Ako na dievča ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako na dievča ?

Príspevok od používateľa jin »

Alofok napísal:Takze?
Ultimately friendzoned :D

Dk.samper: FB? ...i mean...seriously? Intrigy? Statusy? Čo to tu splietaš preboha? Och bože ľudia neriešte vzťahy cez internet! Vypadnite od klávesnice a choďte von! Viem, že niekomu sa toto može zdať, ako psie počasie a radšej sedí doma na zadku pred klávesnicou. No viete si predstaviť tú nádheru, ako sa v tomto hnusnom počasí prechádzate po boku s sniekým, koho prítomnosť Vás hreje viac, než tisíc sĺnc? Povedzte mi, že sa toto ešte deje, že nie som skostnatená spiatočnícka chiméra vyznávajúca jednoduchú osobnú romantiku a hodnoty starých čias.. Viem, že doba je už niekde inde... no hnevá ma to a zároveň mi je aj ľúto mladých, ktorí budú ´vďaka´ pokroku o tak veľa ukrátení...
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Tak to si teda predstavit vobec neviem, uz len ten pohlad von posobi depresivne.

Viem si ale predstavit na zaciatku decembra vysvietene namestie, poletujuci sneh v ovzdusi,skok niekam na kafe alebo caj a tak podobne.
dk.samper
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dk.samper »

Jin: to nie je o riešení vzťahov...vo všetkom čo si napísal súhlasím,mňa tiež hreje keď som vonku s tou mojou,lenže dnes je (áno je to poľutovania hodné,ale ťažko sa tomu vyhnúť) dôležité aj to čo napíšeš na FB...určite nejdem hovoriť o štuchaní a blablabla,to je trochu extrém (aj keď kamarátov vzťah takto začal a sú šťastní)...lenže niekedy,v predFB dobách,sa ti mohla frajerka tak pozrieť do mobilu,alebo ťa niekde vidieť,prípadne jej niekto povedal,kde si bol a s kým...lenže teraz už vidí na FB,čo lajkuješ,komu lajkuješ a kto lajkuje tebe...ako darmo nad tým bedákať,život je v dnešnej dobe aj o "lajkoch"...
mne keď sa niekedy niečo nepáčilo na frajerke,tak som jej to musel povedať,resp. dusiť to v sebe...čo urobím teraz?...hodím dajaký hlúpy status,a tú moju hneď trkne,resp. nie :D ..takže to dosť uľahčuje život :)

Možno to u staršej generácie nefunguje,lebo FB nie je až tak veľkou súčasťou ich života ako u nás...

P.S. isto ma niektorí ukrižujú ako slabocha atď. ale ľahšie je napísať ako povedať..
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Dk., ani nie že slaboch, ale preberať na fb súkromie (ja viem, v "šifrách") mi príde čudné.

áno, je ľahšie napísať ako povedať. ale riešiť vážnejšie problémy budeš musieť tak či tak face to face

ja nejak nechápem toto "lajkovanie" na fb. teda viem, jasné, aj ja dačo "lajknem", ale to, čo spomínaš, že by som chlapa sledovala, koho, čo "lajkuje"... btw tebe pozerá priateľka do mobilu?

JIN: no veď v parku /lesíku je pekne aj teraz, na zemi sa hmla ťahá, lístie je farebné, niekde je aj námraza, no pekná romantika ;)
dk.samper
Expert
Expert

zuzanuska,neviem,pravdepodobne mám dajaký duševný deficit :) neberiem to ako súkromie,ale ako môj názor na niektoré veci...a k tomu lajkovaniu jeden príklad:"klasická debilná aplikácia Kto ťa najviac ĺúbi-počíta sa to cez počet interakcií medzi vašimi profilmi,vyšla mu proste na prvom mieste bývalá frajerka,tam sa potom dačo komentovalo a on dal koment že on už svoju pravú lásku našiel,bývala mu to lajkla a jeho terajšia sa išla z toho zblázniť "
a chválabohu,že mi nepozera do mobilu O:-)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...podstatné veci vo vzťahoch by sa vždy mali riešiť osobne...nie cez FB a nie po telefóne...a používať FB ako nástroj na kontrolu partnera je prehnané...vo vzťahu by mala byť dôvera...a ak tam je, netreba sa pozastavovať nad tým, či niečo "lajknem", aby si frajerka niečo nepomyslela...alebo nad tým, prečo "lajkla" ona toto a tamto...
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Panebože, to je detinské. že kto ma najviac lúbi. veď to sú také blbosti na tom fb, takéto aplikácie. ako keby to o niekom vypovedalo. a vzhľadom na to, že on napísal, že "svoju prvú lásku už našiel", tak nechápem hystériu jeho polovičky. koľko má rokov? 15? (kľudne aj 20, aj také prípady poznám, keď ľudia nemajú skutočné problémy, tak si vytvárajú vlastné)

