Stretko
Re: STRETKO
Tak keď ste sa dohodli na strede a vyhovuje to všetkým, tak to tak nechajte. Však kvôli mne nemusíte meniť ten termín 
Nitra tak ako teda ??? 
ak sa nas nebude Pilifo hnevat, tak radsej stredu...
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
som za 
Ok. V stredu o 13:00 - s Jakubom sa poznáme, takže si dohodneme nejaké poznávacie znamenie s vami ostatnými. Napríklad my budeme mať čierne tričká a vy budete mať v ľavej ruke karfiol 
Ja tam budem asi prvá , keďže to mám hneď zo školy... a poznávacie znamenie ? fúúú , nebude ťažké sa nájsť
ak by niekto chcel ešte prísť a nevie kam ...
http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... nfo&ref=ts streda o 13:00
ak by niekto chcel ešte prísť a nevie kam ...
http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... nfo&ref=ts streda o 13:00
Mne príde vlak do NR okolo 12:05, takže okolo pol tam môžem byť keď bude treba obsadiť stôl a podobne - cez obed tam býva najviac ľudí...
s Danom budeme spoznatelni - on je odo mna asi o polmetra vyssi, takze taku kombinaciu ludi nikto len tak neprehliadne 
Moje poznávacie znamenie: pásiková bunda čierno-šedo-bielo tyrkysová 
-
hojko
Site Admin
kafiatko: To je uz davno z mody prec 
-
Suffel
Guru
deti zlate co nekricite
aj som na vas skoro zabudol.. ale nebojte sa priidem.. poznavacie znamenie?
bielo-oranzovo-seda vetrovka a cierne rifle.. tak hadam vas niekde najdem..
Ospravedlňujem sa, ale ja nedorazím nakoľko nám zrušili školu a musel by som sa motať vyše 2 hodiny iba kvôli tomu. Snáď nabudúce 
znamenia: maly, okuliarnaty, cierna bunda, derave rifle, cigareta
-
johny541
King
Možno trochu skoro, ale nechcete spraviť nejaký SPOLOČNÝ PREDVIANOČNÝ HOJKO ZRAZ? Niekde na strednom slovensku (možno chata), aby bol kompromis pre východ a západ.
Píšem už teraz, aby sme s tým keď tak rátali, rezervovali niečo. Alebo nech sa aspoň vyjadria tí, ktorí by boli za
Píšem už teraz, aby sme s tým keď tak rátali, rezervovali niečo. Alebo nech sa aspoň vyjadria tí, ktorí by boli za
Hojko chata? Tak to znie nezvycajne vyborne, ak by sa na 100% nasli ludia tak by som na strednom slovensku aj nieco mohol vybavit.
-
javatar
Hardcore addict
Problemom je ze potrebujes aspon 10 ludi a to zosynchronizovat je dost problem. Za seba hlasim ochotu ale este netusim co so mnou kedy bude. Skus vytvorit nieco cez toto a uvidis ako sa ti ludia poprihlasuju.
-
Soviet
Darca
Zalezi velmi vela na datume. Inak som za chatu
A 10ludi nieje podmienkou. Mi ked robime chatovacky, tak niekedy sa nazbierame 5ti a zabavy viac ako pri vela ludoch..Staci aj daka mensia chata.
-
johny541
King
Tak tak
Myslím si osobne, že my z KE by sme sa vedeli pozbierať do jedného auta. Niečo tak týždeň pred Vianocami? Alebo využijeme to, čo tu postol javatar. Ale pokiaľ by to bola chata, tak nech je kosa aká chce, ja chcem grilovať aspoň niekde pod strechou
Pokiaľ vie niekto o nejakej chate, tak sem s ňou.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
17.11. Šala a blizke okolie ... po jednani a prac. veceri velmi rad vybehnem s niekym na jedno, dve, tri a kofolu
... tak sa vynadrite niekto ... inu aj blizke okoli, na(s)prosto urcite budem autom ...
// inak chata ? to uz sa tu par krat riesilo mam taky pocit a nikdy to nedopadlo ... ale nebranil by som sa, byt to v nejakom dobrom termine (co nieje priznam sa - ziadny
) ...
// inak chata ? to uz sa tu par krat riesilo mam taky pocit a nikdy to nedopadlo ... ale nebranil by som sa, byt to v nejakom dobrom termine (co nieje priznam sa - ziadny
Zimné chatovačky sú najlepšie
Mám jednu chatu v okolí Bardejova no to bude pre väčšinu asi dosť od ruky.