému albumu "x" - www.facebook.com/klatik
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Zle som sa vyjadril, opravil som tam slovicko, ktore som si pomylil. Takze este raz: Nafotil som veci, hodil som ich do albumu, oznacil som tam svojich kamaratov. Album mam nastaveny len pre priatelov, pre nikoho dalsieho. V albume sa vsak objavili fotografie od ludi, ktorych nepoznam a nemam ich teda medzi priatelmi, ale moji priatelia ich maju medzi priatelmi. Pripada mi to, ako keby som mal album nastaveny pre priatelov a ich priatelov, ale v skutocnosti je album nastaveny len pre mojich priatelov.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Počkaj takže v tvojom albume (napríklad) "hojko" kde máš fotky, "web1", "web2", "web3" (fotky od teba) sú nejaké fotky "neznáme", "neznáme", .... (od niekoho iného) ?
Pretože tak to stále chápem.

U mňa to funguje tak, že ja vytvorím album.
Hodím do neho fotky, otagujem mojich priateľov a jediný kto to komentuje/like-uje sú moji priatelia.
a žiadne iné fotky sa tam neobjavia. To by sa niekto musel prihlásiť mojím mailom a heslom.

//prečítal som si horný príspevok kde si to opravil.
tak teda
toto ma zmiatlo - fotografie, komentáre.
Nuž tak neviem. Ja také nemám. Mám komentáre od niekoho, koho som kedysi v priateľoch mal, ale inak nie.
Tiež som chcel okomentovať, alebo dať like fotke, na ktorej bol otagovaný niekto z mojich priateľov, ale fotka bola od niekoho iného, a nemohol som. Tak neviem teda...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Pre teba to skusim este tretikrat vysvetlit. Mam alubm web1 v ktorom je 10 fotiek. Su tam len fotky, ktore som pridal ja a k tym fotkam su komentare od mojich priatelov. Ale zaroven su tam komentare od priatelov mojich priatelov, ktorych ja osobne nepoznam a nemam ich ani na FB. Nastavenie albumu je take, ze je len pre mojich priatelov.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Hoji, myslím, že to je chyba fb. Ja mám tak napr. nastavené, aby mi nechodili upozornenia na mail a ako sa ten fb stále nejak mení, tak síce mám odfajknuté stále, aby mi nechodili, začali mi na mail chodiť a skúšala som to aj znova ponastavovať, aj tak to stále blbne (našťastie na ten mail aj tak nechodím).

Inak napr. ak je môj kamarát označený v albume u niekoho (a ten má nastavené, že ho smú vidieť len jeho priatelia), tak mne na nástenke nezobrazí, že bol označený u niekoho v albume (jedine ak má nastavený, album, aby ho videli všetci, alebo aj teda priatelia priateľov a vtedy vidím tie fotky a aj môžem okomentovať).

Takže môžeš skúsiť nanovo si vymazať a zas nastaviť tie nastavenia súkromia, ale či ti to pomôže to neviem (kedže mne tie upozornenia chodia stále, tak na to kašlem)
Jakub140
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jakub140 »

:arrow: Hojko
Ja napríklad vidím fotky jednej osoby. V profile jej žiadne albumy nevidím, ale jednotlivé fotky si môžem pozrieť cez mojich priateľov, ktorí sú na nich označení a majú ich v svojich profiloch. Pod fotkou nepíše, že album "xy" používateľa "xy" ale fotky, na ktorých je "môj priateľ" :)
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

ani vam uz nefunguje tento link na popout chat ? http://www.facebook.com/presence/popout.php kurnik, cele fb len dosieraju. co zmena to hroza
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Stalkeri, chcem sa spytat jednu vec.

Mam profil jedneho cloveka, ktoreho nemam ani ja, ani moji friends, pridaneho medzi svojimi friends. No ked kliknem na Photos, vyhodi klasicku vec:

XXX only shares some information with everyone. If you know XXX, add her as a friend or send her a message.

Da sa nejakym sposobom pozriet si fotky v albume, respektive profilove fotky tohoto cloveka ? Vidim len jednu profilovku, no urcite ma v albumoch, ci vseobecne na fb viac fotiek. Viem že kedysi boli moznosti, ale neviem ako to je teraz.

Dik
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Sajmon: Vytvorit si novy ucet, nahadzat par priatelov z jeho okolia a dufat, ze ich ma na FB a ze sa ti potom zobrazi aspon profilova fotka. Ak nemas ziadneho znameho, tak v podla nastavenia sukromia sa zobrazuju fotky, teda sa nemusi zobrazit ani len profilovka. Ak uz mas jedneho priatela, tak vidis aj profilovku, albumy..., ale je to o nastaveni.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

da sa nastavit profil tak, aby clovek ktoreho nemam v priateloch nevidel moju profilovu fotku? momentalne clovek ktory ma nema pridaneho do frendov nemoze vidiet nic (nastenka, fotky etc.) ..
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Hellboy248 napísal:da sa nastavit profil tak, aby clovek ktoreho nemam v priateloch nevidel moju profilovu fotku? momentalne clovek ktory ma nema pridaneho do frendov nemoze vidiet nic (nastenka, fotky etc.) ..
nedá, jedine zablokovať určitú osobu a nebude vidieť nič
venom2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa venom2 »

Ahojte prosim vas, neviete nahodou kde sa na FB nastavuje taka moznost, aby ma uz nikto nikdy nemohol pridat do ziadnej skupiny bez mojho potvrdenia? dakujem
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Paťko: takze mozem zablokovat osoby ktore nemam vo frend liste a nebudu vidiet profilovku hej?
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

Hellboy248 napísal:Paťko: takze mozem zablokovat osoby ktore nemam vo frend liste a nebudu vidiet profilovku hej?
Nie som Patko, ale ano.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nast. sukromia - blokovanie osob ci tam je este ine blokovanie?
Napísať odpoveď