Re: Facebook
neviem ale mna by to skor zaujimalo ako si to deaktivujem, resp. nie deaktivujem ale ako znemoznim aby to zaznamenavalo aj mna a vypisovalo im to...
CheZter, ocom ako vravis teraz, ake vypisovanie?
Máte timeline ? na topkách píšu že od dnes o má každý no ja nejak nič nemám, aj keď je pravda že moj učet je stale pozadu, nový systém nástenky, aktivity nad chatom a podone mi nabehlo iba pred mesiacom a kamarati to maju už pol roka
Ja ešte doteraz nemám tie hlúposti nad chatom, takže kľud
Btw...Doteraz som videl len jediný profil (akurát dnes), ktorý mal timeline, takže by som určite nebral topky za smerodajné (nielen v tomto)...
Ja som dnes ešte mal starý klasický profil, ale nejako som sa preklikal na nejaký americký profil a cez ten som si to aktivoval. Moje prvé dojmy su trošku zmiešané, ale aspoň viem kedy som sa 1x zaregistroval na facebook a aké blbosti som vypisoval

-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...ja to tiež ešte nemám...
Tu sa to aktivuje https://www.facebook.com/about/timeline
-
HiddenUser
Medium Star
Zdravím all, Neviete ešte ako dať tu časovu os preč?
Vďaka za odpoveď
Vďaka za odpoveď
nijak, ak to máš už raz tak už sa to nedá vrátiť späť
-
HiddenUser
Medium Star
Aha OK vsak nevadi aj tak je to dobre len som potreboval niečo. A inač prečo tam je že 7-dňová ukážka? To je len na 7 dni a potom sa to zrusi či ako?
-
mirak2
Hardcore addict
a potom sa ti to nastavi na trvalo
ja som si to nahodil vcera, a celkom zmena... zatial neviem ci dobra ci zla 
-
lekoklatik
VIP
Woho, bude sa to užívateľom aktualizovať postupne, alebo si to už môžem zmeniť?
PretoŽe ja tam nič také ako zmeniť na nový štýl nevidím
PretoŽe ja tam nič také ako zmeniť na nový štýl nevidím
ja som to tiez nikde nevedel najst, jedine cez odkaz...mohli tomu spravit vacsie promo, kopa ludi o tom ani nevie ze sa to bude menit a ze si to mozu vyskusat a pomazať čo treba
... zatial som sa stretol iba s negativnymi ohlasmi na timeline, uvidime...
... zatial som sa stretol iba s negativnymi ohlasmi na timeline, uvidime...
potreboval by som vidiet co vidia ini v zavislosti od nastaveni sukromia, lebo z mojho pohladu na moju TL to take jasne nie je.
jackb: Keď si otvoríš profil, tak napravo vedľa mena máš tlačidlá (Update info, Activity log) a ozubené koliečko, na ktoré keď klikneš, tak je tam možnosť "Vies as" - tam si môžeš pozrieť, ako vidia tvoj profil priatelia a myslím, že aj cudzí 
chcem sa spýtať tú časovú os si vedia prezerat aj moji priatelia ? a ostatný ľudia ? ak áno kde si to viem zmeniť aby mi to nikto nepozeral ?
vedia prispevok pred tebou je vysvetlene ako si pozries ako to vidia ostatny ludia
ako to zmenit, aby to nevideli to neviem, ale rad si to zmenim aj ja ak sa da
ako to zmenit, aby to nevideli to neviem, ale rad si to zmenim aj ja ak sa da
používate už niekto nový Timeline? ja som ho náhodou zapol a nevyzerá to až tak zle ako som čakal
dá sa to pekne ponastavovať.