BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa rochedo »

Pozeram ze kym nevyjde novy patch tak to nema zmysel ani zapinat. Len pridem o nervy.
Privital by som zapracovanie chatu do Coop-u. Ked sa hraje cez matchmaking tak neviem komunikovat s ludmi a nema to vyznam. Aj tak ked si uz odomknem zbrane tak Coop viackrat nezapnem. Je to nuda. Zbytocne to tam pridavali, radsej sa mohli sustredit na MP a nevydat hru v takomto stave.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Rozumiem tomu ze sa veci co sa tykaju spustania a chyb mohli dosrat, ale preco doriti nerfli uz tak nahovno zbrane a buffli to mAA? vsak ma to dava cez cely Firestorm! [samozrejme ked sa cez tie erorry aj napojim]
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Takze asi neprichadzam o vela, ze aj ked som stiahol patch, tak som to este nehral, lebo nebol cas. :)
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Po update som mal možnost hrat 4x conquest a nejake vyrazne zmeny v mobilnom AA nepocitil možno som si to len nevšimol ,ale očom stale hovorite ?

Mne to pride praveže celkom dobre vyvyžene , pretože . Všeobecne ked viete hrat za vrtulnik tak si s AA ani nepipnete a to iste s tankom a s čimkolvek na mape , jedine čo ma prekvapi je stinger pokial nemam dobreho spolupilota s infračervenym videnim ktory ma upozorni že tam dole niečo je :) , inač mi to pride po update graficky troška krajšie , ale možno sa mi to len zda , inač vyrazne rozdiely nepocitujem a to iste ,čo sa tyka padania hry za tie 4 hry čo som hral to ani raz nespadlo ani jeden disconnect a čo sa tyka odpajania zo serverov tak to bude snad len samotnym serverom aspon mne to tak prišlo .
Inač neôutujem 40 euro hra je uplne skvela ma nejake chybičky ,ale časom to bude všetko fixnute dufajme.
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

p4ra napísal:Takze asi neprichadzam o vela, ze aj ked som stiahol patch, tak som to este nehral, lebo nebol cas. :)
Skor bud rad ze si to este nepustil, aspon z toho nemas ziadne nervi :-P
Co sa tyka toho AA a tych nerfnutych zbrani tiez to nechapem co tym chcelo DICE dosiahnut ( Asi aby Engineeri pouzivali iba M4A1 ... )
->slavo<-
Addict
Addict

Hypper čo je s AA už mi to niekto napiše ? nikde sa neviem dočitat :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

sak AA zvysovali ucinnost nie?
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

->slavo<- napísal:Hypper čo je s AA už mi to niekto napiše ? nikde sa neviem dočitat :)
Zvysovali DMG u AA ktore uz tak ci tak davalo velky dmg ...
->slavo<-
Addict
Addict

Zvýšení poškození na pěchotu od kulometů z vrtulníku, protileteckých děl (AA gun) a kulometů na stíhačkách.
Zdroj:
http://www.battlefield-3.cz/informace-o ... 2-11-2011/
Pride ti v pohode ked potebe vystreli AA stovky guliek a ty behas veselo dalej ? to je praveže +
A nie - vojaci nemaju nasebe pancierove vesty o hrubke 10 cm aby take niečo prežily tak mne to pride skor ako + Zober si fakt , že su to protiletecke naboje na vzdušne ciele , takže to musi vojaka zabit okamžite .

Celkom zaujimavy članok ohladne vytaženia procesoru :
http://extrahardware.cnews.cz/unikatni- ... u?page=0,4
Slayter
Addict
Addict

slavo lietaj so stihackou, proti tomu aacku nemas najmensiu sancu.

AA pouzivaju 22-25mm municiu, samozrejme ze to s pechotou narobi paseku..
->slavo<-
Addict
Addict

