Priateľstvo s výhodami
Re: Priateľstvo s výhodami
zeky: beriem... ale
radšej budem bez lásky primitívne uspokojovať primitívne pudy ako chodiť nabrúsený vkuse a pod stresom lebo nemám do čoho pichnúť... a radšej budem je*ať len tak a potom čau a vidíme sa o pár dní ako dennodenne počúvať nejaké kecy od priateľky a robiť si vkuse starosti kvôli nej ... možno som divný ja, ale na takéto veci mám čas po tom ako si spravím poriadok v živote a budem konečne chcieť sledovať americký sen... dom, auto, 9-5 job, rodina a biely latkový plot .. dovtedy? načo sa viazať a robiť si starosti?
radšej budem bez lásky primitívne uspokojovať primitívne pudy ako chodiť nabrúsený vkuse a pod stresom lebo nemám do čoho pichnúť... a radšej budem je*ať len tak a potom čau a vidíme sa o pár dní ako dennodenne počúvať nejaké kecy od priateľky a robiť si vkuse starosti kvôli nej ... možno som divný ja, ale na takéto veci mám čas po tom ako si spravím poriadok v živote a budem konečne chcieť sledovať americký sen... dom, auto, 9-5 job, rodina a biely latkový plot .. dovtedy? načo sa viazať a robiť si starosti?
Ak sa nechces viazat tak fajn.Nikto ti nekaze.A na druhej strane to ci budes z toho nervozny a pod stresom, vyplyva len a len z tvojej psychiky.Tu ma kazdy clovek tiez inu.Cize tu je to uz aj o dusevnej vyrovnanosti jednotlivca.A ked to uz nejde inak mame aj ruky
Aj ked sa to "pichaniu" nevyrovna aspon to zo seba vydas a ciastocne sa uvolnis.Vsetko je to ale vec nazoru.Nechcem nikomu nanucovat tie svoje, len opisujem to ako to beriem ja.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak tak Maki ma pravdu. Este taketo daco je dobre pre ludi, ktory neplanuju mat rodinu a deti (napr. ja). Takze v takom pripade je vztah stratou casu a penazi, ked jedine co im chyba je kus odreagovania v posteli. Ma to svoje logicke zmyslanie aj toto Priatelstvo s vyhodami, takze az tak ho odsudzovat netreba. Predsa len cele tie vztahy, laska, manzelstvo a spol boli ludom vsugerovane, ze tak to je spravne. Pritom sme taktiez zvery, ktore maju svoje pudy a potrebu sa "vyprazdnit". Preto sa drzim a budem stale drzat bokom predstave zhnitia s jednou osobou.
Soviet:V klude mozes zhnit aj sam
Pocit samoty sa raz dostavi.O tom nemam pochyb.
A ospravedlnte ma..idem radsej naspat do svojej bubliny.
Pocit samoty sa raz dostavi.O tom nemam pochyb.
A ospravedlnte ma..idem radsej naspat do svojej bubliny.
-
Soviet
Darca
INsomNIA: Nedostavi, toho sa nebojim, nato sa velmi dobre poznam
Lebo nikde netvrdim, ze sa nebude clovek stretavat so zenami, ale len to, ze nebude mat trvaly vztah. Bohuzial niesom ten clovek, ktory sa potrebuje vyrozpravat zene aky mal den , co ho trapi atd a pocuvat spatne jej zvasty naspat. Proste ma to nebavi a to sa nezmeni. Zena sa nato bohuzial tak nedokaze divat, lebo oni bez vyrozpravania sa nedokazu zit..
Soviet:Dobre,ani mna nebavi pocuvat furt,ze kto ma aky spatny den a viem,ze to nikoho nebavi.(Inak musel si mat dost nudne zeny asi )A nebavi ma minat prasule na cajovne a blbosti,bavilo ma spoznavat novych a novych ludi....Lenze ludia prichadzaju a odchadzaju...nechavaju ta sameho.
A ja si zelam,aby som mala po svojom boku niekoho,koho dotyk nebude...len taky zmyselny ale laskyplny.
