NAJlepsi FOTOmobil

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
110mat110
Light Professional
Light Professional

Re: NAJlepsi FOTOmobil

Príspevok od používateľa 110mat110 »

adulko: pravda je, ze iphone nie je co sa tyka fotakov najlepsi
Celkovo je Nokia so svojimi CarlZeis velmi velmi dobra. Mam X6 a fotak je veeeeelmi dobry (nehovorim, ze najlepsi)
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

foťák v novom iphone 4S je síce super ale podľa mňa najlepší fotomobil je Nokia N8. Ale megapixely dosť prehnali. 12 je na mobil veľa. Nokia si asi povedala: hlavne že je to cool..
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Adulko1: Nemá zmysel s tebou diskutovať - I don't have the time and you don't have the skill. Si dosť biedny troll, chvalabohu s takými sa mi nechce zahadzovať. Buď teda rád a šťastný, iPhone 4S predbehol ostatné telefóny, etc. A pokiaľ máš viac ako 30 rokov, tak to by si mal so svojím prejavom niečo robiť, pretože z tvojich príspevkov sála niečo iné, ako takýto vek. Zarábaj 4096 eur mesačne a lovu zdar.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Adulko1 napísal:Ved kto zacal urazat?? Jasne, ze ty, ved si precitaj prispevky, ako si zacal utocit, tak tu netliap blbosti. Ak by som ta stretol na ulici, tak by som o teba ani nezakopol ... Rozhodne by si mi ty tiez vykal, takze neviem co tu riesis. Navyse nemam tolko casu po jednom pismenku pisat a zarovet pracovat v praci. Viem, ze tam mam preklepy a co? Ja viem, ze niektore fony mali tieto featurky, ale v sucasnoti, je IP jeden z najlepsich v tomto. Ja sa ta teraz pytam! Co tu trepes o iPhone 4s, ze kde je tu v teme??! Ja som nadvazoval na prvu stranu tohoto prispevku, kde niekto pisal, ze iPhone je o hovne ... Keby si cital vsetko a nie medzi riadkami, tak by si si to vedel spojit. Tak som len dal svoj nazor, ze zo skusenosti viem, ze nie je o hovne a navyse SUCASNY najnovsi iPhone 4S je teraz jeden z velmi dobrych smartphonov, ktore sa radia medzi prve priecky.

Na zaver len dodam, ako to mozes vediet, ci som nedrzal iPhone v ruke skor? Dotahujes sa tu ako male decko o com svedcia aj tvoje prispevky ...

Dalsia vec, nehovorim, ze zatracujem niektore ine fony, ako som uz pisal, ze Sonny ericsson vivaz alebo xperia su velmi dobre fony na fotenie a nahravanie, nepisal som ze su lepsie alebo horsie, tak neprekrucujte. Okrem iPhone sa mi pacia aj tieto.

Vidim, ze rozhovor s takymto clovekom nikam nevedie, tak s tym koncim, nechcem sa vytocit a znizit na jeho uroven.
to je vúl...prva strana prispevkov je z roku 2008 :aasmile2:
pobehaj aj ostatne temy tri roky stare a napis, ake kraviny vtedy pisali :D
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adulko1 »

seth82 napoobne, nebudem to radsej dalej rozpisovat a znizovatsa na tvoju ubohu uroven ... skills nemusis mat ani ty ...

guess.whoo ty ses vul ... ved ja viem, ze je to prispevok z toho roku predsa! Ja len reagujem co sa tyka iPhonu ako takeho ... Takze neprekrucuj prosim ta slova.

No a konecne k veci - 110mat110 a MichalkoOo: nokie som pozeral, sa mi celkom pacili, ale terazsom sa zameral na HTC, celkom svizny operacny system, velmi dobre procaky, ovladaju sa tiez svizne ako iPhone, ktory ma mimo toho teraz 2-jadrovy procak a samotny android sa mi tiez v tom celkom pozdava.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

WOW IPHONE MA MIMOCHODOM 2-JADROVY PROCAK - fffuuuuu, no to je mi novinka. Chceš pokračovať v urážaní? Kľudne, s takými ako ty si aspoň pocvičím trollskillz. Mimochodom - za tie reakcie od iných užívateľov si môžeš sám, pretože úroveň tvojho písomného prejavu je nízka a tvoje príspevky často nedávajú celkom jasný význam. Reagoval si vo svojom vôbec PRVOM príspevku na akési ohováranie iPhonu, ktoré tu vôbec pred tým, než si sem doliezol, nebolo.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Adulko - ako mozes co i len pomysliet na porovnavanie pristrojov 3 roky stare, nech uz boli vtedy akekolvek - zle alebo dobre. A ci vari z toho chces cerpat celu svoju obhajobu svojho stupidneho prispevku? ovela normalnejsie a samozrejme by bolo, keby si priznal, ze si chcel len obhajit svoj milovany telefon aj ked ho nikto nikdy neoohovoril.
ci porovnavas prvu normalnu generaciu s terajsim iphonom? to, ze tento ma take a take parametre a robi take a take fotky neznamena, ze aj ten z roku 2008 robil take iste.
a teraz mi povedz, co je na tomto prekrucanie tvojich slov??
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

