ALZA.SK - Xbox zadarmo???
ALZA.SK - Xbox zadarmo???
Zdravím, dnes som si objednal Notebook HP z Alzy, keď som vyplňoval objednávku bolo napísané, že je k nemu zadarmo Xbox, avšak keď som ju už odoslal a vytlačil si formuláre ktoré treba poslať na adresu Alzy (kupoval som na splátky cez Cetelem) tak teraz k tomu notebooku Xbox zdarma nie je. Ako je to možné? Taktiež je na titulnej strane, že k notebooku HP Pavilion dv7-6b90ec Dark Umber je Xbox zdarma, avšak keď kliknete na tento ntb a otvorí sa vám popis, tak už tam nepíšu, že by bol k nemu Xbox zdarma. Ako je to možné???
Všimol som si to len pri HP notebookoch, ostatné som nepozeral, takže neviem. Avšak ešte niekoľko notebookov s Xboxom tam ponúkajú, aj keď si otvoríte popis notebooku tak tam píšu, že j k nemu Xbox zdarma.
Všimol som si to len pri HP notebookoch, ostatné som nepozeral, takže neviem. Avšak ešte niekoľko notebookov s Xboxom tam ponúkajú, aj keď si otvoríte popis notebooku tak tam píšu, že j k nemu Xbox zdarma.
Re: ALZA.SK - Xbox zadarmo???
K tomu ntb ten XBOX nieje. Je iba k tímto: http://www.alza.sk/xbox-360-zadarmo
Toto si napísal úplne odveci..pozorne si prečítaj, čo som hore písal!!!jojo1996 napísal:K tomu ntb ten XBOX nieje. Je iba k tímto: http://www.alza.sk/xbox-360-zadarmo
Ja som skušal vyplniť objednavku a nič o XBOX-e tam nebolo.
Sorry, ale už sem prosím ťa nepíš, pretože píšeš úplne od veci..prepáč, ale je to pravda.jojo1996 napísal:Ja som skušal vyplniť objednavku a nič o XBOX-e tam nebolo.
Tu ti s tym asi moc nepomozeme, bud pockaj na notebook a uvidis alebo este lepsie spravis ked im tam rovno napises
No budem zajtra volať, chcel som len vedieť, či si to náhodou niekto z vás nevšimol...kľudne si to aj kuknite:
Choďte na titulnú stranu alza.sk, dole dajte "Poznáte z TV reklamy", kliknite na ten HP notebook čo píšu, že je k nemu Xbox zadara a keď si otvoríte jeho popis, už to tam nebude
. Aj keď mna štve niečo iné - že pred objednávkou ten HP čo som si objednal (bol to iný ako tento čo je v "Poznáte z TV reklamy") - mal byť k nemu Xbox, avšak po jeho rezervácii (objednaní) už k nemu Xbox zdarma neponúkajú...nechápem
Choďte na titulnú stranu alza.sk, dole dajte "Poznáte z TV reklamy", kliknite na ten HP notebook čo píšu, že je k nemu Xbox zadara a keď si otvoríte jeho popis, už to tam nebude
mozno len tu akciu uz stiahli,ale tebe snad pride aj s tym Xboxom. a ked nie,tak stale mozes tovar do 7 dni od dorucenia vratit bez udania dovodu.
zda sa mi to alebo aj pri tomto nb tam dole ze poznate z tv reklamy je tneto nb a knemu ukazuju ze je aj xbox ale nevšimol som si ... či sa mi to len zda ?
