Priateľstvo s výhodami
Re: Priateľstvo s výhodami
nehoda náhoda? ...
nezáväzný sex nie je neobhájiteľný... len pre tých, čo sú zaryto proti nemu...
nezáväzný sex nie je neobhájiteľný... len pre tých, čo sú zaryto proti nemu...
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nie som zarito proti nemu, ale robit z neho potrebu mi pride trochu detinske. Potreba to je len pre toho, kto si nedokaze ustriehnut vtaka v nohaviciach.
ale ja netvrdím, že to je potreba... to tvrdí terepin... ja tvrdím, že sa dá čakať a nechať vtáka v nohaviciach... ale nemám dôvod to robiť... chápeme sa konečne?
Takže chlap, ktorý pociťuje potrebu mať sex, je vlastne je*** na mozog? Chlap, ktorý má chuť na jedlo, aj keď nie je hladný, je vlastne tučná nenažraná sviňa? Chlap, ktorý pije, aj keď nie je smädný, si tým vlastne kompenzuje svoj alkoholický komplex?TommyHot napísal:Nie som zarito proti nemu, ale robit z neho potrebu mi pride trochu detinske. Potreba to je len pre toho, kto si nedokaze ustriehnut vtaka v nohaviciach.
Takže žena, ktorá pociťuje potrebu mať sex, je štetka, ktorej sa rozťahujú nohy pri každom chlapovi?
//autoeditácia príspevku (26 Dec 2011, 15:54)
V tomto článku ja napísané všetko, čo si o tom myslím ja a každý iný normálny človek (moralistov považujem za fanatikov):
http://diva.aktuality.sk/clanok/28917/n ... znom-sexe/
-
TommyHot
Addict
Vsetko je to v hlave. Ak to nevie niekto ovladat, tak v podstate aj ano.Terepin napísal: Takže chlap, ktorý pociťuje potrebu mať sex, je vlastne je*** na mozog? Chlap, ktorý má chuť na jedlo, aj keď nie je hladný, je vlastne tučná nenažraná sviňa? Chlap, ktorý pije, aj keď nie je smädný, si tým vlastne kompenzuje svoj alkoholický komplex?
Takže žena, ktorá pociťuje potrebu mať sex, je štetka, ktorej sa rozťahujú nohy pri každom chlapovi?
Moment, hormóny sú v hlave?
tak sa ovládaj a udržuj čo chceš... ja si zatiaľ budem užívať kým sa dá 
-
TommyHot
Addict
Ved si uzivaj, ja ti nezakazujem. Ale je primitivne "urazat" Melani pre to, ze netr*ka kade chodi a dovolila si o tom rozpravat. Keby ste do nej nezacali skakat, tak tu teraz nemusime pisat 2 strany chu****.
tommy: otvor oči a zapni rozum... ja som do nej nezačal skákať, ani ju urážať... len hovorím, že nemám rád ak niekto niečo tvrdí, bez toho aby danú záležitosť prebral a poznal zo všetkých uhlov... chápeme sa?
-
TommyHot
Addict
Chces mi povedat, ze rozpravas len o veciach, ktore poznas? Dovolim si tvrdit, ze mas potom vcelku nudny zivot pokial sa obmedzujes myslienkami len na to co poznas.
TommyHot napísal:Ved si uzivaj, ja ti nezakazujem. Ale je primitivne "urazat" Melani pre to, ze netr*ka kade chodi a dovolila si o tom rozpravat. Keby ste do nej nezacali skakat, tak tu teraz nemusime pisat 2 strany chu****.
Ďakujem
tommy: na túto cestu so mnou ísť nechceš... tak nerýp..
ty veľkodovozca čaju, ktorý ešte ani nič neochutnal.. 
melani: každý má svoju pravdu ktorú považuje za správnu... a kto som ja aby som verejne súdil? každý si môže myslieť čo chce a veriť čomu chce, ale pred tým ako niečo prezentuje by sa mal zamyslieť...
melani: každý má svoju pravdu ktorú považuje za správnu... a kto som ja aby som verejne súdil? každý si môže myslieť čo chce a veriť čomu chce, ale pred tým ako niečo prezentuje by sa mal zamyslieť...
melani: každý má svoju pravdu ktorú považuje za správnu... a kto som ja aby som verejne súdil? každý si môže myslieť čo chce a veriť čomu chce, ale pred tým ako niečo prezentuje by sa mal zamyslieť...[/quote]
dobre, ja ťa absolútne chápem a možno som sa nezamyslela poriadne, sorry, nabudúce sa zamyslím viac ako tu niečo napíšem...
dobre, ja ťa absolútne chápem a možno som sa nezamyslela poriadne, sorry, nabudúce sa zamyslím viac ako tu niečo napíšem...
-
TommyHot
Addict
Neviem co to ma spolocne s touto diskusiou, ale evidentne uz ti dosli "argumenty"...Maki napísal:tommy: na túto cestu so mnou ísť nechceš... tak nerýp..ty veľkodovozca čaju, ktorý ešte ani nič neochutnal..
Teraz pozeram v inej diskusii, ze jedne obhajca sexu sedi cele dni za notebookom, hlavne ze oblubuje nezavazny sex. Dufam, ze ty nie si podobny online hero, lebo niektore tvoje nazory velmi nekoresponduju s realitou
ja len že si dávam dokopy v hlave o tebe obrázok z viacerých diskusií... akonáhle budem cítiť potrebu nejakých argumentov, tak sa neboj... a nie... ja bohužiaľ online hero nie som... ale veľmi by som chcel byť... ono je to môj tajný sen... 
mne je tiež divné, že práve Terepin tu obhajuje nezáväzný sex, ale je mi to jedno...
mne je tiež divné, že práve Terepin tu obhajuje nezáväzný sex, ale je mi to jedno...
Ja som vedel, že skôr či neskôr sa táto diskusia zvrhne na mňa.
Prečo je to divné?
-
PhYs0c
King
maki:
ja by som tiez nechcel aby moja trtkala s dalsimi tromi pocas nasho "vztahu", pohlavne choroby a vadilo by mi keby si predstavim ze s nimi robi to co so mnou 
melani: ty a kazdy by mal robit tak aby to nelutoval neskor, pre mna a dalsich par ludi tu je to nezavazny sex, pre teba je to opak, ak to tak citis a myslis ze je to spravne takisto ako my a vies ze to nebudes lutovat tak je to podla mna spravne
avsak nesuhlasim ze sexujem z lasky, na sex treba aj chut resp byt nadrzany, mozes niekoho lubit ale nemusis mat s nim sex aj pol roka lebo jednoducho nemas chut alebo ta fyzicky nepritahuje, avsak vies ze ho lubis za to aky je vo vnutri..napriklad
melani: ty a kazdy by mal robit tak aby to nelutoval neskor, pre mna a dalsich par ludi tu je to nezavazny sex, pre teba je to opak, ak to tak citis a myslis ze je to spravne takisto ako my a vies ze to nebudes lutovat tak je to podla mna spravne
avsak nesuhlasim ze sexujem z lasky, na sex treba aj chut resp byt nadrzany, mozes niekoho lubit ale nemusis mat s nim sex aj pol roka lebo jednoducho nemas chut alebo ta fyzicky nepritahuje, avsak vies ze ho lubis za to aky je vo vnutri..napriklad
Láska bez sexu nemôže fungovať.
A čo takí dôchodci ?
Tam pre zmenu nemôže fungovať sex.
Ale v takom veku má láska úplne iný význam a hlavne biologické hodiny sú kaput.