neviem takéto detaily..ale mala som pocit, že tam chodí asi viac ľudí..mal tam aj gitary, hovoril, že tam chodí hrávať s kamarátmi..je možné, že je to pre nich taký kostol..bo to bolo malinké mestečko..on je evanjelikStoporko napísal:greeta - technická otázka: odkiaľ je ten chalan? (mesto/zbor?) Do ktorej cirkvi patrí?
A garáž prerobená na modlitebňu - tam chodí len on alebo viacero ľudí s ním = je to stretko nejakého menšieho zboru? Lebo napr. rôzne malé cirkvi majú svoje "kostoly" v garážach, pivniciach...lebo na veľké chrámy proste nemajú peniaze. Ale veď ak sa ti nepáči, bojíš sa ho alebo čokoľvek - vzťah nie je povinný (stredovek dávno skončil a islam tu nemáme tak silný aby mohol diktovať), tak mu daj bye byeZájdi na disku, do klubu, choď von s partiou a niekoho tebe súceho stretneš.
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2011, 15:45)
minulý týždeň som bola s tým chalanom na obede aj s kamarátmi a celý čas nás chcel presvedčiť o tom, že všetci sme hriešnikmi a robíme veľa vecí zle, a preto musíme veriť v Boha a tlačil nám kaleráby do hlavy a dostala som od neho pozvánku na nejakú vianočnú akciu kde nám bude premietať nejaký film ohľadom kresťanstva, momentálne mám jasno v tom, že nemám záujem,lebo to čo robí, je už moc, nemám nič proti tomu ak je niekto veriaci, ale on je podľa mňa fanatik..