Nedôveryhodné internetové obchody, podvodníci, scam, krádež
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nedoveryhodne internetove obchody
Ja som kupoval sluchadla z qcomp a bez problemov.
Ako už bolo spomínané, sme nová firma a dá sa povedať, že aj prvá na Slovenku, ktorá s takýmto predajom prišla. Neinvestujeme zbytočne do reklamy a z toho dôvodu o nás na internete nie je veľa informácii.Muffi napísal:To je síce pekné, ale ja tu mám stále iba internetový obchod s pre mňa podozrivo vyzerajúcimi cenami a odporúčanie od usera s dvoma príspevkami a dnešným dátumom registrácie![]()
Rovnako ako pri tom prvom, ani o http://www.gamersky.eu som nenašiel v podstate nič (ide mi najmä o vyjadrenia zákazníkov). A to ma nepresvedčí o tom, že kúpa tovaru v takomto obchode nebude investícia za figu borovú.
Ruku na srdce, koľkí z vás píšu hodnotenia pri nákupe cez internet? Väčšina spokojných zákazníkov tak neurobí. Nemá asi význam písať, že nemusíte mať obavy. Na to, či ide o podvod, si každý musí spraviť vlastný názor. V našom záujme je priniesť na Slovensko niečo nové a ponúknuť ľudom nakúp hier za prijateľné ceny.
Predávame rovnaké produkty ako každý iný obchod na Slovensku s tým rozdielom, že nedostanete DVD v krabici ale produkt zasielame na váš e-mail. Z toho dôvodu môžeme ponúknuť lepšie ceny.
Nás sortiment nie je veľmi rozsiahly, nakoľko je zameraný hlavne na hry, ktoré podporujú digitálnu distribúciu a sťahovanie priamo od vydavateľa na základe aktivačného kľúča. Jedná sa o kľúče pre hry aktivované a sťahované cez Origin, Steam, battle-net, trionworlds.com.
Kľúč, pokiaľ je skladom, je posielaný do niekoľko minút po uhradení na váš e-mail.
Platiť môžete poštovou poukážkou, bankovým prevodom, cez paypal a po novom pripravujeme platbu platobnou kartou (VISA, VISA Electron, Eurocard/MasterCard, Maestro, ZBK) - túto možnosť zabezpečuje GP WebPay cez ČSOB. Tu treba podotknúť, že zriadenie takejto služby v ČSOB musí byť schválené GP WebPay (samozrejme aj bankou), pričom je obchodník preverovaný, aby nedošlo k zneužitiu !!!
Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, môžete nám napísať na [email protected] alebo aj sem cez súkromnú správu.
Tím gamersky.sk
QCOMP su v poriadku. sem tam im to trva dlhsie nez garantuju ale pride to su to dobri chlapci.
-
guess.whoo
Redeemer
ja mam tiez s qcompom len dobre skusenosti
Pre chvíľou som si kúpil u gamersky.sk BF 3 a už ho sťahujem cez Origin. Platil som cez paypal a kľúč na stiahnutie som mal na e-maily o 10 minút. Takže môžem odporučiť u nich nakupovať.
-
Outsider
Star
Presne na tento obchod som sa chcel spytat lebo tam je BF 3 skoro zadarmo. Vidim, iba pozitivne recenzie, co ma potesilo.skuki napísal:Pre chvíľou som si kúpil u gamersky.sk BF 3 a už ho sťahujem cez Origin. Platil som cez paypal a kľúč na stiahnutie som mal na e-maily o 10 minút. Takže môžem odporučiť u nich nakupovať.
pozor na obchod TALKIVE. nalákajú vás na nízke ceny ale budete sklamaní prístupom, dodávkou, kvalitou...
tomuto obchodú vládne laxnosť a arogancia k zákazníkovi...
ceny navyšujú ako sa im páči. ak ste druhý zákazník pre ten istý produkt (napr. TV) cena sa hneď zvýši o viac ako 100- eur. majú avádzajúce informácie o dodávke tovaru. naskladnený a preskúšaný produkt, ktorý sľúbili dodať do konca týždňa nakoniec prehlásili za vypredaný. keď sa chcete informovať nedvíhajú telefóny. nekorektní, ruky preč a kupovať inde.
od TALKIVE neočakávajte nič okrem sklamania
tomuto obchodú vládne laxnosť a arogancia k zákazníkovi...
ceny navyšujú ako sa im páči. ak ste druhý zákazník pre ten istý produkt (napr. TV) cena sa hneď zvýši o viac ako 100- eur. majú avádzajúce informácie o dodávke tovaru. naskladnený a preskúšaný produkt, ktorý sľúbili dodať do konca týždňa nakoniec prehlásili za vypredaný. keď sa chcete informovať nedvíhajú telefóny. nekorektní, ruky preč a kupovať inde.
od TALKIVE neočakávajte nič okrem sklamania
TALKIVE presne tak, mam s nimi tiez taketo podobne skusenosti. su na prd.
Nesuhlasim. Ja mam zas vyborne skusenosti s nimi. Super pristup k zakaznikovi, nieco nemali skladom, objednali pre mna, termin aj cenu dodrzali. Aj som uz reklamoval vsetko v poriadku a velmi rychlo. Ceny su nizke a ani raz som nemal negativnu skusenost s tymto obchodom. Mozem jedine TALKIVE odporucat!
