STEAM - diskusia / problemy / otazky
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
prečo sakra nieje weekend deal? 
Tak to nech da radsej kazdemu 30$ do steam penazenky, pretoze Portal 2 mam a Dotu nechcem
-
Thief211
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
je len su hry ktore niesu podporovane na slovensku preto ti to neukazuje, musis si to vzdy pozret cezMichalkoOo napísal:prečo sakra nieje weekend deal?
http://store.steampowered.com/?cc=us
-
Sphinx
Addict
STEAM - diskusia / problemy / otazky
Ak mas pouzite len cisla a pismena heslo sa da prelomit do 5 min. Ale ak aj znak z ascii tak to neprelomiaxixo22 napísal:moje 22-miestne heslo kym prelomia.... takze zatial nemenim aj tak mam zapnuty guard tak mi pride mail ak by sa daco dialo
Nakoniec sa asi Portal 2 a Dota 2 rozdavat nebude: http://i.imgur.com/LW44c.png 
Čo sa tu až tak bojíte. Ak chcú, dávno by všetky vaše accounty zrušili. Steam guard obísť je oproti prelomeniu ochrany apache 2+ serveru ako jesť koláče. Ale prečo by to robili presne s vašími účtami?
Dobre sa pamätám, keď na blizzard sa nejakým spôsobom napojila banda hackerov. Situácia: Meníte si heslo na wow účte a má vám prísť overovací mail. V tom momente poslali na váš mail do presne tej schránky z adresy imitujúcu blizzard správu, že došlo k chybe s priamym linkom na opakovanie akcie (samozrejme stránka s phishingom). Skutočný mail bol zdržaný, dorazil až po chvíli. Originálny mail, ktorý si vyžiadal pre pokračovanie kliknutie na link. Dialo sa to na gmaili, hotmaili aj na fúre ostatných. Keďže steamguard vám pošle kód priamo v maili, tak áno, nemáte sa čoho báť. Kdeže, všetko je top bezpečné
Skôr je našou výhodou počet a to, že prečo by práve váš účet chceli ukradnúť?
Dobre sa pamätám, keď na blizzard sa nejakým spôsobom napojila banda hackerov. Situácia: Meníte si heslo na wow účte a má vám prísť overovací mail. V tom momente poslali na váš mail do presne tej schránky z adresy imitujúcu blizzard správu, že došlo k chybe s priamym linkom na opakovanie akcie (samozrejme stránka s phishingom). Skutočný mail bol zdržaný, dorazil až po chvíli. Originálny mail, ktorý si vyžiadal pre pokračovanie kliknutie na link. Dialo sa to na gmaili, hotmaili aj na fúre ostatných. Keďže steamguard vám pošle kód priamo v maili, tak áno, nemáte sa čoho báť. Kdeže, všetko je top bezpečné
Skôr je našou výhodou počet a to, že prečo by práve váš účet chceli ukradnúť?
-
Sphinx
Addict
je to fake .. steam fora funkcne a potvrdene ze nic take sa nedeje a nebude
//bonus komentar na forach ohladne uniku info.
Originally Posted by aforumtotalkon1 View Post
I don't like the fact my full name, full address and phone number is potentially out there.
Re: Steam - Navod na kupu hry
C ked si chcem kupit cez steam garrys mod tak budem platit len 2 eura alebo este nieco naviac ? 
Re: Steam - Navod na kupu hry
momentálne len 2€. ale aby si mal v menu na vytváranie objektov hromadu vecí potrebuješ dalšie source hry z ktorých to berie gmod
Ak ste uz uplne zavisly od akcii ktore sa na Steame objavuju v pravidelnych intervaloch a na ucte sa Vam nazbierala kopa hier avsak ste z nich hrali mozno tak 10% hier tak skuste tuto stranku:
http://steam-roulette.heroku.com/
Nahodne Vam z konta vyberie jednu hru a nebudete mat problem uvazovat nad tym, ze co mam skor zahrat
http://steam-roulette.heroku.com/
Nahodne Vam z konta vyberie jednu hru a nebudete mat problem uvazovat nad tym, ze co mam skor zahrat
chalani mam otazku, netusim nakolko je relevantna...
Je mozne zlucit 2 steam accounts do jedneho? resp je mozne presuvat hru z jedneho uctu na druhy?
dik.
Je mozne zlucit 2 steam accounts do jedneho? resp je mozne presuvat hru z jedneho uctu na druhy?
dik.