seth82 ako som pisal nebudem sa s tebou zahadzovat, naco sa budem znizovat na tvoju ubohu uroven?? :D Urazat si zacal ty, tak neprekrucuj! Na to kolko mas rokov by si sa nemusel chovat aspon ako decko. A ake reakcie od uzivatelov? Az od vas dvoch?? :D :D :DA navyse keby si si ako som pisal PRECITAL bez horucej hlavy prispevky, tak by si vedel o com pisem (nie len moje) Ale to ti tu uz nebudem rozpisovat, aj tak to je zbytocne, pretoze ked si obmedzeny, tak to nepochopis.

guess.whoo - Vtedy ked sa pisali prve rispevky, tak vtedy boli telefony "toho casu", kde bol aj spominany IP - prvy ... a v tom case bol a aj teraz je na prvych prieckach medzi tel. na svete vseobecne. Stupinde prispevky si nechaj pre inych, ide ti to. Ja nepisem, ze je to moj milovany tel., neviem odkial si to zobral - TAKZE NEPREKRUCUJ MOJE SLOVA!!!

Navyse nechapem kam speje tato debata, stale ste offtopic, tak laskavo piste k veci a nie sa stale navazat a pisat tu chu****!

A uz KONECNE k veci, ku teme a nie tu rozoberat s dvomi ego mastiacimi uzivatelmi blbosti. Ako som pisal, je vela dobry fonov, ktore dnes povazujem za velmi dobre, napr. take HTC, alebo fony s androidom ... Pre mna osobne vyhrava IP, v sucasnosti je dost oblubeny a velmi vela ludi si ho po svete kupuje, dokonca aj na Slovensku ho ma velmi vela ludi. Velmi dobre spracovali autofocus a co sa tyka ovladatelnosti vela dotykovych telefonov od neho obkukali rozne featurky. Vedel by som si predstavit ho mat na dovolenke namiesto kamery alebo fotaka.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

to, ze je tvoj favorit a oblubenec si napisal hned v tvojom prvom prispevku.
stale nechapem suvislost medzi iP4/s s tym prvym modelom. vtedy sa iphone ani nahodou nepriblizoval kvalitou fotiek ku konkurencii (ano, tato tema je o FOTOMOBILOCH)
tiez by si mal zapracovat na svojej gramatike, o chvilku budes na urovni qwerty-ho
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nemá zmysel. Užívatelia na teba "pozitívne" reagovali aj v tvojej uber-múdrej téme o 4096 eur mesačne. Tam sa ukázal tvoj potenciál. Ako som už napísal - okay, iPhone 4S je samnajlepší, ber si ho aj na dovolenku a pre mňa za mňa rob fotky aj plynovým varičom. Podľa tvojho názoru všetci, čo kritizujú iPhone, píšu hlúposti a hovno o ňom vedia, prípadne iní píšu stupídne príspevky. You gotta be better troll to troll me. S tebou som v tejto téme skončil, nestojíš mi za opotrebovanie klávesnice.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

guess.whoo - neviem co nechapes na suvislosti s iPhone-mi. Vo vseobecnosti ide o znacku ako taku, vyvoj ... Ale vidim, ze to nema zmysel s tebou preberat, tiez by si si mal po sebe citat ... Asi tak ...

seth82- ja som ti uz pisal, ze s tebou nema absolutne zmysel pisat, lebo si melies stale svoje. Sa kvoli tebe znizujem na tvoju ubohu uroven. ... but You aren´t better troll, how do you think U are ... /aber du bist nicht besser troll, wie du denkst ... Akoze nechapem o com tu tliapes o plynovych varicoch a nezmyselnych veciach. Ty mas tiez kopu nezmyselnych tem a co sa z toho poskladam? Zalujes sa tu ako soplave male decko. nenapisal som, ze vsetci ho kritizuju - TY a guess ho kritizujete, resp. snazite sa tu na niecom asi odbavit ako vidim a k teme nic prinosne ani podstatne nenapisete. neviem co vam to robi dobre, ale ako myslite, mastite si ego, mne to je jedno. Koncim s tebou, napisem ti len tolko, ze ty mas tak opotrebovane nieco ine, ale klavesnica to rozhodne nebude ...

