Stane sa.
BattleField 3
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: BattleField 3
ahaaaaaaaaaaa, ja som klikal vzdy na to vpravo :DDDD epic fail

mam taky pocit ze to pada castejsie a castejsie. teraz ma jednoducho kicklo pri rotacii map. a to predtym mne nerobilo. aspon ze ulozilo postup.
Tak tu to mate: http://www.gamefront.com/files/20947937/98.wmv
Na klavesnici a myske. Ziadna slava mohol som castejsie pouzivat gulomet no niektore momenty boli pekne.
Na klavesnici a myske. Ziadna slava mohol som castejsie pouzivat gulomet no niektore momenty boli pekne.
-
lekoklatik
VIP
Niekde som čítal že chalani (DICE) odporúčajú firefox a chrome.stuka napísal:inac aky prehliadac pouzivate pre battlelog? Mne na opere stale vypisuje:
Your web browser is not fully supported, soldier!
You will be able to look around and talk to your friends, but not join their game.
vsetky updates ktore mi dalo som nainstaloval...
//tak takto teda http://www.egmnow.com/articles/news/dic ... -browsers/
Jo chrome pozuivam..Tuto hlasku mi vyhadzovalo aj na Opere a Safari...
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja pouzivam tiez chrome a v pohode bez chyb. Ale to s padanim sa deje uz aj mne. Kedysi mi to nepadalo a vcera a dnes ma kiklo uz asi 7 krat. Mne robilo akurat to ze mi prestal pracovat BF3 pri zapinani.
Jo no to sa stane ze si clovek nevsimne ked to tlacidlo dali tak nevyrazne.
To video yi mohol dat na youtube. Nechce sa mi ho stahovat.
Jo no to sa stane ze si clovek nevsimne ked to tlacidlo dali tak nevyrazne.
To video yi mohol dat na youtube. Nechce sa mi ho stahovat.
-
Daggertail
Light Professional
dneska som hral caspian border a chcel som ist so snipou do tej vysokej veze a co nevidim? oni zrusili rebrik v nej, cize sa neda dostat hore inak nez vrtulnikom, mozno stihackou
, akoze nechapem preco to zrusili, sak to bolo jedine dobre miesto pre snipu na mape, nieco ako tie zeriavy na operation firestorm
tak v kratkosti pre vsetkychhojko napísal:Normalne som frustrovany celou hrou. Clovek hra pol hodinu a zrazu ho z nicoho nic odpoji zo servera. PB je pritom aktualny, takze v tom problem nebude, rovnako ako nebude problem v internete. Nechapem preco nedali prezeranie serverov priamo do hry, ale robi sa to retardovanym sposobom cez prehliadac. Dnes som sa chcel pripojit na server, dve minuty zaseknuta cierna obrazovka pri spustani BF, tak som to musel vypnut cez CTRL+ALT+DEL. Ked som sa pripojil na iny server, tak vsetko v pohode.
Edit: Najnovsie neukazuje ping pri serveroch
- klanmate mal pobodny problem, pri kadzom cca druhom toceni mapy mu hra padala, ty co maju grafiky asus a nejaky asus osd software mali by ho vypnut - ten to sposobuje
- squady sa daju v pohode vytvarat, len stym ze SQ musia zalozit dvaja a to tym ze sa spolocne pripoja do jedneho sucasne (leave squad, click na volny, pak join dolu)
-momentalne uz je je von update pre servery ktory odstranoval padanie kvoli PB, problem bol na serveroch
- to ze vam neukazuje pingy na battlelogu moze mat niekolko pricin - firewal, antivir, pripadne webstit atd, treba nastavit vynimku pre battlelog
Jediny problem ktory som ja mal a mam ze pri prvom spusteny hra padne, potom je uz vsetko ok...
-
Michaelo
Hardcore addict
Ked mam Grafiku, Maticnu a DVD romku od Aušusu? 