http://www.alza.sk/hp-pavilion-dv7-6b90 ... 265240.htm
precital som si tvoj prispevok 4x...naozaj...este som si aj otvoril tu stranku a hladal som nejaku spojitost s xboxom..ale naozaj..naozaj netusim co od nas chcesdetrox napísal:zda sa mi to alebo aj pri tomto nb tam dole ze poznate z tv reklamy je tneto nb a knemu ukazuju ze je aj xbox ale nevšimol som si ... či sa mi to len zda ?![]()
Neviem, čo chcel povedať, ale každopádne toto je ten notebook čo je dole uvedený "Poznáte z TV reklamy" a je pri ňom že Xbox k nemu zdarma, ale keď pozriete popis notebooku tak tam už nie je uvedené, že k nemu dostanete XboxCheZteR napísal: precital som si tvoj prispevok 4x...naozaj...este som si aj otvoril tu stranku a hladal som nejaku spojitost s xboxom..ale naozaj..naozaj netusim co od nas chces
presne toto som myslelSp!rit napísal: Neviem, čo chcel povedať, ale každopádne toto je ten notebook čo je dole uvedený "Poznáte z TV reklamy" a je pri ňom že Xbox k nemu zdarma, ale keď pozriete popis notebooku tak tam už nie je uvedené, že k nemu dostanete Xboxale ja som si konkrétne tento neobjednal.
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Co takto im zavolat a spytat sa na to, namiesto toho sa tu hadas ako pes a tvrdis si len svoje http://www.alza.sk/publish.asp?catpm=648
Napíšem to ešte raz, pre tých, ktorí nevedia čítať, resp. pochopiť zmysel textu:PAuLi3 napísal:Co takto im zavolat a spytat sa na to, namiesto toho sa tu hadas ako pes a tvrdis si len svoje http://www.alza.sk/publish.asp?catpm=648
Chcel som len vedieť, či si to náhodou niekto z vás nevšimol, prípadne, či nemá takú istú skúsenosť ako ja..a mail som im napísal.
Za tri roky som ten kontaktny formular vyplnil 5 krat, odpisali raz.
-
PAuLi3
Darca
Gangy to ja uz za to nemozem, ze sa ti tazilo dvihnut telefon a zavolat im, vdzy je lepsie im brnknut, ako cakat niekolko dni na email
-
PAuLi3
Darca
tebe clovek, nemoze nic nikdy ani povedat, pretoze sa hned spravas ako degenerovana opica a z toho tvojho postu to vyznelo tak, ako keby si s nimi mal problem co sa tyka emailoveho formulara. Clovek ani nemoze nic okomentovat, pretoze vie, co moze od cloveka ako ty ocakavat...
Ja sa neviem správať mínusový karmista?
Asi si tiež trošku zdegenerovaný, pritom moje príspevky v tejto téme nikoho neurážajú ani nič podobné.
>>>>>
>>>>>
>>>>>
Prejdime k veci:
Toto je teda záhada..dnes mi volali že kedy budem posielať papiere na ich adresu, tak som sa rovno spýtal, ako s tým Xboxom, oni mi povedali, že ten Xbox k notebooku mať nebudem. Tak idem zo srandy kuknúť na alzu ten notebook čo som si objednal a čo nevidím??? Je pri ňom zrazu písané, že Xbox zdarma k nemu dávajú! Takže pekne som zavolal naspäť a údajne to budú riešiť, zajtra mi vraj zavolajú. Toto je fakt sila! Beriem to ako podvod z ich strany a len balamútenie aby ľudia kupovali (keďže je písané, že Xbox zdarma).
>>>>>
>>>>>
>>>>>
Prejdime k veci:
Toto je teda záhada..dnes mi volali že kedy budem posielať papiere na ich adresu, tak som sa rovno spýtal, ako s tým Xboxom, oni mi povedali, že ten Xbox k notebooku mať nebudem. Tak idem zo srandy kuknúť na alzu ten notebook čo som si objednal a čo nevidím??? Je pri ňom zrazu písané, že Xbox zdarma k nemu dávajú! Takže pekne som zavolal naspäť a údajne to budú riešiť, zajtra mi vraj zavolajú. Toto je fakt sila! Beriem to ako podvod z ich strany a len balamútenie aby ľudia kupovali (keďže je písané, že Xbox zdarma).
-
PAuLi3
Darca
Spirit, to som nepisal tebe, ale reagoval na Gangyho post a co sa tyka karmy, tak odo mna ju nemas, mozes si to u nejakeho moda zistit...