ALZA.SK - Xbox zadarmo???

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Sp!rit
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

ALZA.SK - Xbox zadarmo???

Príspevok od používateľa Sp!rit »

Zdravím, dnes som si objednal Notebook HP z Alzy, keď som vyplňoval objednávku bolo napísané, že je k nemu zadarmo Xbox, avšak keď som ju už odoslal a vytlačil si formuláre ktoré treba poslať na adresu Alzy (kupoval som na splátky cez Cetelem) tak teraz k tomu notebooku Xbox zdarma nie je. Ako je to možné? Taktiež je na titulnej strane, že k notebooku HP Pavilion dv7-6b90ec Dark Umber je Xbox zdarma, avšak keď kliknete na tento ntb a otvorí sa vám popis, tak už tam nepíšu, že by bol k nemu Xbox zdarma. Ako je to možné???
Všimol som si to len pri HP notebookoch, ostatné som nepozeral, takže neviem. Avšak ešte niekoľko notebookov s Xboxom tam ponúkajú, aj keď si otvoríte popis notebooku tak tam píšu, že j k nemu Xbox zdarma.
jojo1996
Light Professional
Light Professional

Re: ALZA.SK - Xbox zadarmo???

Príspevok od používateľa jojo1996 »

K tomu ntb ten XBOX nieje. Je iba k tímto: http://www.alza.sk/xbox-360-zadarmo
Sp!rit
Star
Star

jojo1996 napísal:K tomu ntb ten XBOX nieje. Je iba k tímto: http://www.alza.sk/xbox-360-zadarmo
Toto si napísal úplne odveci..pozorne si prečítaj, čo som hore písal!!!
jojo1996
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jojo1996 »

Ja som skušal vyplniť objednavku a nič o XBOX-e tam nebolo.
Sp!rit
Star
Star

jojo1996 napísal:Ja som skušal vyplniť objednavku a nič o XBOX-e tam nebolo.
Sorry, ale už sem prosím ťa nepíš, pretože píšeš úplne od veci..prepáč, ale je to pravda.
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Tu ti s tym asi moc nepomozeme, bud pockaj na notebook a uvidis alebo este lepsie spravis ked im tam rovno napises
Sp!rit
Star
Star

No budem zajtra volať, chcel som len vedieť, či si to náhodou niekto z vás nevšimol...kľudne si to aj kuknite:
Choďte na titulnú stranu alza.sk, dole dajte "Poznáte z TV reklamy", kliknite na ten HP notebook čo píšu, že je k nemu Xbox zadara a keď si otvoríte jeho popis, už to tam nebude :/. Aj keď mna štve niečo iné - že pred objednávkou ten HP čo som si objednal (bol to iný ako tento čo je v "Poznáte z TV reklamy") - mal byť k nemu Xbox, avšak po jeho rezervácii (objednaní) už k nemu Xbox zdarma neponúkajú...nechápem
stejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stejko »

mozno len tu akciu uz stiahli,ale tebe snad pride aj s tym Xboxom. a ked nie,tak stale mozes tovar do 7 dni od dorucenia vratit bez udania dovodu.
detrox
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa detrox »

zda sa mi to alebo aj pri tomto nb tam dole ze poznate z tv reklamy je tneto nb a knemu ukazuju ze je aj xbox ale nevšimol som si ... či sa mi to len zda ? :D
http://www.alza.sk/hp-pavilion-dv7-6b90 ... 265240.htm
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

detrox napísal:zda sa mi to alebo aj pri tomto nb tam dole ze poznate z tv reklamy je tneto nb a knemu ukazuju ze je aj xbox ale nevšimol som si ... či sa mi to len zda ? :D
http://www.alza.sk/hp-pavilion-dv7-6b90 ... 265240.htm
precital som si tvoj prispevok 4x...naozaj...este som si aj otvoril tu stranku a hladal som nejaku spojitost s xboxom..ale naozaj..naozaj netusim co od nas chces :lol:
Sp!rit
Star
Star

