Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
Michaelo: Na vysokej nic ako prestupova skuska nie je. Je len akceptacia kreditov. Za dokoncene predmety mas kredity a tie Ti mozu (nemusia) uznat na druhej skole. Ak nemas kredity, ides znovu. Prestup ako taky mozes spravit az po prvom semestri cez ziadosti.
Btw: ma tak napadlo: Keby chcem zmenit skolu (uplne iny okruh, ist od znovu) a podam si prihlasku pocas studia na tejto skole. Myslite, ze sa da odist zo skoly az po tom, co viem, ci ma prijali, alebo nie? Aby som nakoniec neostal bez skoly sediet doma.
Btw: ma tak napadlo: Keby chcem zmenit skolu (uplne iny okruh, ist od znovu) a podam si prihlasku pocas studia na tejto skole. Myslite, ze sa da odist zo skoly az po tom, co viem, ci ma prijali, alebo nie? Aby som nakoniec neostal bez skoly sediet doma.
ukoncit studium mozes kedykolvek
v januari/februari si podaj ziadost, letny semester este odchod, priprav sa na primacky, ak ich spravis, tak na konci semestra poziadaj o ukoncenie, ak nespravis tak pokracuj na aktualnej skole
v januari/februari si podaj ziadost, letny semester este odchod, priprav sa na primacky, ak ich spravis, tak na konci semestra poziadaj o ukoncenie, ak nespravis tak pokracuj na aktualnej skole
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Jop. Pardon. Nwm preco som popisal ako to funguje na strednej v teme o vysokej
Asi som si to pomylil s inou temou. Ale to nic. Aspon niekto iny bude vediet ako to bezi na strednych.
Otázka - ak by chcel kamoš potencionálne prestúpiť z jednej na VŠ na druhú (z TT do BA, odbor politológia), kedy to má začať riešiť ? Až po prvom ročníku, alebo sa to dá aj skôr ?
co tak sa spytat na danej uni? 
Hneď po napísaní som použil google, ktorý vypľul nejaké informácie. Zbytočná otázka. 
-
zdravotnik
Light Professional
Je tu niekto z UNIZA-FRI? Konkrétne by ma zaujímal manažment...
-
mihalswk
Medium Professional
aku skolu by ste mi odporucili v Brne ? ...Informatika alebo Ekonomicke zamerenie
hehe, zase budem robit reklamu
pseudoinformatika + ekonomika = MI FP VUT
pseudoinformatika + ekonomika = MI FP VUT
-
mihalswk
Medium Professional
Kód: Vybrať všetko
http://www.fbm.vutbr.cz/Re: Aka vysoka skola ?
Ak by mal niekto zaujem o studium v Anglicku, rad pomozem 
-
seth82
Darca
O štúdiu v UK sa tu diskutovalo už X krát, dokonca je tu tuším aj samostatná téma...Ale tak ochota sa cení 
seth82: ja viem, no stale velmi vela ludi nema prakticky ziadne informacie o studiu v UK a takejto moznosti ani neuvazuju. Pritom to nie je nic zlozite a ani velmi finance narocne. Potrebujem tu dostat nejakych Slovakov, Anglicania nevedia pit 
napis sem otazky, zistim(-e)mihalswk napísal:chodite tam niekto ?potrebujem nejake INFO : )
-
mihalswk
Medium Professional
tak napríklad z coho sa robia príjmacky..ci je tam tazka matematika...a ci tam je aj fyzika:P
na linku, ktory som ti poslal, su aj priklady testov na primacky, robia sa pripravne kurzy, pozri si tu stranku...
matika je relativne lahka, ale je to vysokoskolska matika, nic pre trojkarov na strednej
matika je relativne lahka, ale je to vysokoskolska matika, nic pre trojkarov na strednej
-
zdravotnik
Light Professional
Ako je to so zanechaním štúdia? Netrafil som presne odbor, ktorý som chcel, teda programovanie ma nebaví... Som na FEI STU a rozmýšľam nad tým, že po prvom semestri odídem. Zaujíma ma najmä administratíva, ktorú to obnáša. Prvý semester chcem ešte ostať a porobiť(ak nedosiahnem minimálne počet kreditov, tak budem vylúčený k 1.2. alebo až k 30.8.?), čo bude v mojich silách, ale potom chcem odísť. Ako postupovať v tomto prípade? Aby som ostal študentom(teda nechcem sa registrovať na ÚP) od septembra chcem ísť na inú školu.
http://www.hojko.com/post1748641.html#p1748641
bud zostanes na skole a budes studentom, alebo odides a nebudesAby som ostal študentom
To je zaujímavé ako chcú niektorí skončiť so štúdiom a neštudovať, ale pritom zostať študentami. 
Status studenta mas cely tento skolsky rok. Zo skoly budes zrejme vyluceny, az ked sa bude robit zapis do 2. rocnika, ako student, ktory nesplna podmienky na postup do dalsieho roka studia. Ak nastupis od septembra na inu skolu, tak budes studentom po cely cas. Taketo otazky, by si vsak mal adresovat hlavne na studijne oddelenie, kde su najpovolanejsi ti na ne odpovedat.