MATERIALISTKY VS. Zlatokopky
-
qwerty-xyz
Re: MATERIALISTKY VS. Zlatokopky
aaaa hej, ale ony sa takeho chlapca aj tak drzia lebo vedia ze to nekupovanie darcekov je len docasne, taka akoby skuska ci su alebo nie su zlatokopky, plus niektore vedia tento zaujem o chlapca dokonalo predstierat . . . 
-
maciatko99
Medium Star
Poriadne sa to tú rozbehlo, za ten týždeň čo som tu nebola. Ak dobre čítam, tak najväčší problém tu má stále Qwerty-xyz, nenechal sa zahanbiť ani Janio a poriadne mu kontroval, hoci som si príspevky od Jania musela dať zobraziť z ignorovaných. Pozoruhodné čítanie, veľmi.
Neviem, prečo sa dvaja vyššie menovaní páni do mňa obuli, je to už asi ich choroba. Snažila som sa vždy odpovedať na otázky a nevyhýbať sa im, pretože aj v práci musím čeliť otvoreným otázkam a tak nemám potrebu sa snažiť vyhnúť odpovedi. Otázky, ktoré tu padali su podľa mojho vkusu písané človekom, ktorý si hneď na ne aj zodpovie a pokiaľ nie, tak je irelevantné čo napíšem, pretože si aj tak vydedukuje svoj záver bez ohľadu na moju odpoveď, o čom som sa presvedčila aj v tejto téme na niektorej z predošlých stránok tejto diskusie. Väčšina otázok, tak ako ich vypísal Hojko, sú skôr rečnícke otázky autora, ktorými si nadhadzuje na kraviny, ktoré chce vytiahnúť, napísať a chabo odargumentovať, nemá ani význam na ne odpovedať. Niekto tu aj napísal, že na ktoré otázky som neodpovedala, odpoveď na túto reakciu nebola žiadna. Ak by bola reakcia a bola by tam uvedená rozumná otázka, tak kľudne na tu zodpoviem, možno som niečo v minulosti prehliadla a nevyjadrila sa k tomu.
Qwerty-xyz, či je žena zlatokopka zistíš jednoducho. Stačí človek, ktorý ma peniaze na rozhadzovanie, je sprostý a ešte k tomu aj škaredý - ak má pri sebe peknú a inteligentnú ženu, tak je to s najväčšou pravdepodobnosťou zlatokopka. To čo píše Zuzanuska je podľa mňa vhodná voľba, treba s tým skúsiť na dlhší čas, treba menej mináť a rozhadzovať, odpustiť si darčeky, výlety, večere a potom sa uvidí. Prezraď, to je tvoj prípad alebo ide o niekoho z tvojich známych?
Neviem, prečo sa dvaja vyššie menovaní páni do mňa obuli, je to už asi ich choroba. Snažila som sa vždy odpovedať na otázky a nevyhýbať sa im, pretože aj v práci musím čeliť otvoreným otázkam a tak nemám potrebu sa snažiť vyhnúť odpovedi. Otázky, ktoré tu padali su podľa mojho vkusu písané človekom, ktorý si hneď na ne aj zodpovie a pokiaľ nie, tak je irelevantné čo napíšem, pretože si aj tak vydedukuje svoj záver bez ohľadu na moju odpoveď, o čom som sa presvedčila aj v tejto téme na niektorej z predošlých stránok tejto diskusie. Väčšina otázok, tak ako ich vypísal Hojko, sú skôr rečnícke otázky autora, ktorými si nadhadzuje na kraviny, ktoré chce vytiahnúť, napísať a chabo odargumentovať, nemá ani význam na ne odpovedať. Niekto tu aj napísal, že na ktoré otázky som neodpovedala, odpoveď na túto reakciu nebola žiadna. Ak by bola reakcia a bola by tam uvedená rozumná otázka, tak kľudne na tu zodpoviem, možno som niečo v minulosti prehliadla a nevyjadrila sa k tomu.
Qwerty-xyz, či je žena zlatokopka zistíš jednoducho. Stačí človek, ktorý ma peniaze na rozhadzovanie, je sprostý a ešte k tomu aj škaredý - ak má pri sebe peknú a inteligentnú ženu, tak je to s najväčšou pravdepodobnosťou zlatokopka. To čo píše Zuzanuska je podľa mňa vhodná voľba, treba s tým skúsiť na dlhší čas, treba menej mináť a rozhadzovať, odpustiť si darčeky, výlety, večere a potom sa uvidí. Prezraď, to je tvoj prípad alebo ide o niekoho z tvojich známych?
možno že si slabý v posteli preto ťa nechce,nie?
keď aj posteli toľko filozofuješ ako tu, tak ťa čo nevidieť ,vyhodí pred barák a môžeš ísť pod most
a môžeš ísť do klondike
keď aj posteli toľko filozofuješ ako tu, tak ťa čo nevidieť ,vyhodí pred barák a môžeš ísť pod most
a môžeš ísť do klondike
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Heker:
Vysetrenia? maciatko ty si bola uz vobec u gynekologa?
(lol qwerty
)
A v 40 tke prehlasis ze sa na decko necitis, a ze je uz aj tak neskoro a budes si uzivat prepych?
Si ozaj myslis ze chlap ti bude tolerovat to, ze budes STARA a SKAREDA a este aj bezdetna?
Mam spravit psychoanalyzu tebe?
Asi by sa ti nepacila co?
Ty proste mas svoj plan a myslis si ze ti ho nic a nikto nemoze ohrozit, pytam sa ta znova, zblaznela si sa?
