Ale strasne sa tam bojim ist lebo mi stoprecentne nieco najde a nechcem tam vyhadzovat peniaze, aj ked viem ze to treba...no minule som mala zaujimavy rozhovor so studentkou zubariny a hovorila ze tie biele plomby su len draha kravina, akoze toto ma stve ma zubaroch, ze mi daju hocico len aby som zacvakala... Necitala som celu temu, takze neviem ci tu padlo aj nieco o tychto plombach, predpokladam ze ano
Zubár
Re: Zubár
Jemine, ja som u zubara nebola tusim od zavedenia eura, lebo som vkuse davala slovenske a nepamatam si ze by som platila eurami
Ale strasne sa tam bojim ist lebo mi stoprecentne nieco najde a nechcem tam vyhadzovat peniaze, aj ked viem ze to treba...no minule som mala zaujimavy rozhovor so studentkou zubariny a hovorila ze tie biele plomby su len draha kravina, akoze toto ma stve ma zubaroch, ze mi daju hocico len aby som zacvakala... Necitala som celu temu, takze neviem ci tu padlo aj nieco o tychto plombach, predpokladam ze ano

plusminus: Zapalene to nie je. Rana nijak nereaguje na horuce, studene ,sladke, slane, kysle, nevyteka z tade nic, nezapacha, neni citliva na dotyk. To uz nebolo ani krvacanie ale skor sliny zmiesane so zvyskami krvy. Jedine, co ma vytaca je, ze mam aj skoro po dvoch tyzdnoch v spodnych dasnach diery ako svet a len cakam, kedy sa zavru, aby som sa mohol najest ako clovek. Nie je velmi prijemne po kazdom pevnom jedle vyplachovat usta harmancekom a vacsie zvysky vyberat sparatkom, alebo vatovou tycinkou.
Alofok: Ja osobne by som bral bielu plombu uz len kvoli estetickej stranke. Mal som jediny kaz v zivote a mam tam klasicku amalganovu. Par mesiacov/rokov bola taka do striebra, ale casom zcernala. Takze teraz mam celkom biele zuby a na jednej stolicke velky, cierny flak.
Alofok: Ja osobne by som bral bielu plombu uz len kvoli estetickej stranke. Mal som jediny kaz v zivote a mam tam klasicku amalganovu. Par mesiacov/rokov bola taka do striebra, ale casom zcernala. Takze teraz mam celkom biele zuby a na jednej stolicke velky, cierny flak.
Alofok: biele plomby nie su len draha kravina, klasicke amalgamove obsahuju aj ortut ktora sa moze do tela uvolnovat)
Shark: ja by som asi uz navstivil zubara (alebo tel.), je to dost dlha doba.. Shark: cierny amalgan si nechaj vymenit..
Ja som tiez asi 10rokov nebol u zubara, no uz vela amalganu v ustach nemam..
Shark: ja by som asi uz navstivil zubara (alebo tel.), je to dost dlha doba.. Shark: cierny amalgan si nechaj vymenit..
Ja som tiez asi 10rokov nebol u zubara, no uz vela amalganu v ustach nemam..
plusminus: Praveze som bol na kontrole a zubar mi povedal, ze sa to hoji prirodzene. Horne 8cky su uz takmer uplne zahojene, ale ze dolne sa hoja pomalsie. U niektorych ludi vraj presahuje doba hojenia aj mesiac, kym sa uplne uzavrie rana. Podotykam, ze ranky, kde bol koren su uz uplne stiahnute, popripade zahojene (neviem posudit) uz ostala len vacsia dierka po tom, kde bol osadeny zvysok zubu.
Co sa tyka tej plomby, tak ta je dalsia v poradi. Len pockam, kym sa zahoja dasna a ked uz budem riesit fixny strojcek, tak si dam aj vymenit plombu
Co sa tyka tej plomby, tak ta je dalsia v poradi. Len pockam, kym sa zahoja dasna a ked uz budem riesit fixny strojcek, tak si dam aj vymenit plombu
Ahojte bol som dnes u zubára ... v zube mi nechal takú vatičku, nejakú liečivú.
Vravel mi, že si mám to miesto dôkladne čistiť. Chcem sa spýtať či tú vatičku si mám vytiahnuť, vyčistiť miesto
a znova ju tam dať, alebo ju nechať stále tam ... resp... po vyčistení ju zahodiť ? ...
Díky
Vravel mi, že si mám to miesto dôkladne čistiť. Chcem sa spýtať či tú vatičku si mám vytiahnuť, vyčistiť miesto
a znova ju tam dať, alebo ju nechať stále tam ... resp... po vyčistení ju zahodiť ? ...
Díky
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja mám zubárov veľmi rád, zatiaľ s nimi mám len dobré skúsenosti aj ako pacient,
aj som niektorým robil webové stránky a nikdy nebol žiaden problém.
aj som niektorým robil webové stránky a nikdy nebol žiaden problém.
-
Yos
Professional
Mate nejakeho zubara na odporucenie v Bratislave? Ten moj je moc nesympaticky. Za celu prehliadku prehodi 3 slova, pohlad akoby som mu chcel nieco ukradnut z ordinacie a hundranie popod fuz, ako flakam umyvanie zubov ,pricom su ich umyvam minimalne 2x denne..
-
harrison314
Hardcore addict
TommyHot: vela stastia
johny29, Yos: skus pohladat na http://www.zzz.sk/ , alebo http://www.dentonet.sk/ alebo googli
johny29, Yos: skus pohladat na http://www.zzz.sk/ , alebo http://www.dentonet.sk/ alebo googli
Ľudia, mám jeden docela bizarný problém...
Čistil som si zuby s medzizubnou niťou, a zasekla sa mi medzi dve stoličky, ani za toho pána sa mi ju nepodarilo dostať von (a to som myslel že snaď aj zub už vyletí
), a proste kúsok tam zostal a dosť to tlačí na ostatné zuby...
Stalo sa to už niekomu? Čo treba robiť? Len mi nepovedzte že to bude treba vyvŕtať, sú to zdravé zuby, to by som nerozdýchal
Čistil som si zuby s medzizubnou niťou, a zasekla sa mi medzi dve stoličky, ani za toho pána sa mi ju nepodarilo dostať von (a to som myslel že snaď aj zub už vyletí
Stalo sa to už niekomu? Čo treba robiť? Len mi nepovedzte že to bude treba vyvŕtať, sú to zdravé zuby, to by som nerozdýchal