CheZteR napísal: precital som si tvoj prispevok 4x...naozaj...este som si aj otvoril tu stranku a hladal som nejaku spojitost s xboxom..ale naozaj..naozaj netusim co od nas chces :lol:
Neviem, čo chcel povedať, ale každopádne toto je ten notebook čo je dole uvedený "Poznáte z TV reklamy" a je pri ňom že Xbox k nemu zdarma, ale keď pozriete popis notebooku tak tam už nie je uvedené, že k nemu dostanete Xbox ;) ale ja som si konkrétne tento neobjednal.
detrox
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa detrox »

Sp!rit napísal: Neviem, čo chcel povedať, ale každopádne toto je ten notebook čo je dole uvedený "Poznáte z TV reklamy" a je pri ňom že Xbox k nemu zdarma, ale keď pozriete popis notebooku tak tam už nie je uvedené, že k nemu dostanete Xbox ;) ale ja som si konkrétne tento neobjednal.
presne toto som myslel :D nechapem chezter čo si natom nepochopil :D ........ proste dole píšu ze je tam xbox k tomu ale ziadny tam neni :D
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Co takto im zavolat a spytat sa na to, namiesto toho sa tu hadas ako pes a tvrdis si len svoje http://www.alza.sk/publish.asp?catpm=648
Sp!rit
Star
Star

PAuLi3 napísal:Co takto im zavolat a spytat sa na to, namiesto toho sa tu hadas ako pes a tvrdis si len svoje http://www.alza.sk/publish.asp?catpm=648
Napíšem to ešte raz, pre tých, ktorí nevedia čítať, resp. pochopiť zmysel textu:
Chcel som len vedieť, či si to náhodou niekto z vás nevšimol, prípadne, či nemá takú istú skúsenosť ako ja..a mail som im napísal.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Za tri roky som ten kontaktny formular vyplnil 5 krat, odpisali raz.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Gangy to ja uz za to nemozem, ze sa ti tazilo dvihnut telefon a zavolat im, vdzy je lepsie im brnknut, ako cakat niekolko dni na email
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

:?: Ja ta snad z niecoho obvinujem ci co? Predstav si ze som tam aj volal, komentoval som len ich ochotu na ten formular odpisovat, neviem co si sa hned rozplakal ako keby som nieco vravel tebe. Pracujes pre alzu alebo mas len menzes?
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tebe clovek, nemoze nic nikdy ani povedat, pretoze sa hned spravas ako degenerovana opica a z toho tvojho postu to vyznelo tak, ako keby si s nimi mal problem co sa tyka emailoveho formulara. Clovek ani nemoze nic okomentovat, pretoze vie, co moze od cloveka ako ty ocakavat...
Sp!rit
Star
Star

Ja sa neviem správať mínusový karmista? :D Asi si tiež trošku zdegenerovaný, pritom moje príspevky v tejto téme nikoho neurážajú ani nič podobné.
>>>>>
>>>>>
>>>>>
Prejdime k veci:
Toto je teda záhada..dnes mi volali že kedy budem posielať papiere na ich adresu, tak som sa rovno spýtal, ako s tým Xboxom, oni mi povedali, že ten Xbox k notebooku mať nebudem. Tak idem zo srandy kuknúť na alzu ten notebook čo som si objednal a čo nevidím??? Je pri ňom zrazu písané, že Xbox zdarma k nemu dávajú! Takže pekne som zavolal naspäť a údajne to budú riešiť, zajtra mi vraj zavolajú. Toto je fakt sila! Beriem to ako podvod z ich strany a len balamútenie aby ľudia kupovali (keďže je písané, že Xbox zdarma).
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Spirit, to som nepisal tebe, ale reagoval na Gangyho post a co sa tyka karmy, tak odo mna ju nemas, mozes si to u nejakeho moda zistit...
Napísať odpoveď