A kde je problem u teba maciatko? (By zaujímalo aj mňa)
------------------------------------------------------
Ak tu je odpoveď na tieto otázky, tak ma opravte... Je skoro 3 hodín ráno a nechce sa mi čítať každý príspevok, takže tak
Mačiatko:
Prečo ma máš potom v ignoru, keď si aj tak môj príspevok prečítaš ?
Dovolím si ťa citovať:
A "obul" som sa do teba preto, pretože už viac krát som si všimol, že si odpovedala na istú časť, no to čo ti nevyhovovalo si od ignorovala
Rovnako, ako keď si sa ma v pošte pýtala na vek a po mojej odpovedi - ignóre... Veľmi zaujímavé
Zrazu som bol u tebe decko a človek, ktorý by sa o tvoje nároky nevedel postarať... (Tuna sme si všetci rovný, sme jednotky a nuly, bezohľadu na vek.. Nemyslí si, že ak si dospelá, máš viac rokov a ja neviem čo auto... Tak si niečo viac, ako ja
) Mňa učili, že slušnosť káže odpovedať... Ty máš asi iné priority...
Inak asi sa ti páčim, keďže ak ti dám pokoj, tak mi príde od teba správa:
Takže milá Evka, prosím nevrav, že sa ja do teba obúvam
(Správy sú už staré, ale podstatu to vystihuje...)
// Jop našiel som niečo aktuálne: Klik
Priznaj, že si rovnaká ako ja, a že tiež si rada kopneš, ak môžeš
A pre ostatných, nie len ja mám na ňu taký názor... Klik
Nemyslíš, že je čas zakopať vojnovú sekeru ?
Hojko:
Na záver by som sa ti chcel poďakovať, že si vypísal všetky qwertyho otázky
Dlho som sa smial na bode 25.
"25. ja ako chlap, by som NIKDY --- vidis to slovo?"
Ak mi chce ešte niekto niečo na túto tému niečo povedať, tak ICQ, alebo E-mail tu som skončil...
Peace
Vysetrenia? maciatko ty si bola uz vobec u gynekologa?
A v 40 tke prehlasis ze sa na decko necitis, a ze je uz aj tak neskoro a budes si uzivat prepych?
Si ozaj myslis ze chlap ti bude tolerovat to, ze budes STARA a SKAREDA a este aj bezdetna?
Mam spravit psychoanalyzu tebe?
Asi by sa ti nepacila co?
Ty proste mas svoj plan a myslis si ze ti ho nic a nikto nemoze ohrozit, pytam sa ta znova, zblaznela si sa?
A kde je problem u teba maciatko? (By zaujímalo aj mňa)
------------------------------------------------------
Ak tu je odpoveď na tieto otázky, tak ma opravte... Je skoro 3 hodín ráno a nechce sa mi čítať každý príspevok, takže tak
Mačiatko:
Prečo ma máš potom v ignoru, keď si aj tak môj príspevok prečítaš ?
Dovolím si ťa citovať:
Je veľmi zaujímavé, že si si to paradoxne tiež domyslela..."tak je irelevantné čo napíšem, pretože si aj tak vydedukuje svoj záver bez ohľadu na moju odpoveď"
A "obul" som sa do teba preto, pretože už viac krát som si všimol, že si odpovedala na istú časť, no to čo ti nevyhovovalo si od ignorovala
Rovnako, ako keď si sa ma v pošte pýtala na vek a po mojej odpovedi - ignóre... Veľmi zaujímavé
No čo ty, dlho si do mňa nezabŕdol, čo si na mňa zabudol?
Takže milá Evka, prosím nevrav, že sa ja do teba obúvam
(Správy sú už staré, ale podstatu to vystihuje...)
// Jop našiel som niečo aktuálne: Klik
Priznaj, že si rovnaká ako ja, a že tiež si rada kopneš, ak môžeš
A pre ostatných, nie len ja mám na ňu taký názor... Klik
Nemyslíš, že je čas zakopať vojnovú sekeru ?
Hojko:
Na záver by som sa ti chcel poďakovať, že si vypísal všetky qwertyho otázky
"25. ja ako chlap, by som NIKDY --- vidis to slovo?"
Ak mi chce ešte niekto niečo na túto tému niečo povedať, tak ICQ, alebo E-mail tu som skončil...
Peace
prečo niekto tu prepiera svoje špinavé prádlo,
alebo tu žije svoj život
ktovie či je to vôbec pravda čo pise?

alebo tu žije svoj život
ktovie či je to vôbec pravda čo pise?
niektorym sa naozaj cudujem ktory sa vyjadruju k ludom ktory sedia za pc a sem-tam sa otocia a vytlacia vyrazku ktoru maju na ksichte. Jedina ich skusenost je ta internetova...KAZDY normalny chlapec/dievca si najde svojho partnera a nepozera na peniaze, zeny ktore na peniaze pozeraju jednoducho s citami maju problem.
Ale zboznujem ako niekto s komplexami zacne na forach rozoberat takuto temu. Spokojny clovek by takuto temu nezakladal...
Ale zboznujem ako niekto s komplexami zacne na forach rozoberat takuto temu. Spokojny clovek by takuto temu nezakladal...
-
maciatko99
Medium Star
Kto vie čo sú ta za fotky, možno je to fotomontáž, možno je to fotené pre kalendár do domovu dôchodcov, možno je to skutočne láska. Na druhej foty ma slečna poriadne silikóny, asi jej postarší priateľ do nej investoval - lepšia investícia ako do zlata, xi. Kedysi som čítala niekde článok s podobným textom ako vystihujú tieto fotky, bolo to niečo v zmysle - taká pekná s takým škaredým.
-
javatar
Hardcore addict
rozhodne je tam laska - aspon k peniazom urcite 
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
javatar, ale kdeze! Ona ho uprimne miluje a zomrie v ten den, ked on pojde pod kytky.