Mozu byt baba a chlap kamarati?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Re: Mozu byt baba a chlap kamarati?

Príspevok od používateľa danodrevo »

Forsaken je možné mať kamarátky. Mám ich dosť aj bez toho aby som mal frajerku. Fyzicky vyzerajú niektoré dobre, niektoré nie a dokážem sa s nimi baviť aj bez toho aby som mal chuť ich pretiahnuť. Každá z nich má nejaké veľké ALE, ktoré mi bráni v tom aby z toho bolo nieČo viac, tým pádom ostávjú v nejakej friend zóne. Každou snahou o vzťah by som o tú-ktoú kamarátu priŠiel čo by nebolo najlepšie nakoľko si ich vážim ako ľudí. Preferujem náhodné známosti, jendodňovky atď.. Celkovo vzťah je pre mňa momentálne niečo, čo nepotrebujem, tým pádom som schopný mať aj kamarátky. To, že ty to nedokažeš a máš chuť na vzťah s hocijakou ženou, ktorá vyzerá dobre, je neuraz sa dosť úbohé. Stavať na tkaom kritériu :)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Kamarátstvo/priateľstvo existovať môže, ale je to ojedinelý jav. U mňa nikdy nevydržal dlhodobo, max. rok, potom prišiel útlm. Mám menšinové záujmy, hodnoty a názory, ktoré ženy temer nezdieľajú.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

Racius napísal:Mám menšinové záujmy, hodnoty a názory, ktoré ženy temer nezdieľajú.
[sem vložte vaše obľúbené meme na tému "forever alone"]
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

tak napriklad ja mam strasne vela kamaratiek, a toto leto som bol na 2-3 chatach kde boli takmer same baby... nikdy som nemal problem byt s babou len kamarat. A to netvrdim ze medzi nami k nicomu nedoslo... parkrat sa mi s najlepsou kamaratkou podarilo, ale nikdy to neprerastlo do niecoho viac,ani z mojej strany a z jej strany uz duplom nie. momentalne mam frajerku, aj ona ma frajera, a stale sme velmi dobri kamarati, aj spolocne akcie a tak...
cize moj nazor, da sa byt s babou kamarat, a da sa byt s babou aj kamarat s vysadami :D a nemusi to byt nic vazne.
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Ja sa viem kamaratit len s chlapcami, ktori ma nejako nepritahuju.A to len preto,ze pri tych,co by sa mi aj pacili,stydlivo klopim zrak :lol:
A iste to bude aj u inych dievcat a preto troskotaju navrhy ich kamaratov zacat si nieco viac.
A Forsakenov problem ste uz vyriesili...on si hlada priatelku....aj ja ked som sama,tak si skusam predstavovat svojich kamaratov ako potencionalnych partnerov,......ale je to kravina :lol:
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

Ja nemám nejak kamarátky, čo ma aj dosť mrzí, pretože mi do výraznej miery chýbajú interakcie s opačným pohlavím..proste len tak, raz za čas sa stretnúť so ženou..porozprávať sa s ňou..stráviť nejaký voľný čas..zabaviť sa..proste..u mňa je akési citové vákuum čo sa týka kontaktu so ženami...čo ma značne deprimuje.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

a kde je problem? zijes vo vaznici? na intraku technickej skoly? co tak oddaluje zeny od teba?
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

moja aktuálna situácia je taká, že sa nemôžem kamarátiť s babou, ku ktorej niečo cítim lebo ma to úplne zožiera ... radšej som jej povedal nech mi dá pokoj :smt017
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Paťko.. obdivujem Ťa.. že si to dokázal povedať. Ja tiež sa teraz kamarátim s jednou, do ktorej som po uši buchnutý a ona ma pritom berie iba ako dobrého kamaráta. A najhoršie je, že viem, že má iného ku ktorému asi cíti niečo viac ako kamarátstvo.. bo vzhľadom na to, že mi rozpráva úplne všetko, o všetkých jej známostiach, kamarátoch, o ňom mi ešte nepovedala vôbec nič a pritom si takmer denne telefonujú, smskujú, navštevuje ju... jeho auto vidím pred jej panelákom pomaly častejšie ako svoje. Toľkokrát som sa chystal jej povedať zbohom.. ale asi som strašný slaboch.. pretože keď jej len niečo naznačím, hneď jej vyhrknú slzy do očí, že ma nechce stratiť.. a ja v tej chvíli som úplne namäkko. Dva-tri dni je ako vymenená, ale hneď nato sa všetko vráti do starých koľají... som zvedavý, ako dlho to ešte takto potiahnem...