-
Corn Flake
Guru wannabe
-
Sphinx
Addict
@Corn Flake nemas tak uplne pravdu
1.Je mozne zlucit 2 steam accounts do jedneho? -NIE
2.je mozne presuvat hru z jedneho uctu na druhy?-ANO za urcitych podmienok (hra musi byt kupena ako darcek a vtedy ide darovat alebo vymenit za inu hru alebo vec na ktorej sa dohodnu akteri)
1.Je mozne zlucit 2 steam accounts do jedneho? -NIE
2.je mozne presuvat hru z jedneho uctu na druhy?-ANO za urcitych podmienok (hra musi byt kupena ako darcek a vtedy ide darovat alebo vymenit za inu hru alebo vec na ktorej sa dohodnu akteri)
aj tak mi to moc nepomohlo 
islo o to, ze som kupil od ruky hru aj so steam accountom. tak som chcel vediet ci sa to nejako neda presunut na moj ucet aby som sa nemusel logovat stale inac. Bolo mi jasne, ze oficialna cesta na to asi nebude ale ...
islo o to, ze som kupil od ruky hru aj so steam accountom. tak som chcel vediet ci sa to nejako neda presunut na moj ucet aby som sa nemusel logovat stale inac. Bolo mi jasne, ze oficialna cesta na to asi nebude ale ...
Da sa to. Napis supportu, daj obrazok krabice hry a poziadaj o presun na tvoj account. Sanca je dost velka na uspech,ide ale o to, ako vysvetlis, ze doteraz bola hrana na inom ucte. To uz necham na teba.
hmmm... nadej umiera posledna 
ale "improvizovanie" mi stale slo a za pokus nic nedam
ale "improvizovanie" mi stale slo a za pokus nic nedam
-
Sphinx
Addict
@stuka bacha na to .. ja som tak kupil MW2 a dostal som suspend na konto .. zistilo sa ze konto bolo kradnute a povodny majitel si narokoval vratenie zablokovali aj to konto co som kupil aj moje konto so 120 hrami .. .. nakoniec po mesiaci vypisovania na support som dostal unban ale s varnom
sakra, no nic skusim pouvazovat co by mohlo zniet doverihodne a uvidim, dik chalani.
Počkať... ty si mal dva acc, jeden svoj a druhý kradnutý, a medzi nimi si sa prepínal? a potom oba zablokovali? to prvý krát počujem že by také niečo spraviliSphinx napísal:@stuka bacha na to .. ja som tak kupil MW2 a dostal som suspend na konto .. zistilo sa ze konto bolo kradnute a povodny majitel si narokoval vratenie zablokovali aj to konto co som kupil aj moje konto so 120 hrami .. .. nakoniec po mesiaci vypisovania na support som dostal unban ale s varnom
-
Sphinx
Addict
2 konta jedno moje(a) a druhe(b) som kupil
na A moje hry a na B bolo MW2+nejeke free veci a promo, ked som chcel hrat MW prepol som na B a hral (tyzden?!?) a ked ine tak A konto no jedneho pekneho dna hlaska na oboch ze "suspended" najskor som nevedel ze co sa deje , nasledne som sa po 10 mailoch na support dozvedel ze som zlodej a ukradol som konto B (mal som doklad z PP ze som zaplatil a pedavajuci bol trusted user s ratio 99.9 na ebay- co bola chyba a moja hlupost kupovat nieco take na ebay i ked cena bola dobra) po vydokladovani toho ze som to kupil a spravami ktore som pisal s predavajucim som dostal milost no s warnom ako som uz pisal vyssie, takze odvtedy nepridavam ziadne kody ani nekupujem z obchodov ako je g2play a podobne cdkey stores ale len zo steam store eu/ru
holt clovek sa uci na vlastnych chybach
na A moje hry a na B bolo MW2+nejeke free veci a promo, ked som chcel hrat MW prepol som na B a hral (tyzden?!?) a ked ine tak A konto no jedneho pekneho dna hlaska na oboch ze "suspended" najskor som nevedel ze co sa deje , nasledne som sa po 10 mailoch na support dozvedel ze som zlodej a ukradol som konto B (mal som doklad z PP ze som zaplatil a pedavajuci bol trusted user s ratio 99.9 na ebay- co bola chyba a moja hlupost kupovat nieco take na ebay i ked cena bola dobra) po vydokladovani toho ze som to kupil a spravami ktore som pisal s predavajucim som dostal milost no s warnom ako som uz pisal vyssie, takze odvtedy nepridavam ziadne kody ani nekupujem z obchodov ako je g2play a podobne cdkey stores ale len zo steam store eu/ru
holt clovek sa uci na vlastnych chybach