A zelam si cloveka,pri ktorom budem moct byt praveze ticho.

A ja si zelam,aby som mala po svojom boku niekoho,koho dotyk nebude...len taky zmyselny ale laskyplny.
A zelam si cloveka,pri ktorom budem moct byt praveze ticho.
ešte furt stíhaš napísať Ježiškovi
-
Soviet
Darca
No podla mna keby si mala chlapa ako priatela s vyhodami a vedel by byt aj trochu citlivy, tak si myslim, ze v tom dotyku by si nevidela velky rozdiel, ako keby si s nim chodila. Ked clovek chce, tak vie rozmaznat a dat si zalezat na dotykoch u dievcata aj ked s nim nechodi a bude sa jej to pacit 
Hmm..Zena, ktora chce byt ticho - not bad
Hmm..Zena, ktora chce byt ticho - not bad
soviet.. hlavne urob pocas zivota nejake to dieta. nech na nas ma kto makat 
-
TommyHot
Addict
Nikdy som nic take nemal (aj ked za istych okolnosti by bola moznost) a ani nechcem mat. Svoje kamaratky delim na velmi dobre priatelky a zname. S prvou skupinou by som to nechcel pokazit, keby to nahodou prerastie do niecoho viac. A druha skupina je pre mna uplne nezaujimava.
necital som to tu vsetko ale tiez mam kamaratstvo s vyhodou
celkom je to fajn ale moja ex s ktorou som chodil 3 roky ma asi uz chce spat tak si davam pozor aby som nepodlahol lebo je to riadna je*a 
A čo ti bráni jej na čas podľahnúť ?
TommyHot napísal:Nikdy som nic take nemal (aj ked za istych okolnosti by bola moznost) a ani nechcem mat. Svoje kamaratky delim na velmi dobre priatelky a zname. S prvou skupinou by som to nechcel pokazit, keby to nahodou prerastie do niecoho viac. A druha skupina je pre mna uplne nezaujimava.
U mňa je to podobné, nezáväzný vzťah je podľa mňa len strata času a mať s niekým nezáväzný sex iba z vášne je podľa mňa isté zlyhanie, neskôr by som mala výčitky svedomia , a je mi to jedno či to vyznie bárs mníšsky v tomto svete, ale to neznamená, že ak je taký skazený dnešný svet musím byť aj ja... Veď ja vo svojom veku môžem robiť ešte všeličo iné napr. športovať (čo aj robím )alebo vyhľadávať adrenalínový šport, čítať atď...
Podobne ako Ty mám také delenie kamarátov, pretože ich mám oveľa viac ako kamarátky...Taktiež ich delím na veľmi dobrých kamarátov, s ktorými by som si nechcela nič pokaziť ak by výústilo časom do niečoho hlbšieho... kamarátov s ktorými by som nechcela nič mať a známych ktorých vydávam málo a väčšinou sú zadaní...
To je ušľachtilá myšlienka. Ale budem citovať Makiho: "radšej budem bez lásky primitívne uspokojovať primitívne pudy ako chodiť nabrúsený vkuse a pod stresom lebo nemám do čoho pichnúť". Masturbácia je síce fajn, ale to plnohodnotný sex to nenahradí. NIČ sex nenahradí. Šport, knihy, filmy... Všetko sú to chabé náplaste na vlastný sebaklam, že je všetko v pohode. Nuž, ja pokrytec nie som, a nemienim schovávať svoje základné ľudské potreby za rôzne aktivity. Ak niekto nedokáže oddeliť sex od lásky je to jeho problém, nie môj.
Na záver si neodpustím malú poznámku: Keby Boh nechcel, aby sme sa šukali krížom-krážom, tak by zo sexu neurobil taký pôžitok a ponechal by mu len čisto funkčnú podstatu, tak ako u zvierat.
Na záver si neodpustím malú poznámku: Keby Boh nechcel, aby sme sa šukali krížom-krážom, tak by zo sexu neurobil taký pôžitok a ponechal by mu len čisto funkčnú podstatu, tak ako u zvierat.