//inak ten tvoj kamarát tiež asi nerozmýšľal, keď si to dal zverejniť na nástenku :roll:
dk.samper
Expert
Expert

Grim: v tej kontrole máš pravdu,len dôvera sa ťažko hľadá,teda aspoŇ mne sa tak zdá...
zuzanuska:práveže ja si to uvedomujem,len ona taká je..

//on to asi nečakal :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

dk.samper napísal:Jin: to nie je o riešení vzťahov...vo všetkom čo si napísal súhlasím,mňa tiež hreje keď som vonku s tou mojou,lenže dnes je (áno je to poľutovania hodné,ale ťažko sa tomu vyhnúť) dôležité aj to čo napíšeš na FB...určite nejdem hovoriť o štuchaní a blablabla,to je trochu extrém (aj keď kamarátov vzťah takto začal a sú šťastní)...lenže niekedy,v predFB dobách,sa ti mohla frajerka tak pozrieť do mobilu,alebo ťa niekde vidieť,prípadne jej niekto povedal,kde si bol a s kým...lenže teraz už vidí na FB,čo lajkuješ,komu lajkuješ a kto lajkuje tebe...ako darmo nad tým bedákať,život je v dnešnej dobe aj o "lajkoch"...
mne keď sa niekedy niečo nepáčilo na frajerke,tak som jej to musel povedať,resp. dusiť to v sebe...čo urobím teraz?...hodím dajaký hlúpy status,a tú moju hneď trkne,resp. nie :D ..takže to dosť uľahčuje život :)

Možno to u staršej generácie nefunguje,lebo FB nie je až tak veľkou súčasťou ich života ako u nás...

P.S. isto ma niektorí ukrižujú ako slabocha atď. ale ľahšie je napísať ako povedať..
Život je o "lajkoch", pokiaľ mu to dovolíš. Ja osobne na lajky kašlem, vôbec ich neriešim a pokiaľ mi niekto niekedy aj niečo lajkne, tak to nikto nerieši. A tu sa nejedná o priamu komunikáciu / písanie. Ide tu o pohodlnosť a neschopnosť priamo komunikovať. Nakoľko nevidieť priamu ekocionálnu negatívnu reakciu náprotivku je samozrejme jednoduchšie, no nie? Lenže takéto momenty prídu a budú o to ťažšie.
FB a internetová komunikácia vo všeobecnosti je súčasťou Tvojho života len v takej miere, v akej jej to dovolíš!
zuzanuska napísal:JIN: no veď v parku /lesíku je pekne aj teraz, na zemi sa hmla ťahá, lístie je farebné, niekde je aj námraza, no pekná romantika ;)
...ani nevrav, hneď ma to ťahá dakam do parku :)
dk.samper napísal:"klasická debilná aplikácia Kto ťa najviac ĺúbi-počíta sa to cez počet interakcií medzi vašimi profilmi,vyšla mu proste na prvom mieste bývalá frajerka,tam sa potom dačo komentovalo a on dal koment že on už svoju pravú lásku našiel,bývala mu to lajkla a jeho terajšia sa išla z toho zblázniť "
SOCIETY - You are doing it so wrong!
life28
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa life28 »

