Priateľstvo s výhodami
Re: Priateľstvo s výhodami
Tak jasné, nič nie je absolútne. A inak nemusí ísť len o problémy citové. 
presne ako napisal Hughito, skoro vzdy je to zena ktora z takeho vztahu odide ako prva, pretoze vela muzom plne vyhovuje vztah zalozeny iba na sexe, zatial co zeny viacej ocenuju citové väzby /aj ked ten sex k tomu samozrejme patri/. Takyto vztah skonci vtedy, ked zena pochopi ze druha strana naozaj nechce nic hlbsie a ona si najde zanho nahradu ktora jej poskytne aj to emočné naplnenie.
-
maciatko99
Medium Star
Tento týždeň som v niektorom z časopisov alebo na internete čítala, že sex nikdy nevedie ku vzťahu, len to potom raní ženy. A niečo na tom pravdy určite je, najmä pokiaľ žena očakáva, že sa to môže zmeniť, potom je však sklamaná.
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Chalani a ako sa dívate na takú babu, ktorá nemá problém udržiavať takýto vzťah? Neklesne vo vašich očiach? Keby ste sa dozvedeli, že vaša momentálna stála priateľka mala pred tým vzťah s výhodami, ako by ste to brali? 
mne osobne by vadila promiskuita.. a nie priatelstvo s vyhodami.
.
takze sa do toho kludne pusti..
.
Tak tak. 
nebol by som dvakrat šťastný, určite by mi to trocha vadilo, no ak by sa o mňa dobre starala (dúfam že každí rozumie po akej stránke) tak by sa na to dalo zabudnúťbolek napísal:Chalani a ako sa dívate na takú babu, ktorá nemá problém udržiavať takýto vzťah? Neklesne vo vašich očiach? Keby ste sa dozvedeli, že vaša momentálna stála priateľka mala pred tým vzťah s výhodami, ako by ste to brali?
Ak je sex výborný, tak baba si iného hľadať nebude, narozdiel od Teba
. Ak to chceš zachovať, povedz, že ju máš rád, ale že tiež chceš mať aj iné ženy okrem nej. Zdorazni jej, že je pre Teba doležitá, samozrejme iba ak to je pravda.Ak je pre Teba iba "matrac" je lepšie to ukončiť aby si jej neublížil. Podľa mňa ľahšie pochopí, že chceš mať aj iné okrem nej, aj napriek tomu, že ju máš rád, ako keby si povedal, že ju máš iba na sex. Predsa len, je to tvoja ex a niečo ste spolu zažili.
-
bolek
Guru
lumir napísal:mne osobne by vadila promiskuita.. a nie priatelstvo s vyhodami.
.
Ale ďakujem za názory
Ty sa ako citis ked sa muzi na teba pozeraju? Stale myslis na to, ze co si o tebe myslia?
neodporúčala by som v tom pokračovať
S ex by som sa na také niečo (takmer) určite nedal... Keď som mal ja takýto vzťah, tak som do toho išiel s dievčaťom, o ktorom som vedel, že od nej nechcem a ani nebudem chcieť nič viac... Samozrejme tým nemyslím to, že by bola blbá alebo škaredá 
whisper: pravda... ono je v tom problém, že dosť často sa jedna strana skôr či neskôr zmotá... jedna moja kámoška s výhodami už teraz má blbé narážky akože mám s ňou chodiť na prechádzky a večierky a neviem čo.... budem asi musieť uzemniť skôr ako si zmyslí niečo viac...
-
PhYs0c
King
maki: konaj
v pripade ze ty nic nechces je to tvoja "povinnost" 
Preto som si ja s dotyčnou stanovil pravidlá dopredu, aby som nemusel riešiť veci za jazdy
Samozrejme, stať sa môže hocičo, ale ak ste k sebe otvorení (a ja si aj kamarátsky druh vzťahu zakladám na úprimnosti), tak sa to vždy dá riešiť skôr, než je neskoro...
-
SamanthaMM
Light Expert
takže, keď sú jasne vymedzené pravidlá pre obe strany, odporučili by ste niekomu ísť do takého vzťahu?
muzom kazdopadne ano (a ticho by som zavidel:)
-
SamanthaMM
Light Expert
a myslíš, že to musí byť pravidlom, že dievča, ktoré je v takomto vzťahu sa vždy zamiluje do toho chalana a všetko sa pokazí???
To zalezi od teba, ci sa zamilujes alebo nie.
-
SamanthaMM
Light Expert
práve toho sa neskutočne bojím, že to celé doje***, lebo časom budem chcieť viac.... stojí to za to riziko?