Tento tyzden som stretol dobrych blbcoch, prvy bol akysi tuningovy kral na starom Seate Ibiza z krasnymi zrkadlovymi foliami v zelenej farbe na zadnych sklach. Isiel som v meste po hlavnej ceste s dvomi jazdymi pruhmi, zaradil som sa vlavo, pretoze vpravo isli dva autobusy a su tam zastavky, takze by som sa aj tak musel radit vlavo pri obiehani. Tempomat na 50 km/h, ked zrazu priletel polohrdzavy Seat a zacal sa na mna lepit. Kedze to bolo v meste, kde je na tejto ceste aj dost prechodov, tak som sa rozhodol, ze sa mu neuhnem a pojde pekne podla predpisov, tak ako ma ist. Chlapec bol cely nedockavy a ked mal mozno obehnut ma vpravo, tak to hned vyuzil a este mi stihol cez okno ukazat prostredny prst na ruke. Celkom usmevne.
Druhy macher bol na parkovisku pri cuvani. Na parkovisku stali auta, miesta na parkovanie su dost siroke, takze ak stoji auto aj pri bielej ciare, v pohode sa tam do vedlajsieho miesta zaparkuje druhe auta a da sa vystupit, aj ked mozno trosku obmedzene, ale nie je ziadny problem. Chlapik na bielom auta (oznacene ako cervene vozidlo) za bieleho dna chcel zaparkovat na parkovisku, kde boli dve volne miesta, okolite auta boli pekne odstavene na stred parkovacieho miesta. Stal som za nim a cakal, kym zaparkuje. Najskor si to trosku nadbehol (zelena sipka), potom zacal cuvat. Hovorim si, ze co je to za vola, ked nevie cuvat podla spatnych zrkadiel, ale musi si otvorit dvere a pozerat sa hlavou cez otvorene dvere za seba??? Smiech ma presiel, ked zacal cuvat (fialove sipky) a nacuval tak, ze trafil presne auto, ktore stalo za nim. Nedalo mi a lepsie som sa zahladal, ze ak by chcel utiect, tak si zapamatam aspon SPZ a ohlasim to na policiu, ved ani ja som nebol rad, ked mi niekto rozbil bocne dvere pri parkovani a usiel. Potom som sa pozrel a auto, ktore nacuval bola Felicia, jedine stastie bolo, ze mala tazne, takze profesionalny parkovac vozidiel si akurat tak spravil skodu na svojom aute. Dovolim si povedat, ze mozno si par poharikov hrkol, pretoze takto nedokazu nacuvat ani novacikovia v autoskole.
Treti pripad bol opat pri parkovani, odchadzal som z jedneho sidliska z navstevy, vedla mna bolo jedno volne miesto a chlapik so zenou chceli zaparkovat na toto miesto, opat sa rozhodli pre cuvanie a tak chlapik zacal cuvat. Vsimol som si, ze zastal, pozriem do boku a akurat sa dotykal jeho blatniku. Pozeral som sa lepsie, ci mu ho nahodou neprehol, ani nic tam nebolo, ani skrabanec, tak som radsej odisiel prec, aby mal viacej miesta na parkovanie.