podobná situácia ako Ultimatovi sa stala aj mne, škoda, že som tu nebol skôr aby som ťa na to neupozornil. Poznali sme sa rok, potom sme sa začali aktívne stretávať, chodil som po ňu pred jej dom (z rovnakej obce), každý týždeň sme sedávali na hojdačke, ukazoval som jej súhvezdia bla bla. Pri odchode som ju objal, tam nebolo o čom, tým nič nepokazíš, ak sa ale bojíš, pri objatí povieš že sa asi dlhšie neuvidíte (bude akceptovať objatie lepšie, ak je hamblivá). K ďalším dotykom jednoducho, napr my na hojdačke, postavil som sa prvý a nastrčil som ruku, aby som jej pomohol vstať, elegantne, nenápadne. Ruku som k jej domu nepustil, ani ona :) Ďalšia lavička - (už otravuje, že? :)) - povedal som, že som unavený, pospal by som si :) ľahol som si jej do klina a tak sme sa rozprávali ďalej. Tiež jeden zo sprostejších nápadov, ale odhodlal som sa a fungovalo to. Pokračujeme k zábave, na ktorú som ju vytiahol z domu, nechcela ísť, preto si vravím, že to nie je ideálne medzi nami, to vieš, zábava je už niečo ako tancovanie spolu a tak... Prišiel som po ňu, nakoniec som ju prinútil, musela však ísť aj jej najlepšia kamoška.

/pozn. kamošky sa na seba ani jej postoj k chlapcom nevypytuj, majú to zohraté.

Na zábave som ju dokázal priam ukážkovo zabaviť, nemala problém s dotykmi, vtedy to bolo fakt silné kamarátsvo, z mojej strany samozrejme viac. Zobral som ju na prechádzku, učil som ju šoférovať takže kopa srandy a na moju obľúbenú pesničku, ktorú na tej disko zahrali ma chytila za ruku a odvliekla na parket. Samozrejme som s ňou nebol stále, nech to nevyzerá vtieravo, nech nie som pes. Kamoš (môj útočný tím Bravo) sa s ňou rozprával no čo a ako na zábave, ona sama skočila na tému ja, on jej nakecal že lepšieho si už nenájde, ona len potvrdzovala a pýtala sa ho, ako mi má dať niečo najavo, takže som bol natešený, lebo diskotéka fakt s ňou úžasná, a bolo to vidieť že je so mnou rada. ALE, bol som ju odviezť domov, už vychádzalo slnko, červený obzor, brutál romantika. Otvorila dvere, Ahoj Lukáško, poobede zahráme ten tenis..pa. Nič viac, čakal som ako kkt, bol som si istý že ona niečo podnikne, keď sa pýtala kamoša že ako. Vidíš? Mohol som niečo podniknúť ja, posral som to pri skvelej príležitosti.

Ďalej samozrejme pokračujú krásne sms, ako je rada že ma pozná a všetko čo na mne má rada, a chce ísť von a tak...vravím paráda, skúsim nabudúce. Blížil sa ale dátum môjho odchodu do zahraničia na celé leto, a predtým bola ešte jedna akcia u nás v dedine. Tak že tam to zaklincujem, lebo som videl že je to nesmelé káčatko, tak vyštartujem ja. Niekto to ale posral (jeden známy, ktorý vedel, že ten večer mi to na 100% vyjde to ale nemohol dopustiť, jeho pred pár mesiacmi odmietla) tak jej nakecal somariny, a ona? ...ani sa na mňa nepozrela celú zábavu, vtedy vravím je to v prdeli. Tiež som mohol situáciu zachrániť, ale som bol debil, vysral som sa na to, odišiel som do Anglicka, no objať na rozlúčku som stihol, ale už bolo vidno, že to nie je tá, ktorú som poznal pred týždňom. Vravím si, zachraňovať či to nechať plávať? Ako ty, po pár týždňoch som jej napísal sms, bola úplne vpohode (ale stále nie tá moja milovaná), no o mesiac píše že si našla chalana, tak som ju vyfučal z hlavy s tým, že dievča je ešte mladé, ešte tomu nechápe, ani si nepíšeme, proste nič, teraz sa venuje frajerovi a tak. Viem, že až sa rozídu, príde sa vyplakať na plece mne, no to už nemusím byť single, a nijak ma to netrápi :) Ak budem single, prečo nie :D

to len taká kratšia príhoda :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

JIN (i like you som much, ... but.... )