Chlap so ženou sa môžu tváriť, že sú iba kamaráti, ale stále jeden z nich bude k tomu druhému cítiť niečo viac... a je už len na ňom, ako dlho sa vydrží takto trápiť.

btw.. tu myslím kamarátstvo, že sa muž so ženou stretáva takmer denne.. nie raz za štvrťrok!
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

nie je to trapenie sa ked si v hlave spravne "nastavis priority procesov" :)
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Ja zažívam niečo podobné,ale povedal som si že nič z toho nebude tak sa snažím na to nemyslieť :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja by som to napríklad nedokázal
Dante Flyshit
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Dante Flyshit »

Forsaken napísal:Klasicka otazka, mozno aj uz riesena tu volakde...

nejde mi do hlavy ako mozu byt dievca a chlapec kamarati :D

z mojho pohladu - ak sa mi paci fyzicky dievca neviem si predstavit, ten pocit ze z toho nic nebude...
ak sa mi nepaci fyzicky, tak staci "cau ako sa mas",a tym skonci den s tymto dievcatom...

som divny? vysvetlite mi to :lol:
Máš ešte jednu možnosť. Aj keď vyzerá dobre, hľadaj na nej nedostatky pre ktoré by si ju nechcel a potom to ľahšie predýchaš :D. Znie to trochu divne, ale nerobím si srandu :wink:.
PiLLi04
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PiLLi04 »

Z vlastnej skúsenosti možem povedať že kamaratiť chalan so ženou sa môže len za určitych okolností, t.j. ak jeden druheho nijako nepriťahuju a berú sa skôr ako brat a sestra a nie ako potencionálni partneri.

Mam páru kamarátiek a s jednou sa v minulosti dosť zamotalo keď sme boli spolu na lyžovačke.. odvtedy to bolo jasne že už to neje ako predtým, lenže ona sa začala báť že keď začneme niečo viac tak ma neskôr stratí a to nechce.. takže z toho bola nešťastna a vlastne nevedela čo chce a ja som sa trapil dvojnasobne.. teraz už prešli nejake tie 2 roky, ona ma šraca (keď si ho našla dosť ma to vzalo) a už asi rok sme sa nevideli.. len píšeme po nete. Nejako sa nevolame vonku - ona preto, aby som sa do toho nevratil znova a ja preto, lebo nejako nemam chuť ju vidieť a ani nwm o čom by som sa s ňou rozpraval.. takže aj takto možu skončiť priateľstva, ktoré vyzeraju na do konca života :) ale zas mam aj kamaratky ktore ma nijako nepriťahuju a neviem si s nimi predstaviť vzťah, chodim s nimi von len tak pokecať.. napr. niekedy sa hodi poznať nazory opačneho pohlavia na určite veci ;)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

kebyze sa dozviem ze frajerka by mala nejakeho dobreho kamarata ktory by ju sem tam na akcii vytr*kal, ze ako normalka, ako tu niektori pisu ze tr*kaju s kamoskami tak reku mat moznost tak chlapec mi robi terc (bez toho aby o tom vedel)

jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

qwerty-xyz napísal:...
poculi sme slovo Qwertyho, tema sa da povazovat za vyriesenu :roll:
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

qwerty-xyz napísal:kebyze sa dozviem ze frajerka by mala nejakeho dobreho kamarata ktory by ju sem tam na akcii vytr*kal, ze ako normalka, ako tu niektori pisu ze tr*kaju s kamoskami tak reku mat moznost tak chlapec mi robi terc (bez toho aby o tom vedel)
Nie su tieto prispevky o laske a citoch jednej osoby k tej druhej, ktora to neopatuje a ani o tom nevie? Lebo ako dobre chapem tvojej myslienke, tak ty si tu opisal normalny priklad podvadzania: vztah muza a zeny + sexualne kamaratstvo zeny a tretej osoby. Zda sa mi ze si vobec nepochopil temu.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ja som temu pochopil, len som si chcel dakde vyvesit odkaz na video na dalekonosnu odstrelovacku, a musim k tomu napisat aj nejaku omacku aby to nevyznelo moc stupidne . . .. :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vsetko co napises, vyzvnieva stupidne ;)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Forsaken napísal:Klasicka otazka, mozno aj uz riesena tu volakde...

nejde mi do hlavy ako mozu byt dievca a chlapec kamarati :D

z mojho pohladu - ak sa mi paci fyzicky dievca neviem si predstavit, ten pocit ze z toho nic nebude...
ak sa mi nepaci fyzicky, tak staci "cau ako sa mas",a tym skonci den s tymto dievcatom...

som divny? vysvetlite mi to :lol:

- ja mam dost podobny nazor, mam sice aj nejake kamosky s ktorymi nic blizsie nemam,
ale su to vsetko vlastne kolegyne z prace a preto je obojstranne vyhodne si udrzovat dobre
vztahy. Nebudem predsa travit cas zo zenskou co so mno nechce sex, to robia len bu*ny.
Volny cas si vyhradzujem pre svoju priatelku na ktorej mi zalezi. Dlhe roky som si napriklad vedel iba tazko predstavit kamaratstvo medzi chlapom a zenou, ale dnes ked som uz starsi :D to uz
vidim uz celkom realne. Ina vec je, ze casu ma clovek stale menej a dobre si rozmysli komu ho chce
venovat.

brm
hm, a nenapadlo Ta niekedy ze Ta mozno tak trochu vyuziva?

qwerty-xyz

niektore prispevky nemas uplne zle, ale chcel by som Ti v dobrom poradit, skus
sa nad nimi aj trochu zamysliet predtym ako stlacis odoslat. :wink:
Napísať odpoveď