A teraz uz konecne k teme a nie tu riesit taketo primitivne natahovacky - najnovsi iPhone ako taky ma procesor oznaceny A5, spolu s jeho grafikou a procesor podtaktovany na 800 MHz patri medzi najrychlejsie telefony na svete a preto je nahravanie a hlavne fotenie dokonale a kazdy bude mat urcite z toho radost. 8 Mpx fotak vytvara kvalitne nezasumene fotografie, ktore su na retine displayi vidiet naherne.
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

No neviem neviem. 800MHz nech uz podtaktovanych alebo pretaktovanych je malo. aj ked 2 jadro. HTC neviem ci este len experimentuje alebo uz aj dava 4 jadra s taktom cez 1,4GHz co je urcite rychlejsie (aj ked android je android) ale teraz sme brutalne OT

K fotkam: To ci je fotka kvalitna alebo nie nemozes usudzovat podla displeja :!: To je uplna somarina! Len k prikladu: moja X6 rozlisenie displeja je 360x640 a fotka ma 5Mpx co je 3000px*2000px (+- nevedel som najst presne udaje) pre porovnanie Full HD je len 2Mpx! uplnu kvalitu fotky uvidis len na kvalitnej obrazovke a aj to po priblizeni. Volnym okom mozes vidiet akurat tak zobrazenie niektorych farieb

budem rad ak ma upresnite s hodnotami. Narychlo som nevedel najst presne udaje. Diki
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Neboj ochvilu ako poznam Apple, zacnu tiez experimentovat s tymi jadrami, ale zatial to nepotrebuju :) Maju iny OS ako HTC. Viem, ze kvalitu fotiek nemozem posudzovat podla displ., ale beriem to ako bonus, ze ked uz nieco odfotim a pozriem si to, tak to nie je kockate, resp. nie je to take zle, ze by som to musel pozriet na PC. To mas pravdu, ale retina dips. je retina :) Ta X6 sa mi tiez celkom paci, navyse ma dualny LED blesk s autofocusom. A je sikovny do ruky.
C0lder
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa C0lder »

Sony xperia arc, krasne fotky a videa.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

buhuhehehehhe LOL RIADNY .... :lol: :lol: :lol:

Takze pred troma rokmi a viac BOL I-shit o hovne. Kvalita fotiek bola o hovne .... SE K800i, dokonca aj v dnesnej dobe nakope prdel vo fotke mnohym mobilom. Staremu I-shitu nehovoriac, fotky mal jednoznacne lepsie, kto by mi to chcel vyvratit mam SERIU chaty !!!! na ktorej sme boli a fotila sa I-shitom, a K800 vkou. rozdiel kazdy videl.

Dalsia ktora vyhravala dost s fotkami pred 3 rokmi bola nokia. Tam to haslo. Teraz je doba na fotky zla !!! Moderne smartphony ci uz I-shit, alebo ŤAMŤUNG, ... popripade HTC robia slabsie fotky, ale kedze je to vseobecne znama vec tak to nikoho netankuje. Nokia si drzi svoju povodnu kvalitu (vo vyssich modeloch) aj ked zaostava so svojim stupídnym symbianom.

A I-shit moze vymysliet hocico, uz sa proste nechyta. Spravili z neho dvojjadro, stale to ma maly displej, zere sa tomu nehorazne baterka a najmudrejsie hlavy z apple to nevedia opravit, preco asi? lebo je to I-shit, ... :roll: Nech prinesie nova generacia I-shitu cokolvek, ostatni vyrobcovia su uz daleko daleko vpredu.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nerob lebo ta adulko znovu zasype jeho "argumentmi" :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:lol:
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

clovek ktory ma Ip 4s (asi) tu zacne obranovat lebo pravdepodobne vyhodil neskutocne peniaze za taku somarinu
to ze ma 8mpx neznamena ze automaticky robi najlepsie fotky, urcite robi dobre fotky ale medzi najlepsie by som ho neradil
a este ked niekto argumentuje ze v telefonu su tie fotky skvele, tak to je sranda
ano, 4s patri medzi naj telefony no urcite nie za tu sumu..

najlepsie fotky robi n8 alebo arc, podla podmienok...kazdopadne n8 so xenonovym bleskom a 12mpx fotakom :)
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Nechcem sa hádať ktorý je najlepší, ale ... :D
Prílohy
cameraphone_thumb.jpg
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

guess.whoo napísal:nerob lebo ta adulko znovu zasype jeho "argumentmi" :D
Preco by som mu mal na take hluposti nieco pisat? Navyse co ty mna do toho tahas? Sa staraj o seba a vseto bude OK. :smt098

DeFeAt: nevravim, ze IP foti najlepsie, ale nefoti zasa najhorsie a navyse najnovsi IP 4S vobec nefoti zle. Dalsia vec, nepis, ze mam ASI IP 4S, ked ho nemam. Ked nevies, tak mi ho neprivlastnuj sam od seba. :sneaky: Stoji vela, ale je to znacka, ktora vysla z jednej z najlepsich firiem na svete a preto si drzi cenu, tak ako niektore auta lepsej znacky. Aj po rokoch v bazaroch maju stale vysoku cenu.
Napísať odpoveď