:) prosim prestan pisat o pocasi vonku, pre vela ludi je to pocasie depresivne a pre vela dievcat este depresivnejsie kedy sa pocasie vonku (Hmla, zima,mrholenie, hole stromy, tma ako v rohu....) meni na nocnu moru pre niektore a nie na sprijemnenie prechadzok.
--- to ze je par ludi, ako ty a dajme tomu ze aj ako ja, ktorym sa to paci je cisto individualne a neriesis hlavny predpoklad ktory v tomto pocasi byva a to moznost prepadnutia alebo obtazovania cudzimi osobami ci uz bezdomovcami, zobrakmi, narkomanmi, ciganskym osadenstvom a inymi zivlami, ktore bud sposobia ze ti je zobraka luto, alebo nim opovrhujes alebo riesis ci sa vzdat svojej penazenky dobrovolne aleno nasilu.
--- Pisem ze predpoklad je na toto pocasie vacsi, pretoze cez den, na obed v strede mesta,v lete, na prechadzke alebo po vytycenych trasach je tento predpoklad mensi. A ked len trosiiiiiiicka pouvazujes tak vies ze takyto stret skazi cely vecer, a aby som ti tvoju uplne nadhernu predstavu vykreslil do dokonalosti, siel by si cez pentagon s priatelkou na pesi? V noci v tomto pocasi? ze ako je krasne?

Viem si to predstavit za nejakych vopred danych podmienok, vytycenej trasy a presne definovanom prostredi, s klasickou predpripravou a tvarenim sa ze sa nic nedeje, ....
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

qwerty - neťahaj ten jinov názor do extrému...to sa nepatrí... :-)
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

qwerty-xyz napísal:JIN (i like you som much, ... but.... )

:) prosim prestan pisat o pocasi vonku, pre vela ludi je to pocasie depresivne a pre vela dievcat este depresivnejsie kedy sa pocasie vonku (Hmla, zima,mrholenie, hole stromy, tma ako v rohu....) meni na nocnu moru pre niektore a nie na sprijemnenie prechadzok.
--- to ze je par ludi, ako ty a dajme tomu ze aj ako ja, ktorym sa to paci je cisto individualne a neriesis hlavny predpoklad ktory v tomto pocasi byva a to moznost prepadnutia alebo obtazovania cudzimi osobami ci uz bezdomovcami, zobrakmi, narkomanmi, ciganskym osadenstvom a inymi zivlami, ktore bud sposobia ze ti je zobraka luto, alebo nim opovrhujes alebo riesis ci sa vzdat svojej penazenky dobrovolne aleno nasilu.
--- Pisem ze predpoklad je na toto pocasie vacsi, pretoze cez den, na obed v strede mesta,v lete, na prechadzke alebo po vytycenych trasach je tento predpoklad mensi. A ked len trosiiiiiiicka pouvazujes tak vies ze takyto stret skazi cely vecer, a aby som ti tvoju uplne nadhernu predstavu vykreslil do dokonalosti, siel by si cez pentagon s priatelkou na pesi? V noci v tomto pocasi? ze ako je krasne?

Viem si to predstavit za nejakych vopred danych podmienok, vytycenej trasy a presne definovanom prostredi, s klasickou predpripravou a tvarenim sa ze sa nic nedeje, ....
Kade ty chodíš na prechádzky že tam sú bezdomovci, žobráci, narkomani, cigáni a podobné živly? A prečo by mala byť šanca v tomto zimnom počasí stretnúť niekoho takéhoto väčšia?
A aké podmienky, vytýčená trasa a definované prostredie... to chceš doma na papier kresliť plán kde sa budete kedy nachádzať a písať si index hrozby pre každý meter trasy? Niesi ty náhodou debil?
qwerty-xyz

ach jo, ja to seriem vysvetlovat ludom pojem bezpecnost.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz: Kde to ty bývaš? Ešte raz mi to prosím pripomeň. Racoon City? Silent Hill? :lol:

Hmla? Mrholenie? Dážď? Holé stromy? Áno, uznávam, pre niekoho, kto je sám to môže byť depresívne, ako hrom. Avšak ja som hovoril o pároch.
Samozrejme, že s polovičkou nepôjdem do pentagonu, ani niekam, kde viem, že by som nešiel ani cez deň.
Naviac, prechádzka v parku bol "len" obraz - prechádzať sa dá aj na korze v centre mesta, môžeme sa odviezť autom niekam, kde je výhľad na celé mesto (Nie, prosím, nespomeň film Zodiac :D ), romantických miest je veľa a myslím, že aj bezpečných.
A aj keď je to už OT, tak prepadnúť Ťa môžu všade bez rozdielu, či je deň/noc, pekne/škaredo, atď...
qwerty-xyz

ano, ale za tmy, hmly, zimy, mrholenia, a jesene je pravdepodobnost vyssia..... :)

AKO NA DIEVCA .... :wink: Tento pohlad a ide sa ....

Napísať odpoveď