Re: Facebook
Neviete mi poradiť: pozeral som hokej cez fasthockey.com a taktiež písal aj komentáre k tomu do chatu, ale tie som omylom pridával na nástenku. Ked som prišiel na svoju nástenku a uvidel som tie posty, zaklikol som na niečo také ako skryť všetky príspevky od FASTHockey Live Chat a ono to zmyzlo . Ale stále ked sa na môj profil pozrie niekto iný vidí to, taktiež to otravuje na nástenkách. Skryl som to asi len pred sebou, no pred nikým iným. Neviete čo s tým?
-
lekoklatik
VIP
Skús si cez aplikácie tú Hockey aplikáciu zablokovať.
@Mmartin:
no ja dnes schválne ostanem zas, online mám na mysli, že si online, teda práve v tom čase si prezeráš, scrolluješ alebo klikáš v FB
no uvidíme dnes
(chrome)
no ja dnes schválne ostanem zas, online mám na mysli, že si online, teda práve v tom čase si prezeráš, scrolluješ alebo klikáš v FB
no uvidíme dnes
(chrome)
lekoklatik: to je v tom, že ja medzi aplikáciami žadnu takú nemám, no aj tak to zobrazuje iným ľudom
-
vladenko007
VIP
Ludia neviete náhodou ako deaktivovat Time Line na faceboku?
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ako si to raz aktivoval už to nezrušíš. Časom to budú mať všetci..
-
hojko
Site Admin
vladenko007: Nijak, od dnes alebo zajtra budu mat Timeline vsetci uzivatelia FB, aj ked je mozne, ze to bude par dni trvat, kym to vsetkym nabehne.
-
RATZINGER666
Darca
vladenko007: http://www.fbpurity.com/disable-facebook-timeline.htm netusim, co to je a ako to funguje, ale snad to pomoze...
-
vladenko007
VIP
Ja to teda nemam ale riesim na dialku moju známu ta to ma a strasne jej to blbne.
Ked jej niekto napise na nastenku vobec jej to neukáže. Dokonca ked odpise ona niekomu tak ani sa to nezobrazi. Tak reku ci to da nejako deaktivovat.
Ked jej niekto napise na nastenku vobec jej to neukáže. Dokonca ked odpise ona niekomu tak ani sa to nezobrazi. Tak reku ci to da nejako deaktivovat.
zaujimave, lebo mne sa posty na moju wall to zobrazuje po oboch stranach casovej osy... aj ked vacsinou ide o bohapusty spam z aplikacii a hier. ak mi niekto nieco chce pise mi spravy
//a ked to nahodou nie je na casovej ose, tak po kliknuti na notifikaciu o prispeni na TL sa ten post samozrejme zobrazi
//a ked to nahodou nie je na casovej ose, tak po kliknuti na notifikaciu o prispeni na TL sa ten post samozrejme zobrazi
-
vladenko007
VIP
Tej známej úplne celé zle. Aj ja kliknem na jej profil tak raz som na jej časovej osi raz zasa nie. Ona to má úplne poprehadzované. Keď som jej niečo postol na nástenku vobec jej to neukázalo.
Nech skusi premazat cache, pripadne iny prehliadac.
-
vladenko007
VIP
To bolo ako prve čo som jej povedal zmazať cookies.
O prehliadači povedala že skúšala aj chrome aj mozillu. Neveril som jej a nakoľko som teraz v Košiciach u mamy odporúčil som jej nainstalovať TeamViewer že sa jej na to pozriem. A fakt je to tak ako povedala že jej celý profil blbne a neaktualizuje. Keď niečo postne na nástenku a priatelia jej odpíšu jej to proste FB neoznámi ani nezobrazí. Robí jej to asi 5 dní presne neviem.
O prehliadači povedala že skúšala aj chrome aj mozillu. Neveril som jej a nakoľko som teraz v Košiciach u mamy odporúčil som jej nainstalovať TeamViewer že sa jej na to pozriem. A fakt je to tak ako povedala že jej celý profil blbne a neaktualizuje. Keď niečo postne na nástenku a priatelia jej odpíšu jej to proste FB neoznámi ani nezobrazí. Robí jej to asi 5 dní presne neviem.
preco vzdy ked poslem niekomu link cez chat tak odomna fb pyta bezpecnostne overenie a musim opisovat obrazky? 
-
Hellboy248
Guru wannabe
aby to nebol spam ktory sa rozposiela frendom sam a ty o tom ani nevies .)
no nemam na mysli stale rovnaky link, proste hocijaky...ci youtube, ci topky, sportky..proste ktorykolvek link poslem cez chat, pyta overenie 
-
Grim
Darca
...keby si uvažoval logicky, tak by ti došlo, že servery facebooku nebežia len pre teba a je potrebné takto zabezpečiť úplne všetkých...z toho vyplýva, že to zrejme nebude kontrolovať človek, ale automat...a tomu je úplne u riti aký je to link!...
Ten timeline už je automatický zapnutý pre každého ? Tuším, že už to tak malo byť, ale napr. sestra to má vždy po starom, tak neviem :O
byť to tak malo, ale nie je - nemá to každý
Aha takže nakoniec od toho upustili a bude to mať len ten, kto si to aktivuje ?