-
R@mon
Medium Expert
Z talkive.sk som nakupoval niekolkokrat na osobny odber a bol to vyborny obchod, vedeli dodat takmer vsetko za velmi vyhodne ceny, najma drahsiu elektroniku, avsak posledne dva tyzdne mi tam vysi objednavka, ktoru mali mat skladom a neviem sa dovolat, maju vypnute telefony, na mail ziadne reakcie, preto Vas chcem vyzvat na vyssiu opatrnost. Ak niekto viete co sa deje, napiste 
Do vianoc mi to nedoda uz nikto :X Je tu niekto kto dava znamym zlavu v electroworlde?
Do vianoc mi to nedoda uz nikto :X Je tu niekto kto dava znamym zlavu v electroworlde?
-
xH4wK
Talkive su v pohode, teraz sa blizia vianoce, kopa obchodov ma predlzenu dobu dodania aj cez tyzden.. aj velke obchody ako alza nestihaju 
mate niekto skusenost s bezvasport.sk ?
-
aruN
Professional
www.progamingshop.sk
Objednal som si u nich hru 13. decembra, pri ktorej mali napísané, že dodanie je do 5 dní a pod tým rovno aj garanciu, že príde do vianoc. Bol som uistený, že hra bude na sklade 19. decembra, tak som čakal, nikto nepísal nič, až zrazu 23. decembra ráno som si pozrel stav hry na stránke, garancia bola preč a v maile ma čakal nepríjemný odkaz, že hra bude na sklade 2. januára. Dovtedy ešte upravili dostupnosť znova na 5 dní. Dnes 4. januára je už pri hre "na objednávku" , tak si hovorím, že paradoxne obchod pre profesionálov má na starosti skupina neprofesionálnych pracovníkov, čo si nevie na stránke ani len gramatické chyby opraviť. Absolútne som nedostal o svojej objednávke žiadne info a hru som si mohol zakúpiť ešte pred vianocami, keby som vedel, ako sa to bude vyvíjať.
Objednal som si u nich hru 13. decembra, pri ktorej mali napísané, že dodanie je do 5 dní a pod tým rovno aj garanciu, že príde do vianoc. Bol som uistený, že hra bude na sklade 19. decembra, tak som čakal, nikto nepísal nič, až zrazu 23. decembra ráno som si pozrel stav hry na stránke, garancia bola preč a v maile ma čakal nepríjemný odkaz, že hra bude na sklade 2. januára. Dovtedy ešte upravili dostupnosť znova na 5 dní. Dnes 4. januára je už pri hre "na objednávku" , tak si hovorím, že paradoxne obchod pre profesionálov má na starosti skupina neprofesionálnych pracovníkov, čo si nevie na stránke ani len gramatické chyby opraviť. Absolútne som nedostal o svojej objednávke žiadne info a hru som si mohol zakúpiť ešte pred vianocami, keby som vedel, ako sa to bude vyvíjať.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
toto sa stalo aj mne s SC: Conviction. to nieje chyba obchodu, dodávateľ im hru nedodal.
-
hojko
Site Admin
aruN: Mal si odstupit od svojej objednavky a objednat to inde 
-
yoggy
http://www.yeti-elektro.sk/ ma niekto s nimi skúsenosti? majú tam lacné HDD
Dnes je tazke sa vyjadrovat na adresu XYZ unknown eshopov, ktore si zalozi ktokolvek so zivnostou, zavesi na sklady velkoobchodu a s ultranizkymi marzami dodrbava trh. Dodrbava v tom zmysle, ze kvalitni predajcovia maju problem vyzit z dovodu konkurencieschopnosti, zatial co takymto eshopom staci 1% zisku ako akysi bocny prijem, s ktorym maju minimum starosti - pokial nezistia, ze sa im mnozia reklamacie, alebo su na servisnych ukonoch stratovi, kedykolvek svoju prevadzku ukoncia - co je pruser najma pre toho, kto chce reklamovat nieco, co nema svoj autorizovany servis.
Moj nazor - pokial su neznami - tak jedine na platbu pri preberani s tym, ze nekupuj nieco, co nema svoj vlastny zarucny servis.
Moj nazor - pokial su neznami - tak jedine na platbu pri preberani s tym, ze nekupuj nieco, co nema svoj vlastny zarucny servis.
-
Thommas
Addict
Re: Nedvôveryhodné internetové obchody, podvodníci, scam, kr
www.agem.sk
Začínam ich mať plné zuby. Poškodený router - vnútro má skrat. Prvýkrát zadaná reklamácia, o 29 dní router doma s vymeneným adaptérom, pritom závada bola jasne napísaná. Druhýkrát poslaný späť, pripísaná závada ako retardovi polopatisticky na papieri, čo pravdaže stratia. Serie ma to, že sa hrajkajú s 20€ routerom a rovno nepošlú nový
Budúci nákup už lepšie zvážim.
Začínam ich mať plné zuby. Poškodený router - vnútro má skrat. Prvýkrát zadaná reklamácia, o 29 dní router doma s vymeneným adaptérom, pritom závada bola jasne napísaná. Druhýkrát poslaný späť, pripísaná závada ako retardovi polopatisticky na papieri, čo pravdaže stratia. Serie ma to, že sa hrajkajú s 20€ routerom a rovno nepošlú nový
Re: Nedvôveryhodné internetové obchody, podvodníci, scam, kr
http://www.phonestore.sk/
mate niekto skusenost?
deklaruju ze telefony su uplne nove, no tie ceny su na neuverenie
mate niekto skusenost?
deklaruju ze telefony su uplne nove, no tie ceny su na neuverenie