Prečo ? Však normalne vyletim čo najvyššie , čo to da označim si nepriatelske AAčko , alebo poviem v teame nech mi ho označia , ako prve vystrelim prvu davku zo samopalu , potom rakety a ked neni ešte dole čo vačšinou je tak este jednu davku zo samopalu ,ale to už je vačšinou dole . Zo stihačkou treba lietat po okraji mapy , popripade čo najvyššie , velakrat aj ked navas leti raketa s AAčka tak sa da spravit taka šikovna otočka a raketa proste odleti preč a netreba ani svetlice kolkokrat som sa tej rakete vyhol bez svetlic . JE to hlavne o lietani a využivani rychlosti a vyšky .
AKo suhlasim, že je to tažke sundat AAčko a obzvlašt ked sa pohybuje . ALe ked pilot vie poziciu AA tak to neni tažke .
JA robim taky trik ,že vyletim čo najvyššie otočim stihačku bruchom hore vytočim kameru na zem označim všetky vozidla popoletim troška vyššie otočim sa urobim nalet , gulomer, rakety, gulomet , a hotovo :) .
V HC mode je to už uplne ine kafe a tu musim suhlasit ,že sundat AAčko v stihačke je velke umenie no tu bez pomoci teamu je to hodne tažke . Kedže Aačko sa označit štandardne neda , no tu sa treba spoliehat na radar a max dolet vyšku lietadla a da sa aplikovat rovnaky postup . DOležite je hlavne to ,že si treba držat dostatočnu vyšku radšej spravit 2 nalety ako jeden riskantny . :D Dalšia doležita vec je ta že MObilne AA maju určity dostrel kedy vas zameraju na vypalenie rakety a toto treba využivat velakrat sa da zamerani odletiet a ked už ste mi mo dostrel raketam tak vas len tažko trafi sentry gunov. Vela hračov robi stlae tu istu chybu a to je lietanie skoro pri zemi potom ste len velmi lahky ciel či pre tank , stinger, alebo Mobilne AA ktore vas da najrychlejšie dole.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Presne tak, ked je stihacka vysoko, tak sa tazko triafa, pretoze treba mierit daleko pred nu, ked sa k tomu prida zmena smeru, tak je to takmer nemozne. Ale ked na mna ide stihacka a zacne strielat s gulometom uz z dialky, tak mam v AA dost casu zistit odkial ide, namierit a uz len strielat, vtedy takmer nema sancu.
Slayter
Addict
Addict

slavo sranda ze nemas ani kill zo stihackou, v stihacke si bol 3 minuty a ides mi tu vysvetlovat taktiku?
->slavo<-
Addict
Addict

Slayter ja mam v stihačke , 37,825 score , 82 killov 10hodin nalietane neviem kde si to čital .
ALe ked tak sem daj tvoje score schvalne či maš viac :)
Nie ,že by to bolo dobre score to netvrdim ,ale niečo mam už odlietane a stale sa zdokonalujem .
Je pravda , že ked pomne tiež ide stihačka a som v mobilnom AA tak 8/10 stihačiek v priemere sepalim , ale najdu sa taky , čo ma proste daju a velakrat kukam jak puk . A povedal som si ,že sa to musi dat a da sa to .
Malokto využiva max vyšku lebo vela hračov tie tanky nevidi a musi ist nižšie ,keby vedeli ,že si ich možu už v dostatočnej dialke označit , alebo že sa da komunikovat s teamom , alebo ,že ma sniper označovaci laser s ,ktorym vie označit AA, či tanky tak by to mali ty piloti o hodne lahšie . :)
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

117,396 score 12h 48m 309kills :P
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

si jak chuck norris no :D keby vysla kniha rekordov BF3 tak by tam bolo napisane malym pismom ze vsetky rekordy drzi Hawk a ludia uvedeni v knihe su len ti co k nemu boli najblizsie :lol:
->slavo<-
Addict
Addict

h@wk ty maš daleko nad 60/100 FPS ja mam tak 30/max 45 to sa ti hraje ovela lepšie , a nehovoriac o tom ,že ja to hram na max Low detailoch a ty na max Ultra ,ale chvala ti pekne :) JA som hodne času lietal len tak , kde nebolo moc hračov tak nebolo ,kde to score nahrat :)
Bohužial je to moj problem mam ešte staručku 8800 GS , problem je ten ,že už som aj chcel obiednat GTX570 SOC , ale 3,1 cm by som musel odpilit s bedne aby som ju tam vobec zasunul :smt059 . Ešte si počkam po vianociach budu zas nove karty a hra ma bavy aj ked to nehram na full , a nemam max FPS , vyzera to pekne aj na Low a hrat sa to da .
Uprimne som sa bal ,že to nebude hratelne vobec na tej mojej starej karte :wink:
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

môžeš byť šťastný nakoľko 8800GS nespĺňa minimálne nároky...
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