// Tie DogTagy aj ked zoberies inym tak ich nemozes pouzit
// Tie DogTagy aj ked zoberies inym tak ich nemozes pouzit
dnes mi prisiel mail od pgs kde boli tri kody na warfarepack a vsetko co k limitke patri, bez toho aby som tam co i len jediny krat zavolal, inac v postate si o nic neprisiel, 10 dogtagov, ktore som dostal uz som pozbieral od typkov v bojiH@wk napísal:Pisal som im za poslednych par dni uz asi 5 mailov, kody nikde, telefon nedvihaju.
U mna PGS uz definitivne skoncilo, nikdy v zivote si tam uz nic neobjednam
-
xH4wK
Hej hej uz dosli ... inak niektore veci sa nedaju unlocknut.. co som pocul tak napriklad Spec kit sa neda aj nejake zbrane.
-
Daggertail
Light Professional
no neviem, kde si pozrem ten specact kit ale ostatne mi idu
special dogtagy tam mam a tie zbrane tiez
inak teraz som si pisal s jednym cechom ,ktory to ma z xzone, ten to aktivoval hned kedze to mal na papieriku v krabicke ale tie dogtagy ani zbrane nema :DDD nejaky fail
-
pegasusss
Light Professional
pls hodte si ma do frendov diks
nick : pegasuss665
nick : pegasuss665
-
freax_xo
Zablokovaný
Môžem to mrdat, stále nič nedošlo :X
-
MichalkoOo
Zablokovaný
čítal som že neukazujúci ping bude opravený v patchy..
-
DeJF
Addict
...to nepatrí k limitke. Limitka obsahuje len Back to karkand. Physical warfarepack, dogtagy a specact sú pre-order bonusy.mystique napísal:dnes mi prisiel mail od pgs kde boli tri kody na warfarepack a vsetko co k limitke patri..
Hra mi šlapala v pohode, až kým neprišla misia "Comrades (súdruhovia)". Je to misia, ktorá začína v aute, v ktorom idete do budovy ukradnúť kufrík s jadrovými zbraňami. V tom aute sa mi už videlo niečo divné, až neskôr som po zhliadnutí "walkthrough" videí na YT zistil, že na sedadle spolujazdca vpredu má sedieť ešte jeden človek. Mne sa v hre ten človek vôbec neukázal, proste na sedadle spolujazdca nikto nesedí. Hral som to teda iba s tým jedným a dalo sa dostať po velkú halu, v ktorej som vystrielal pár nepriatelov a potom som mal ísť schodami na 2. poschodie, no ten jeden spoluhráč ostal stáť v tej hale pred dverami a nechce ísť ďalej - zrejme čaká, kým príde aj ten ďalší spoluhráč, ktorý sa však na začiatku vôbec neukázal.
V hre som sa teda zasekol, nedá sa ísť ďalej, nedá sa preskočiť misu, proste nič... Skúšal som hrať celú misiu od začiatku, vymazal som zo zložky to "TM", skúšal som znížiť úroveň grafiky a rozlíšenie, no nič nepomohlo...
Stretol sa niekto tiež s takouto chybou, alebo, vedel by niekto, ako ju vyriešiť?
V hre som sa teda zasekol, nedá sa ísť ďalej, nedá sa preskočiť misu, proste nič... Skúšal som hrať celú misiu od začiatku, vymazal som zo zložky to "TM", skúšal som znížiť úroveň grafiky a rozlíšenie, no nič nepomohlo...
Stretol sa niekto tiež s takouto chybou, alebo, vedel by niekto, ako ju vyriešiť?
zrusili to asi pre totoDaggertail napísal:dneska som hral caspian border a chcel som ist so snipou do tej vysokej veze a co nevidim? oni zrusili rebrik v nej, cize sa neda dostat hore inak nez vrtulnikom, mozno stihackou, akoze nechapem preco to zrusili, sak to bolo jedine dobre miesto pre snipu na mape, nieco ako tie zeriavy na operation firestorm
-
Michaelo
Hardcore addict
Nemas jedno? Sak tak ci tak sa tam dostanes vrtulnikom a ostatni sa na teba uz len spawnuju.
Takze tam dojdu 4ria (2 teamy po dvoch) a dalsi 4ria sa len spawnu
Nemuseli to rusit. Na viacerych mapach som nasiel zrusene rebriky.
Takze tam dojdu 4ria (2 teamy po dvoch) a dalsi 4ria sa len spawnu