Terepin napísal:To je ušľachtilá myšlienka. Ale budem citovať Makiho: "radšej budem bez lásky primitívne uspokojovať primitívne pudy ako chodiť nabrúsený vkuse a pod stresom lebo nemám do čoho pichnúť". Masturbácia je síce fajn, ale to plnohodnotný sex to nenahradí. NIČ sex nenahradí. Šport, knihy, filmy... Všetko sú to chabé náplaste na vlastný sebaklam, že je všetko v pohode. Nuž, ja pokrytec nie som, a nemienim schovávať svoje základné ľudské potreby za rôzne aktivity. Ak niekto nedokáže oddeliť sex od lásky je to jeho problém, nie môj.
Veď ale prečo si užívať keď si môžem počkať na plnohodnotný a krásny sex s priateľom ? Zatiaľ si predstav mi stačia tieto náhrady! ... A to ,že Ty to ako problém vidíš, zasa nie je môj problém....
Veď niekto sa aj tak občas aj v sexe správa, ale predstav si že existujú zvieratá ktoré si sex vedia užívať tak ako aj človek- a to delfíny....
Nuž, pokiaľ ty máš na svojich genitáliách vypínač, ktorým ich vypneš, super, máš to jednoduché. Ja ho nemám. A preto sa nehodlám trýzniť ako nejaký masochista. Ak tebe vyhovuje, že ideš proti svojím úplne prirodzeným ľudským potrebám, prosím, ale mne to vadí. A len preto, že nezdieľam pseudo moralistický názor pribrzdených konzervatívcov, ešte neznamená, že som nadržaný k*k*t, ktorý spáva s nadržanými p*č*m*.
Som rád, že si to spomenula. Pretože by si si z nich mala brať príklad; oni totiž nie sú natoľko sprostí, aby z toho robili antickú tragédiu.
Som rád, že si to spomenula. Pretože by si si z nich mala brať príklad; oni totiž nie sú natoľko sprostí, aby z toho robili antickú tragédiu.
melani: len jedna otázka - a už si to skúsila vôbec? aj mne do 19 stačil šport a občas nejaký ten jazyk v krku... potom som si povedal, že na pravú lásku čakať nejdem, lebo to nemá význam a odvtedy vypínač medzi nohami prestal fungovať...
Nič som tu nenapísal.
-
TommyHot
Addict
Pre zvierata (alebo hociaky iny zivot) je sex tiez uplne prirodzena potreba, akurat, ze oni ju vykonavaju len za ucelom zachovania rodu. Clovek nie je nic viac len rozmyslajuce zviera, preto si myslim, ze chciet tr*kat od rana do vecera, je error niekde na ceste z nervovej sustavy do mozgu.Terepin napísal:Nuž, pokiaľ ty máš na svojich genitáliách vypínač, ktorým ich vypneš, super, máš to jednoduché. Ja ho nemám. A preto sa nehodlám trýzniť ako nejaký masochista. Ak tebe vyhovuje, že ideš proti svojím úplne prirodzeným ľudským potrebám, prosím, ale mne to vadí. A len preto, že nezdieľam pseudo moralistický názor pribrzdených konzervatívcov, ešte neznamená, že som nadržaný k*k*t, ktorý spáva s nadržanými p*č*m*.
Vsetko je to len vecou hlavy a ak to niekto potrebuje nie je o nic mensi zavislak ako ten co fici na trave, ci chlaste.
Btw naozaj si myslis, ze zvierata nie su pri sexe vzrusene? Chod sa pozriet niekde kde inseminuju napriklad kone, alebo psov a uvidis to vzrusenie
Maki napísal:melani: len jedna otázka - a už si to skúsila vôbec? aj mne do 19 stačil šport a občas nejaký ten jazyk v krku... potom som si povedal, že na pravú lásku čakať nejdem, lebo to nemá význam a odvtedy vypínač medzi nohami prestal fungovať...
Skúsila ako myslíš nezáväzný sex ? nie... ja na pravú lásku tiež akosi neviem natrafiť, lebo každého len odmietam, preto že nie som do nich zamilovaná, tak som radšej sama ..blbé viem ...