slavo a ostatni k AA: to nejde o to ze sa tazko triafa.. ide o to ze sa to neda znicit. Ked je skuseny tanker v tom AAcku a ma rakety + smoky + ten rychlo reload unlock alebo neviem ake tam este su tak to neni sanca sundat. So stihackou nemas sancu pretoze ked urobis nalet tak ta to proste rozdrti. Rakety prepne a kym reload tak ide gulometom a maximalne ho vyradis. Kym sa otocis tak on to opravi a uz ides dalej... viem o com hovorim. Sam som v AAcku to robil a za cele kolo ma nikto nesundal. A ani ja som AAcko so stihackou este nedal dole pretoze kym sa otocim namierim atd tak on je uz proste opraveny a vzdy ho maximalne iba vyradim. Vrtulnik ani nema cenu spominat. Je tam sanca ze ho znicis ale to musis trafit vsetky rakety + strelec vsetky zasahy inac si dead pretoze vrtulnik potrebuje na nalet blizkost a kym sa otocis/preletis nad nim - alebo chces zdrhnut tak ta rozdrti gulometom lebo si pomaly. AAcko drti tanky lepsie ako tank. Neni problem sundat tank pretoze to AAcko sa pohybuje velmi rychlo + turbo tak z dialky ta tank netrafi ked furt "kitujes", no ty ho v pohode ustrielas tym minigunom. Proti pechote nema cenu ani rozpravat. Strelis jedno RPG a si dead. A ide hlavne este o to ze mapa ma zbytocne nastaveny spawn protect na enemy zakladne. Proste sa tam nedostanes s vojakom takze ked AAcko je v tej oblasti tak pechota ho nesunda a on si owni celu oblohu + rychlo sa premiestnuje.

Buff jet gatlingov... ved to ma minimalny splash damage a rakety su vysmech. Vystrielam cele rocket pods do tanku a ani ho nevyradim - maximalne ked uz mal nieco ubrate od RPGcka z pechoty alebo podobne. Stihacky ti vela pozemnej podpory neurobia a este ked buffli to AA tak si ani neprdnu. Ano je mozne niekoho na zemi ustrielat gulometom no lahsie je dat headshot z UMP na 100m. Tie guided rakety tiez davaju taky maly damage ze sa to ani neoplati - akurat pre pocit. Cize stihacky sundavaju len stihacky + otravuju helikoptery. Nechcem aby stihacky + helikoptery ownili zem + oblohu a vsetko drtili ale v tomto stadiu akom su + disabled na 50 = neovladatelne vozidlo je nanervy. A este viac je na nervy je ze opravit musis na 100% aby nebolo disabled co nechapem preco nestaci napr 60-70 ked sa regeneruje tiez od cca 61 tusim.

Tiez v patchi bolo spomenute ze zmensili ten impact od stihaciek na helikoptery. Ze zmazali/znizili push efekt no stale ked do mna ide stihacka gulometom tak proste neni sanca a prevrati ma to naopak - stratim hned kontrolu jak papier. Proste ten patch je uplne nanic. Nic neopravil, zbytocne buffli veci ktore ABSOLUTNE netrebalo a nerfli G3 + scar co tiez netrebalo (ahoj F2000). Flashlight, laser, commo rose a podobne vobec nic. Malo vozidiel na 64 mapach. Mohli dat aspon viac jeepov. Po starte polka tymu bezi pesi pretoze niesu vozidla. A nevyvazene su aj stacionarne AA. V niektorych mapach ma US strana krasny vyhlad na celu mapu zatial co RUS vobec. Hlavne ze to nejde znicit.
->slavo<-
Addict
Addict

Vačšinu toho čo si napisal maš pravdu ,ale vrtulniky nejsu tak slabe ako pišeš sam vo vrtulniku sundam čokolvek a to ma AA ni nezasiahne , už sme to tu rozpitvavali s hawkom , pokial vies presne strielat tak s vrtulnikom sundas s prehladom na 2 davky každe vozidlo , každe znamena aj AA a nepomože ti nič len sa skovat za budovu alebo kopec .
Jedine čo treba je presne stielat dodržiavat odstup a vediet kde su nepriatelske pozemne jednotky potom je to už lahoda .

K AA VS tank maš pravdu pokial niekto vie využit rychlost AA a obehnut si tank tak je to lepšie , ale nezabudaj na jednu vec dostaneš jednu ranu od tanku tak si v prdeli , dostaneš druhu a možeš vystupovat a utekat preč , nato aby si dal tank rychlo dole potrebuješ tank stielat do zadnej časti ,kde je najzranitelnejši , a ked vidim že pomne s dialky stiela AA tak mi stačia 2 presne mierene a AAčko može ist vieš kam , na tank nič nema čo sa tyka pozemnych jednotiek. Nezabudaj na infra dostrel atd tank je v tomto lepši to iste pancierovanie ma lepšie viac vydrži , no ide o moment prekvapenia v pripade AA ked ta tank netrafi už počas prvej davky s AA tak maš vačšinou hned vyhrate stači len kružit a neskuseny tankista ta netrafi. .
V tanku možu byt 3ja hrači , v AA jeden V tanku može jeden vystupit opravovat no v AA sa možeš opravovat len sam .
Je to hlavne o skille a o mobilite toho vozidla v pripade AA . Nato ake je OP ma uplne slaby pancier a tam su jeho velke nevyhody.
Napísať odpoveď